Musíte to tak týden vydržet

Bez článků.

Protože jsem se přiotrávila a je mi fakt brutálně zle. Mám neschopenku a jediný po čem toužím jsou peřiny a ledová Coca-cola. Dnešní článek byl poslední, nic dalšího zatím nemám, tak se na mě nezlobte. Jdu umřít.

Jak jsem psala dole v komentáři – děkuju fšem, že jste na mě mysleli, už právě dělám tohle: 

A napíšu do článku, co mě to potkalo.

17 komentářů u „Musíte to tak týden vydržet

  1. No nazdar.
    Můžem nějak pomoct? Brtník je v pořádku nebo jste KO spolu? Snad teda aspoň jenom ty, když o Brtníkovi nepíšeš…
    Drž se a zdrav se, držím všechny končetiny ať jsi brzo fit.

    A já měla takovou radost po přečtení toho prvního článku, že jste si to užili a že ses mohla takhle pěkně nadechnout…

  2. držte se, moc na Vás myslím a kdyby bylo potřeba jakkoliv pomoct, dejte vědět. od venčení psů po vaření, úklid či nákup.

  3. Peti, ať tě moribundus netrápí dlouho. Malá odměna za příkoří – budeš zase šarmantně šlang, až se vykurýruješ. A do coly bych si kápla homeopatika na podporu jater. Vyčistí krev od škodlivin rychleji a kopec ke kostelíku vyfičíš bez funění. Držím pěsti.

  4. Ojojooj, lity lity, at je brzo lip! Z ceho sis to uhnala? Houby sbiras overeny (snad ti neni jak mne tenkrat po bedlach), varit umis, tak by me zajimalo, co se prihodilo.

  5. Dobrý den všem a poděkování za držení palců.
    Hlásím, že jsem fstala z popela-viz výše v článku 😀 , byla to jízda králů 🙁 Brtnik chtěl volat rychlou, ale zvládlo se to.

    1. To je ták dobře, srágorko, že už je ti dobře!
      Sem měla kapku obavy, tyhle dyzentérie a otravy nejsou sranda a v tom špitále jsi mohla skončit raz dva, dehydrovaná a na kapačkách.
      Ted už si z tebe možu dělat šoufky. 🙂

      1. Jojo, nebylo mi do zpěvu, ale už začínám fungovat, pomáhá mi, být venku. Těšila jsem se dneska na akci v nedalekým městečku, ale to jaksi padá, nicméně hlavní je, že funguju. Chtěla jsem vám dát hádat, copa mě to přizabilo, aby aspn páteční hádání jelo bez přerušení, ale naštěstí jsem měla už dopředu připravený hádání od Petrs01, což jsem netušila 😀 (sem si doslova vyblila mozek) a tak z toho udělám článek.

  6. Zuzucho, Petrs01 – chtěla jsem ještě poděkovat za nabídnutou pomoc. Je to moc milý vědět, že člověk nejni v nesnázích opuštěn. Naštěstí Brtnik ty houby nejí, takže byl mimo hru a zvládnul to šécko se ctí. Díky ještě jednou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..