Ešče sem se nevodurazil

Ešče úplně ne.

Protože jako ale promiňte, tohle se dělá? Natáhnout mi bez mýho výslovnýho souhlasu do baráku cizího čokla? Nikdo se mě neptal. Co kdyby mi šlo vo kejhák?

Co na tom, že Von tvrdil, že sem sekáč a poradim si. Jako jo, má pravdu, ale ani krapítek se vo mě nebál? To Vona aspoň teda byla v obavách. Že aby mi ten novej přírůstek nějak neublížil. Se ví, že ublížil, úplně mě to rozložilo. Co se sem má stěhovat někdo další? Už sme komplet. Já a ti dva štěkavci, na co dalšího do party. Neni zapotřebí. Dyk nám bylo tak pěkně.

Chodili sme si společně po procházkách,

 

A netížilo nás nic.

Aby taky jo, fšade klid a krása.

A………soukromý taxi:

Tak řekněte, chybělo nám něco? Vůbec nic. Takže sem se prostě načtval a šel sem pryč. Malej, zklamanej kosourek, chudera největčí!

Jako teda zase ale se nebojte, to já už se krapítek voklepal. Testnul sem si, co ta bábrdle přivandrovavší umí, neumí, dělá, nedělá. Zatim vim, že slušně rychle běhá teda a že sebou musim dost mrsknout, když jí chci vzít kramle. Občas spolu chodíme zahradou bok po boku, to si ji jako drobátek vodim a taky sem si vod ní nechal umejt uši. Ale stejně. Měl sem já todle zapotřebí? No neměl, tak proto sválně dávám na vodif, že sem ešče drobátko uraženej. Jen ať si to pěkně vyžerou, ať maj výčitkůch plnou nůši. Já jim dám! 

10 komentářů u „Ešče sem se nevodurazil

  1. Typicky kočičí myšlení 🙂
    Ešusový holinky, šprt Rumajzlík, kterej neodeběhne od paničky víc než na 10 krokůch, mokrej kocour za krkem a Tálinka, která tě udržuje ve střehu 😀

  2. Miluju ty chodící toxoplazmózy. Mouses na Hrad! Převážnou část života jsem byla psí člověk a kočičí svět mne míjel. Tuhle jsem slyšela, že mají kočky v sobě parazita který napadá mozek a způsobí, že je začnete mít rád. Stačí jediný škrábanec. Jiná varianta téhož tvrdí, že jste laskavější obecně ke všem, nejen ke kočičákům. Tohle ti hajzlíci malí údajně dokáží, přenastavit nám chemii v mozku a já mám důvod se domnívat, že mě Texík úspěšně nakazil.
    Nejsem laskavý člověk od přírody, lidi mě dost serou a tak jsem v praxi povětšinou nahodila naučený profesionální úsměv. Stojí to ale sakra úsilí! Jenže! Kamarádka vlastnila trafiku a občas potřebovala na pár hodin zaskočit a já ruce podrápané od kocoura, usmívala jsem se srdečně od ucha k uchu na každého debila co vešel. Sama jsem se nepoznávala. Mám zkušenost, že se člověk nemění, ale můj kocour to dokázal a díky jemu jsem o malilinkej kousek lepším člověkem. Myslím. 🙂

    1. Ti nevím Kuskusi – Mouses už si taky drápnul a lidi mě sejřej čím dál tím víc, možná jsem proti kočičímu drápnutí nějak blbě imunní. Ale že člověka přinutěj, aby je měl rád, to joooo, to jooo. (když se mi teda nenamotá pod nohy, smeták jeden neviditelnej 😀 ) Moc bych Ti přála, aby Ti už CD přihrála do cesty nějakýho toho mňoukavce. Nechceš koťátko? Ve Svitavách jsou tři zachráněný, třeba bychom uměly či uměli zařídit transport
      Fotku dám do diskuze

      1. Momentálně zvažuji údajně nutnou operaci druhého kolene. Takže mazlíček nepřichází v úvahu. Chodím stále hůř , v novém koleni se stále drží voda (prej trocha, na vytahování to není) a 10 měsíců po výměně užívám imervére protizánětlivé léky. Někde udělali soudruzi z endéer chybu. Nebo já su divně ustrojená. Hnízdil řyká, že artróza není nemoc jen přirozené opotřebování organizmu. Tak nevím esli to s tím druhým přirozeně opotřebovaným kolenem nedoklepu i bez další operace.
        Nevím, co dělat. Hlavně, že jak paní radová, důležitě radím Kimi. 🙂 🙂

        1. To je mi líto, že jsi na tom tak blbě. Já si každý rok nechám píchnout do kolen RENEHAVIS a kloubíky jsou v pohodě, výměna zatím nehrozí, díkybohu zato, vzhledem k té pneumatice od traktoru, co vláčím kolem pasu.
          A za Tvé rady jsem vděčná.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..