Já se velmi omluvuju….

Ale ve svým předkoncertním nadšení, jsem zapomněla připravit něco dopředu.

Resp. jsem si myslela, že jsem připravila, ale vono prt. Tak vydržte, prosím, do zítra, to už jsem to napravila.

No a když už jsem tady….. tak kdybyste to náááhodou, nááhodou jako nevěděli, tak………….

BYLO TO BOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! BOŽÍÍÍÍ, SKVĚLÝ, ÚŽASNÝ A NEJÚŽASNĚJŠÍ.
Tilda v kondici, řvala jsem jak prokopnutá, vohýnkůch mnoho, mjůzik vynikající, měli jsme kolem sebe dobrý lidi, takže nikdo neprudil a dokonce tam byla nová generace – dvoje lidi tam měli s sebou synátory ve věku základky, takže netřeba se bát, že publikum by vyhynulo.

My zatím taky nevyhynuli s Brtnikem a uvidíme zítra. Páč !!!! POZORTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ – DNESKA JDEME TAKY!! BRTNIK UDĚLAL PŘEKVÁPKO A AČ JSME PŮVODNĚ NEPLÁNOVALI JÍT, SEHNAL NA POSLEDNÍ CHVÍLI LÍSTKY A VEČER JDEME ZNOVŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ.

To už asi fakt nepromluvim 😀 .


RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁJN
Zatím mluvím – uvídíme zí

10 komentářů u „Já se velmi omluvuju….

  1. “Zatím mluvím – uvídíme zí”
    Mluvi, ale uz ani psat nemuze. 😀 Uzijte si to! Bezva, ze mate zase dabl show.
    Ja bych ohluchla i se spuntama v usiskach.

    1. Mluví, ale máálo – Kolečko se poláámalooo 😀 . Ba ne, není to tentokrát hrozný, vzala jsem si hnedle piluli Vincentky, tak to jde.

      BYLOOOOOOOOOOOOO TO BOOOOOOOOOOOOOŽÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

      MILUJU JE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ENERGIE MÁM, ŽE BYCH VYHODILA DO POVĚTŘÍ CELOU SÍŤ, KDYBYCH JIM TO PRODALA 😀

      Neohluchla!! Lépe bys slyšela 😀

  2. Tak se hlásím, jsem opět na značce. Prošla jsem si Kecací…, moc děkuju, že jste na mě myslely.👍💕 Domů mě pustili až dnes, protože poslední atb jsem dobrala (infúzí) včera o půlnoci. ☹Jak jsem psala, kameny nevyndali, ale rozbili, nainstalovali mi nový stent, kudy by mě měly opustit. V laborce zjistili přítomnost bakterií, takže nasadili atb, a ta musí být min 7 dní. Jak mám mizerné žíly, byly s infúzemi problémy, kanyly nechtěly fungovat, na obou předloktích mám podlitiny.🤢Kvůli bakterii jsem také musela být na izolaci, což nebylo tak hrozné, sama na pokoji, k dispozici televize, jídlo mi nosili. Obrovské porce, i když jsem nikdy nesnědla všechno, mám o čtyři kila víc. 🤦‍♀️Nejhorší byly první dny, kdy jsem musela mít cévku a vlastně se nemohla hnout z postele.. Sestřičky tam jsou fajn a ještě tam jsou na praxi žákyňky. Nový stent nebolí a za dva týdny půjde pryč. Ty dva týdny musím být v klidu, s venčením Goliho pomůže sousedka. Goli to u kamarádky přestál, s pejskem i kočkou vycházel dobře. Když ho Eva přivedla, nijak neskákal radostí, ale jak se hnu mám ho za patami. Ale nějak mě trestá, nechce jíst.🙄

    1. Kimi, není nad to být doma ve svém pelechu, že jo. Fajn, že tě nic nebolí a teď hlavně vyplavuj a vyplavuj, ať se hnusoby zase netvoří. Já bych byla pod vlivem imervére. -)

    2. Jé Kimi -to jsem ráda
      že Tě slyším
      že to přes ty komplikace zní líp než minule- když to rozbili, má to odejít a hlavně stent Tě netrápí!!
      že Goliášek to zvládnul (musíš mu koupit šunčičku, chuderovi opuštěnýmu 🙂 )

      a za chvíli budete moct chodit ven!!

  3. Jee, Kimii! 🙂 A ja myslela, ze uz od vcerejska relaxujes doma. Toz ale fajne, propustena, nejhorsi za tebou a bude, musi byt lip? Opatruj se, Goliasek se rozezere, jak se ochladi, nebo ma nakej problem, styskalo se mu po tobe? Mozna bude spis prezranej od hlidaci kamaradky? Jsem tak rada, ze ses ozvala, at uz je u tebe vsechno v poradku a muzes si s Golim smejdit po vyndani stentu v klidku v lete, dva tejdny klidu este vydrzis a pak tadaaa. Pusici a pac, F.

  4. Jsem ráda, že jsem doma a stent nebolí. Goli nakonec pozdě večer vzal večeři na milost a nakrmil se. Šunčičku on by neměl a já taky už roky uzeniny nejím. Na mlsání mám pro něj sušené masíčko. Taky máš pravdu s překrmováním u kámošky (i když mírným). Já jsem odevzdala krmení přesně nastavené, ale nakonec, sousedka, která má klíč, musela vydat přídavek. Ty moje neduhy spolu nějak zápasí. Na ledviny bych si měla dát pivíčko, na dnu bych si neměla dát pivíčko. Řekla bych, že ty plechůvky, co jsem dostala od vás, jsou takový přijatelný kompromisem – malé pivo. Na druhou stranu ten lék, co jsem dostala na dnu, by měl zmenšovat ledvinové kameny. Taky mi MUDr doporučil nepít zdejší vodu. I když je mimořádně kvalitní, obsahuje hodně vápníku, takže mi doporučil filtrační konvici nebo nějakou kupovanou vodu s co nejnižším obsahem vápníku. Budu řešit po absolvování klidového režimu. A znova moc díky za podporu.

  5. Kimíííííí-tak ráda tě vidím/slyším/čtu!!!!
    juchů a ted už budeš konečně zase v pohodičce v pohodě!!!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..