Ešivá já nejsem chudáky?

No řekněte sami.

Na psím pelechu s Flekatou mě spát nenechaj. Nevim proč jako. Co je mi potom, že Flekatá pak půlku noci prosedí mimo pelech, páč tvrdí, že nemá kde spát, že jsem jí to zabral. No nezabral, jen sem se malinkatě roztáhnul… kdyby se uskromnila, v pohodě se vejdeme. 

No jenže, když to zjistila Vona, bylo zle. Prej takle se rozcabovat nebudu, když máme každej svůj vlastní pelíšek a já navíc prej dokonce dva. A pokaždý, když sem se snažil nenápadně k Flekatý nasáčkovat, vytáhla mě z pelechu ven jak starej hadr na nádobí nějakej. Taková potupa. Tak sem šel pryč. Nechci bejt na svým kožíškovým pelíšku, už mě nebaví. Rozhodnul sem se teda nocovat venku. To zas nesla blbě teda, jehehééé. Tak sem jí pár nocí trošku natahoval na skřipec a pak sem se milostivě uráčil přijít. 

To už sem měl nachystanej plyšovej budníček, co mi koupila před časem. Je to zajímavá stavba, hlavně takhle ze sportovního hlediska, dobře se tam hážou šíbry. Ale spát jsem v tom nějak nechtěl. Enemže – ptal se mě někdo na můj názor? Neptal. Normálně mě čapla a do budníčku nacpala jak haxnu do fusekle!!! “Tak to né frajle, todle né, to si nezvykej!” , vokamžitě sem se vydral ven. Tam už ale zase čekala vona, páč mě už zná, znovu mě čapnula a nasoukala dovnitř. 

Helejte, byl sem za ten den celej uondanej, páč sem měl prostě šichtu. Vono šikanovat sousedovic kočky, lovit myši a cárat u koní, to dá někdy jednomu zabrat. A jak sem byl tak vobemknutej tím pelíškem měkkým……………  tak – jo já se stydim, že sem nebojoval dál, ale dopadlo to potupně taklenc:

A víte, že se tam fakt dobře spí?

To mě dost překvapilo. Nicméně pro jistotu, aby si mě udobřila, mi dala na židli polštářek, že jako kdybysem chtěl bejt spíš ve vejšce. (Pché, na židli ve vejšce) . Páč vona je tak zákeřná, že už mi nechce dovolovat spát na mým černým čudlíkatým lehátku, co sem si zabral u těch hejbacích vobrázků, co má na stolku. Prej že to pak musela čistit dvě hodiny, protože sem prase, přišel sem vodněkud z uhlárny a celý to zasvinil tak, že se tím nedalo prej psát. Nevim, já na tom nepíšu, já na tom jen chci ležet. A to mi taky nedovolej, že byste pak neměli co číst, prej. 

Takže psí pelechy nic (k Zrzatýmu to ani nezkoušim, to vim, že by mě hnal jak já sousedovic Mášu, ten si svoje pohodlíčko umí uhájit), klábosnice nic.

Odcházim do ilegality:

Ano, mám mobilní základnu vč.  antény, můžu si to vodnést na zádech, kam potřebuju. Za chvíli bude léto, tak mi ani zima nebude.

2 komentáře u „Ešivá já nejsem chudáky?

  1. Mouses super. Vsechny nase kocky cokoliv boudickatyho ignorujou, i boudicku na skrabadle. Oblibujou berankovy deky, tak jsem koupila luxus drahej berankovej pelech a co myslis? 😀
    Takze to je jeste uspech, ze v novy boudicce i spi. 😀

  2. “už mi nechce dovolovat spát na mým černým čudlíkatým lehátku, co sem si zabral u těch hejbacích vobrázků, co má na stolku.”
    Aaale to je prevelika skoda! 😀 To byla bezvadna groteska. 🙂

    Peknej pelechus kozechus panacek ma.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..