Hádej, hádej hadači – díl 42.

Myslím – páč momentálně si fakt nic nepamatuju 😀 , že nikdo neposlal žádný hádání????

Poslal? Neposlal? Fakt nevím a tak sem dám hádanku svou, velmi lehkou.

Opět s názvem najdi žvíže:

16 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 42.

  1. Ptáčkové chudinky
    nemají peřinky
    spí tam venku ve větvích
    nožičky jim studí sníh

    Tuhle divnou básničku mně naučila v dětství máma a já dodnes všechny ptáčky lituju, že jim ve sněhu mrznou noženky. Blbost.
    Je jim zima? Nasrat, ať táhnou do teplých krajin. Stejně jenom dělají čurbes, hádají se a ofrfňují s jídlem. Ty “lepší” lojové koule vzali na milost, ale vyzobávají z nich pouze ořechy. Slunečnici hajzlíkům kupuju vyloupanou, aby s ní neměli tolika práce. Ani všechnu nesnědí, zato veverka je vděčná, chodí nepravidelně, ale po její návštěvě je dokonale vyluxováno. Myslíte, že veverky dokáží rozlousknout celý vlašský ořech? Pár jich sice odsmýkaly neznámo kam, ale pro jistotu jim teď servíruju pod strom vlašáky půlené.

    1. Že lidi dokážou rozmazlit kočky, budiž, ale rozmazlit si divoké ptactvo, to je umění!
      Nechceš – nežer. Až bude hlad, sežereš.
      A veverky samozřejmě ořechy rozlousknou, jen když je celý, je vhodný i pro skladování, proto raději skladují (a rozlousknou až bude hůř).

  2. Jo a to malé milé žvížátko vidím, ale dalo to práce, je tam schované naprosto dokonale 😉

  3. Dole u stromu vidím nějaký ušatý kožíšek🐱‍👤 a nad ním na větvi nějaká barevná peříčka, 😉ale taky by to mohlo dole být nějaké nahrnuté listí a ve větvích uvízlé Rumouškovo házedlo.😁

  4. Já teda vidím jedno maskovaný zvířátko a něco vlevo nahoře ve větvích, ale to teda neidentifikuju ani omylem.

  5. Ha, takže odhaleno – psát řešení asi nemusím? On je dokonalej model na hádanky, co?
    Jo a ač autorka, tak ani v nejmenším netuším, co to je ten barevnej chumel tam. Neměla jsem o něm ani tušení 🙂

  6. Teď je ukrytej tady ve svým pelíšku – celej den někde cáral a když jsme se vraceli z našeho “oooobřího” třicetiminutovýho venčení přepadnul nás před brankou 😀 loupežník.

  7. Já takový kočkomil a nenajdu Mousese! Hanba. A barevnej flek na snímku taky nevidím. Mám před sebou toliko černobílou mazanici která nejde ani zvětšit ani přiblížit. Nasadila jsem na nos dvoje brýle a ejhle!
    Napravo kousek od středu sedí ptáček, esli to není list a u paty nejklusčího stromu by moh sedět kocourek, ale toho jsem rozklíčovala až po upozornění. 🙂 Myslím Čajda psala, že Charlie nemá žádnou podsadu a tuhá zima asik nebude, ale podle kulatého Mousese nás čeká nejmíň doba ledová. 🙂

    1. Jo, kulatej je pořádně, hlavně na zadnici, tu má jak Růžičková 😀 😀 Ale kožušek má podstatnej teda, podle něj by opravdu měla přijít doba ledová 😀

  8. Kuskus, jestli muzu poradit? Ja tu u hadanek fixluju casto s velkym priblizovanim. Bez brejli. Otevru si foto v samostatnym oknu, kliknu do ni a pak drzim na notasu Ctrl a myšítkem foto zvetsuju, dokud to jde. Neb obcas to jsou velky hadanky tady. 🙂 Ale to ty urcite znas a jen to maskujes za dvoje brejle.

    1. Ha! Trik s novým oknem neznám!! To je ale dobrej trik, tam se mi ten smraďoch mouratej vokázal hnedle mnohem líp! Šikovná . Možná jen poradím ještě, jak si to nový okno otevřít, kdo to nezná – kliknout na obrázek pravým tlačítkem myši a vybrat z menu tu variantu otevřít v novém okně.

  9. Rada otevřít v novém okně a zvětšit -funguje! díky Fifi. 🙂
    Některý fotky na webu mi jdou zvětšit pomocí lupy na liště, ale tahle poslední ne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..