Fóra › Od čtenářů › Volné povídání › Odpověď na: Volné povídání
grimmh
Tak to by nebyla Adelajde vižla, kdyby nebyla prudce inteligentní.
protože mi s tím čajíček pomohla
ehm, nebudu se tu moc rozepisovat na téma, co měla nebohá čajda se mnou práce, než se jí podařilo se mnou stránky rozchodit. Třeba jak mi poslala návod a já se ptala furt dokola a dokola na nějakou hovadinu, protože co? Jsem si toho návodu v příloze emailu prostě jako to, no … nevšimla 😀
mimořádná inteligentka ani nevím jak je dostat z mobilu do počítače.
šnůrou se to dělá, nebo vyndáš kartu, a frkneš ji tam v takovým udělátku, ale normoš USB šňůrou,pokud máš šňůru k telefénu na napájení odendavací od zástrčky, tak místo do zástrčky to dáš do počítadla, propojíš to, odemkneš telefén a SLOŽITĚ hledáš, kde jsou ty pitomý fotky!! :D, kdepak je máme uložený asi, no?? To nikdá nevíme, páč te´d máme novej ten telefén a vokazuje nám to jinak, než u toho původního – bych se střelila. práce na chvilku a já se s tím mořila hodiny. (trochu přeháním, ale ne moc 😀 )
ten kolotoč je slušnej, vybavilo se mi, jak jsem letěla vždycky domů, se psema, za mámou, uklidit, ohřát večeři, popovídat si s ní, pak hygiena a letěla jsem domů, večeři, uklidit…… no a ráno mrtvá vstávat
edit – a vnouček teda už je chlapínek! žádný miminko, roste jak z vody, i když z vody to rozhodně nebude 🙂
- Odpověď byla upravena před 6 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.
- Odpověď byla upravena před 6 roky a 11 měsíci uživatelem PetraK.