Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Soukromý: Kecací jaro 2022 Odpověď na: Soukromý: Kecací jaro 2022

MirkaD

tak ve čtvret pátá odpolední-kasa,úklid
    a v pátek na 5 na ráno,takže ranní domící službu měl Martin,tak jsem ráno ve čtvrt na 5 vyvenčila všechny 4 psy,protože,jsem netušila kdy Martin vstane,
    čaj si dala s knížkou před prací,vždycky tam 20minut čekám…
    raáno házení pečiva+pečení,pak kasa…krom detailu,že mě jedn zákazník řekl at se jdu vycpat,že mi už miunle řekl,že není můj sluha,aby ve vozíku nadzvedával letá-a já na něj vztekle zařvala,že jsem mu minule řekla,že taky nejsem jaho sluha,a zboží má být na páse a vozík prázdný!tak mi řekl,at se jdu vycpat…
    no munule měla paní pod letákem 2 čokolády…
    skro soused.za pověšenou taškou drahou čokošku ve sklopeným sedátku na dítě,vozík dal za záda a tak,že to nebylo hnd vidět….
    tak holt když lidi cpou věci pod tašky/letáky,tak to holt musí nedzvedávat…..
    strašně mě bolely záda-ono 6dní v tahu tahání těžkých věcí je prostě moc…
    vůbec mi to ze zástupkyní neutíkalo-v půl desáté řekla-jé já myslela,že je 12….
    vždycky šla chvíli na 4 kasu-a já-no zase tady budeš sedět 7 hodin,přitom ve sktečnosti uběhne dest minut….
    v 11 ona spokojeně říká-no a za chvílu přijde odpolední smněna,dáme chálku,a vlastně už se můžem jít přezouvat….:D-no obě jsme měly do půl druhé….:D
    třikrát jsem počítala kasu,furt jsem se nemohla dopočítat….,
    pak jsem zbalila pracovní oblečení na vyprání-a zástupkyně-teda ty mě Mirečko s tím oblíkáním nepřestáváš překvapovat!u nás sousedi jak se ochladilo-tak zatopily,ted v týdnu!-nebylas u nich na návštěvě????:D:D:D
    no nic,s bolavýma zádamma,jsemm ještě šla koupit do zverimexu Žerykovi patlík granulí,andulkám klásky a šla jsem k busu čekat na tatky…
    dom jsme dojely ve 3 hodky,Martin natral sšít od půdy,já dala prát 2 pračky,požehlila jsem,povlíkla tatkovi postel,večer jsme šly ze všema 4 pssama na vycházku ke křížku a zpět,s tatkem jsme se podívaly na černou komedii Univerzální uklizačka-baba tam vraždila jak o život….jezírko zahradní plný mrtvol…
    no v půl jedenáctý v noci jsem šla spát,
    od půl patý vzhůru….
    ty záda mě zabijou….
    v posteli s náma spala Dafi+Maxík,
    o půl sedmé jsem vylezla,šla jsem ze všema 4,vratama kosek mezi pole směr ke křížku,všichni si počuchaly,vyvenčily,Žeryk si udělal hledj-ztatil s flísovým pletencem,Dafi aportky a šly jsme dom,
    venku jsme byly tak půl hodky,já pak vydrhla všechny misky na vodu z venku psům,všude jsem zalila kvítka,pustit slépky,všude všem vodu a jely jsme s Martinem ze všema 4 psama,do Ždánskýho lesa,psi rodičů nadšení-že zmněna!!!!!!
    Maxík ten nikde nebyl aspon rok…..na výlety bereme občas Bettynu-no výlety,prostě autem kousek od baráku,a to Maxík jít nechce…,
    ve městě jsem je vzala na chvilku než si Martin nakoupil pokecat za Aničkou před knihu,tak tam všichni 4 seděly,a Max s Betty pečlivě sledovaly cvrkot,
    Anička říkal,že je vidět jak je jim to vzácný….
    no pak už dom…,doma Martin vaří,pejsci vstřebávají zážitky….
    Denyky-teda hezky ses měla,docela ti závidím,jak se často stýkáš s kamarádama,-posezení,grilovačky….
    no a co se týká stýskání-v BLANSKU jsme měly několikrát kotata,myslím,že jsem po 2 měsících nijak po nich nesmutnila…
    vkdyž měla Killy štěnata,tak u majitelky,to jsem štěnata viděla jen občas,u nás když měla Killy štěnata,tak Gera prvního jsme musely po 3 týdnech utratit,to jsem obrečela,a Duxík nám zůstal,to jsem zase brečla,když jsem zjistila,že si ho chce máti nechat,prože jsem v té době měla půjčovanou starou Killynu,kterou jssem musela vrátit po 3 měsících majitelce,a 4 krát týdně jsem k ní chodila-40minut cesta tam zpět+vycházky/cvičák- k tomu jsem měla doma starýho psa,takže já štěně nechtěla….
    no a u rodičů,to mi nevadilo,že jdou štěnata od Betty pryč,jen u Asty,která u nás byla do 4 měsíců,takže jsem s ní chodila denně ven+jsem s ní už cvičila,tak tam jsem to obrečela,to jsem se i s máti prvně rafla,že jsem nechtěla,aby šla Asta,tam kam šla….
    Denny,ty máš výhodu,že víš,že půjde do perfektní rodiny,kde se bude mít skvěle!!!!