Ráda píšu dobrý zprávy!!

A tak s radostí sděluju, že:

Zrzeček odjel o víkendu do svýho novýho domova. Je z něj tetkon velkej pán! Je to Pražák, bacha!! 🙂 Už nemusí plakat v kotci, když jde někdo kolem, že je mu smutno a že chce být s člověkem. Kdepák.

Má totiž svou velkou rodinu. A to doslova. Protože zapadl do smečky, kde najdete jednu vižlí slečnu, jednoho chrtíka a jednoho buldočka. A taky dvě děti. A hodně rukouch na drbání a hlazení, tak jak to vižla potřebuje (stejně jako potřebuje to povalování v postýlce, kterýho se mu taky pochopitelně dostalo, aby jeho starý kolínka měly pohodlíčko 🙂 ). Buldoček prý trochu problém měl, ale nic, co by se nedalo vyřešit.

Takže………… ZRZEČKU – ať se Ti v novým doma dobře daří a třeba se někdy někde potkáme. Já vím po kom se mám dívat a tak se pak nediv, až se k tobě pohrne nadšená osoba, jak kdyby Tě znala osobně. Ale vižla vítá jakoukoliv pozornost, takže se nebojím toho, že bys nebyl nadšen. Tak jako jsem teď já, že se to podařilo a máš svou rodinu, která Tě bude milovat.

12 komentářů u „Ráda píšu dobrý zprávy!!

  1. Ráda čtu dobrý zprávy !
    Drahý vižláčku, měj se v nové rodince skvěle, užij si jí ještě dlouhou dobu a do sytosti, použiju hlášku mojí kamarádky ty “sluníčko medové” :-*

    1. A on prý je sluníčko medové, a tak doufám s Tebou v dlouhou dobu a do sytosti. Udělalo mi to radost, i proto, že Ronymu se to tehdy nepovedlo.

        1. Bohužel ne. Oni podcenili situaci Rony musí jít k někomu, kdo ví jak postupovat a skutečně na to má.

  2. Huraa! 🙂 Dobrych zprav neni nikdy dost. Buldocek se snad odfrni a Zrzecek bude mit svy krasny doma nastalo. 🙂 Mam radost, velkou radost! Az je jednou potkas, fot a podekuj tem hodnym lidem i za me, prosim. 🙂

    1. Hrozně ráda bych je potkala a to si piš, že byste pak nepřeslechli tu radost, že se to povedlo :-).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..