ARCHIE

TAK ARCHIE, PROTOŽE SE ZATÍM NIKDO NEOZVAL, KDO BY SI TĚ VZAL 🙁 , VYSTRČÍM TĚ ZASE I TADY U NÁS. AŤ JSI ZASE VIDĚT.

Věc: Žádost

V Prahé 9.3.2018

V kopii: Zvířetník

Zvážení Čtenáři- viditelní i neviditelní :-) ,

dovolím se na Vás obrátit s žádostí, zda byste mi nepomohli vyřešit můj problém. On tedy není můj, je to hlavně problém jednoho nešťastníka. Kterého bych za jiných okolností udělala šťastným já. Jenže současná situace mi to nedovoluje. A já jsem z toho upřímně a bez přehánění hrozně moc a moc nešťastná. A třeba se najde někdo, kdo by tohle dokázal změnit. Tuhle v noci jsem totiž, tak jako kdysi na Bubinku, narazila na Archieho.

 

Stěhovali s ním celý život jako se židlí a přes to je to pořád báječný stvoření. Kdybych měla jiný podmínky, nebo nebydlela v bytě, jsem už dávno na cestě do Zlína. Ale situace mi to nedovoluje. Po dohodě s útulkem a s jeho původní chovatelkou, která se taky snaží Archieho situaci řešit, použiju fotky a informace z útulku:

 

Maďarský ohař s PP
12 let

Archie je gentleman, který naprosto oddaně miluje lidi. Je strašně rozkošný a v lidské společnosti moc šťastný. I přes svůj věk dokáže radost ukázat krásně naplno, hopsá s hračkami a nebo se břichem vzhůru válí přes celou postel. Archie je zvyklý doma má 100% hygienické návyky a nic neničí, doma je naprosto vzorný. Při odchodu majitele trošku naříká, ale myslím, že jak zjistí, že je v domově napořád a už ho nikdo neopustí, tak s tím přestane. Archie se snese s kočkami i se psy. S fenami je ok, psů si zatím nevšímá. Venku se Archie drží pěkně u nás a nikam se nežene.

S Arčího chovatelkou jsme dali, tak nějak jeho minulost dohromady a Arčínek chodil od majitele k majiteli. Za svůj život byl minimálně u 4 rodin a za poslední měsíc skákal po týdnech z dočasky do dočasky. Potřebuje už konečně svého milujícího přítele, který už s ním zůstane až dokonce.

Nachází se u Zlína
kontakt: 774860049

A vás všechny tímto žádám, pomozte mi, prosím, prosím, prosím najít Archiemu domov jako měla Bubinka, ať nemusím být nešťastná.

S přáním hezkého dne,

PetraK za Archieho

P.S. Volím tuhle odlehčenou formu úřední žádosti proto, že se mi to nepíše vůbec lehce. Protože mě trápí, že mu nemůžu pomoc.

Přílohy

23 komentářů u „ARCHIE

  1. Milá Péťo. Moc držím palce, ať Archí konečně najde nový a hlavně stálý domov. Kdyby mi zdraví dovolilo, tak bych hned do své smečky přivítala toho kouzelného “pana” psa. Takhle mu jen držím palce a doufám, že konečně najde domov, který prozáří štěstím

    1. Díky Mirko, moc díky. A myslím na Tebe. “Pracuje” už na tom čím dál tím víc lidí, tak ……. jak říká Lika ze Zvířetníku, už je to na cestě!!

    1. URČITĚ, Ireno, určitě, budu ráda, když se dostane na milion míst, všude kde se může najít někdo, kdo mu dá pořádný domov.

  2. zrovna včera jsem na něho myslela. žehrám osudu že jsem tak na tom,tady je místo,ale co ty výlety,procházky ,kdo by mě za ním až do Zlína zavez, abychom se seznámili,poznali.
    Škoda že si ho nemůžete vzít vy Petro,vy jste akční,nožičky slouží dobře,Talli a Rumík ani nevědí co mají.

    1. Mně to pořád, pořád jede v makovici, ale do bytu to prostě nejde, kdyby i nebyl jeden jediný problém a všechno si sedlo, tak je tady pořád to hárání a to samo o sobě má dva aspekty. Bylo by to asi hodně hodně moc náročný, ve dvou psech, jedný feně všechno ve velikosti L a v panelákovým bytě. A taky – by to pro něj v jeho věku mohl být dost nářez.

  3. Vidlě jsem dědouška na FB, rve mi to srdce, stejně tak jako každý
    pejsek který nemá domov…
    Snad se někdo najde

  4. Taky na Archieho stále myslím. Doma to neprošlo. Nezbývá než doufat, že se najde někdo, kdo vnese do jeho života sluníčko tak, jako to bylo v případě Bubinky u Vás.

      1. Myslíš ještě nějaký jiný, než že by to neustáli můj muž, tvůj muž, Vašek a Talinka?

  5. No ten zádrhel má jméno. Vašek. Do toho tady nikdo nepůjde, že by si ho vzal. A on by to taky asi nedal.
    U ostatních zúčastněných nevidím problém, že by to neustáli vč. Talimůry. O obou mužích nepochybuju ani na vteřinu.

    1. Mno, nevím jak ten tvůj, ale můj by se kroutil jak u poslání Vaška dál (ono když se s někým 6 let dělíš o postel…), tak, a nepochybuji, že velmi důrazně, u jeho výměny za Talimůru. Vychovaný krokodýl je přece jenom něco jiného než neřízené nukleární hovádko, navíc nejmíň dvojnásobného kalibru.
      A ano, jaksi je tu ten problém základní, no… krokodýli jdou blbě na odbyt 😀

  6. aha, tak já myslela, že by si výměnou Vaška za Tali polepšil. To ona by s ním tu postel ráda sdílela taky. A měl by tam teda to, že nehrozí, že si bude hlídat vyblitou potravu. Tu mu ráda přenechá 😀 😀

    1. Právě se snažím zjistit, japa to je, paní mi měla volat. Jsem hrozně zvědavá a byla bych moc ščastná, kdyby to klaplo.

      1. JOOOOO, DOKONALE TO VYŠLO!! Archie má novou rodinu se vším všudy, tak, aby to bylo dokonalý. Bydlí v domečku u dvou mladých lidí a MÁ MAĎARSKOU KÁMOŠKU k tomu!!!! Ač jindy podle toho co říkala paní, prý vždycky “dělal pupínky”, když se někdo přijel podívat, tak teď prostě šel rovnou k autu, když mu nový páníčci řekli, že se jede domů, nastoupil a jak kdyby v depozitu byl jen na návštěně (no a vlastně byl!!) , tak odfordil domůůůůůů, má svoje domááááá!! Já sem tak ščastná!! Paní mi slíbila poslat nějaký fotky, tak je pak vyhodím a taky zkusím novým majitelům poslat odkaz na stránky, kdyby se třeba aspoň ze začátku chtěli podělit. Je skvlěá zpráva, za tenhle tejden to nejskvělejší 🙂 . Tak ARCHIE, DĚDOUŠKU, AŤ SI TO JEŠTĚ DLOUHO UŽÍVÁŠ, TEN SVŮJ NOVEJ DOMOV!!

          1. já mám hroznou radost, aspoň nějaká dobrá zpráva tenhle týden. Moc hezky se to poslouchalo. Jel prostě domů, tak jako tehdy Bubi, skočil si do toho auta a jedem! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..