Copak tohle je nějaký venčení?

Hořekovala jsem v pondělí odpoledne, když jsem vytáhla ohařiska ven.

Moc jsem se těšila, jak si po delší době procházení po loukách zaběhneme do lesa. Louky jsou teď v kurzu hlavně kvůli Bubince, že tam nemá nějaký velký stoupání. Ale les mi chybí, zvlášť teď zjara. A tak jsem poprosila Brtnika, že bych mu svěřila Bubišku a sama vypadla s mladší dvojkou na pořádný procházení. 

No jo, jenže. Udělejte to tý důchodkyni, která odmítá být separovaná. Tak jsem si s povzdechem přehodnotila plán, řekla si, nejdřív půjdu se všema, pak bábrdlínu vrazím domů a vyběhneme nahoru.

No jo, jenže!!

Nevim, kde zvostali ohaři, ale měla jsem s sebou dvě lemry!! Jako jasně, víkend byl živoučkej, bylo teplo, ale to co ti dva předváděli? Normální lenochodi. Furt se to jen válelo na zádech v trávě nebo se to maximálně loncalo kolem mě 😮 . Jedinej, kdo byl aktivní byla Bubiška, která mi udělala radost, že to po delší době měla zase s předstihem. Tedy, že byla vpředu.

Ale ten zbytek, ten byl fakt marnej.

 

Tak jsem si Bubince povzdechla, že snad půjdeme jen my dvě a ten zbytek hodíme domů 🙂 . Věřím, že ona by to ocenila, ale mám o ni trochu strach. A tak jsem jí udělala nějaký to čmucháníčko, aby se mi holka nenudila, když ty dvě lemry polehávaj …..

…….jsme tak asi půl hodiny strávili na jednom místě a pak jsem to odpískala. Co taky s nima už, že jo 😀 .

8 komentářů u „Copak tohle je nějaký venčení?

  1. to nebylo venčení, to byl nácvik České plácané, víš? 😀 každý den překvapí, miláčkové chlupatí 🙂 Snížek Bílý II., ten ozdobný gaučový kocourek, mi dneska předvedl, jak umí elegantně a nenuceně přeskakovat plot od sousedů k nám… byl se podívat, jestli jsou Bart a Líza (morčata) ve venkovním výběhu 😀

    1. Jo přesný! Nácvik České plácané! To je výstižný. Lemry a ne ohaři!
      A….. Bart a Líza ještě stále jsou po návratu Snížka Bílého domů ve venkovním výběhu? 😀

      1. Bart a Líza právě ve výběhu nebyli, protože předtím pršelo 😀 jinak, co se týká našeho hedvábného nevinného kocourka, takzvaného gaučáka, nedala bych za morče ani obroušenej drápek 😀 kdežto Eddie se s myšáky spřátelil tak, že ho vítají radostným pískáním a přes pletivo se očichávají a vrkají na sebe 😀

          1. protože se všichni rozplývají a rozličně áchají a óchají nad cituplnou scénkou, kdy kocour sedí nalepen čumáčkem na mřížce a Líza, vrkajíc po morčecím způsobu, ho oťupkává nosem a nikdo nevezme mobil, aby to natočil 🙂 nepořádek, nepořádek – měli bychom to o víkendu napravit 🙂

  2. No to rozhodně! To se musí vidět!! Toč , toč!!

    Edit – Hádanka se omylem vypudila na světlo bóží s předstihem, tudíž jsem musela honem změnit načasování až na zítra, a tudíž zmizel logicky i ten Tvůj rychlej komentář :-), tož aby ses nedivila.
    Jestli vyleze zítra znovu s článkem, sám od sebe, vůbec netuším

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..