Autogramiáda knihy

Měla jsem původně myšlénku, že bychom Ohaří knihu podepsali s ohařema společně, ale………

tak úplně mi to nevyšlo 😀 😀 😀 😀 😀 :

 

21 komentářů u „Autogramiáda knihy

  1. 🤣🤣🤣🤣🤣

    (A hele, Petro, to vám z tý stavby opravdu nezbyly žádný peníze, aby si tvůj muž koupil dlouhý kalhoty? …nebo je to opravdový a nefalšovaný Mirek Dušín! Jo, to musí být on.)

    1. Mirka Dušína bych doma nesnesla. Já na něm dost šetřim, takže prostě musí nosit krátký, no. Má jedny hodobóžový dlouhý džíny – ty nosí na jednání a do kostela 😀

  2. No von jako Mirek Dušín nejni, je hodnej, ale nejni úhylnej 😀 . Já jako celoživotní průserář ani nemám šance se s Dušínama potkat.

  3. Knížku si čtu na pohodu před spaním, moc se bavím. Se nedivím, žes úspěšná u Taliprtky, když už máš zkušenost s jednobuněčnou mozkovnou u Ashe.😁😁👍

    1. No jo, ale moment, to je zcela jiný případ, Ešínek. On byl geniální, velmi chytrý a velmi spolupracující. S chutí do práce, do společné práce, do učení se nového, na naší jediné zkoušce (neb nejsem zkouškovací člověk) s velmi vysokým bodovým ohodnocením. Pes který ovládal cviky, jak když bičem mrská. Na volno na Václaváku, na Hl. nádraží, jedno zda v okolí háravky /jen u doháravších fen jsem musela zvýšit hlas, protože to bylo pro něj terno 😀 /, ale s Bubi fungoval doma normálně. On byl šašek, jako každá vižla, ta jedna buňka byla nadsázka. U Tali to tak teda říci nemohu 😀 s tou bych navolno na Václavák rozhodně nemohla. Nebo možná dneska už jo, ale byl by to vysokej nerf, velmi vysokej.

  4. Průser, ty jo průser, kaňka…
    Pomoooooct, co mi to děláš 🙈🙈… čtu to v tramvaji 🤣🤣

    1. Jo, průser mě bavil hodně 😀 😀 . Ty fotky si o to samy říkaly, co tam napsat 😀 😀

    1. Tohle, když mě napadlo, tak jsem přesně taky vyprskla a pak, když to viděla s tou bublinou…….. smála jsem se sama tady.

  5. to je jednoznačně a neodvolatelně božíííííí 😀 měla jsem fakt nabitý den, teď dočítám a smíchy tu nadskakuju 😀 ” Já neumim psát” 😀

  6. Já jsem vždycky moc ráda, když vidím, že dílko pobaví. Protože to, že se u toho řežu smíchy já, nemusí bejt směroplatný, že jo. To může být jen čirý samožerství, ale když pak vidím, že se smějou i ostatní, mám radooooooooost.

    1. Tvoje dílka pobaví vždycky 😀 stalo se i, že jsem se taaaak smála, až jsem vzbudila spící kočky 😀

      1. Aj tak to jsem moc ráda. Ne teda, že jsem kočénky takhle probudila, ale že je u čtení takhle veselo. To mě těšííí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..