Mám slabost pro tyhle šikuly

A tak, když mi  kamarádka Sokol poslala tohle video a já se u něj tak dobře bavila,

řekla jsem si, že se podělím. Ať máte taky hubu kolem celý hlavy, ne? Za chvíli bude Stárdenc, tak malá ochutnávka 😀 😀 . Tanečník je ve výborný formě 😀  Líbí se mi, když se takhle ta zvířata v ZOO nenudí. Nemám ZOO úplně moc ráda, ale je fajn, když už tam musí být, že se tam zvířata jen tak nepovalujou, a nehnijou, ale mají nějakou aktivitu. Neberu to jako vystoupení pro lidi, ale jako mozkový cvičení pro tu zvěř:

6 komentářů u „Mám slabost pro tyhle šikuly

  1. To je skvely. Jako vubec to nechapu, jak to dokazou takovyhle zvirata naucit, jako jo, princip chapu, ale stejne. Navic to zvire kdyby nechtelo, tak se na to vybodne, donutit na silu jak psa to nejde, tak ja na tom taky nevidim nic spatneho.

    1. No člověk na to musí mít dar a spoustu času – což v práci se zvířetem prostě máš, ne jak já teď doma, že jsou tři čoklidi, které člověk potřebuje zaopatřit a tak tolik prostoru. V práci na to máš já nevím třeba po obstarání všeho ostatního – čtyři hodiny? Tak můžeš hezky pijánko cvičit. Pěkně s klikrem nebo jiným markerem, po kousíčkách. něco zachytíš, něco uděláš shappingem. Musíš to jen nastavit tak, aby to zvíře bavilo a mít nadání na dobré načasování, znát “princip hry”. Když se to dělá dobře, je to pro ta zvířata zábava, náplň dne a dobré rozptýlení.

  2. já bych na práci s klilrem byla velenemehlo-ano chápu to teoreticky,ale u mě mimo jiné by to ztroskotalo na mé neohrabanosti s odměnama,jsem se dívala na ty videa,co jsem si prvně v životě natočila ze psama-a mimo jiných věcí-co dělám blbě-velmi vyčnívá-že strááášně dlouho vyhrabávám odměny,takže do toho u mě nacpat klkr je vražda….:-)
    takže u mě ukazování rukou,a pamlsky a hlas….
    jinak se mi to taky líbí,moc!

  3. -no,ještě dodatek-u těchto videí je super,když ta cvičetelka/cvičitel-umí i choreografii-jako i tancovat-já bych u toho po pár krocích skončila ve vodě s vykloubenými kyčlemi,kotníky….:-)
    takže paní šikovná i jako tanečnice-ano naučit to to zvíře je jedn stupěn
    -a umět tancovat je podle mě:-)))-berte to s nadsázkou:-)
    druhej stupen

  4. Hezké. Občas sleduju podobná videa na netu, ale teď – máme v týdlevízi několik desítek programů, přibližně každé dva měsíce se tak desítka programů mění 🤦‍♀️🙄a teď nám přidali televizi “mňau”! Buď je tam černá obrazovka s hodinama nebo tyhle zvířátkový vídejka.🐶😸✌

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..