Omluva – jsem kantáre

Neboli mrkef.

Neboli hotová, unavená.

Měli jsme od pátku dovolenou, protože. Zítra, až to budete číst, nebo o trošku pozdějš. Přijede velikáááááánanááánský auto a přiveze spoustu betóna. Na střechu a na základy budoucí verandy. A my museli stihnout hrozně moc věcí, aby se stíhalo šécko připravit. Myslela jsem si, že si najdu chvilku a sednu a dopíšu některý z rozepsaných článků  a nebo aspoň udělám stavební deník, abyste měli představu co šécko jsme tu provozovali.

Ale prostě makat na stavbě, házet lopatou, vařit, uklízet, venčit a večer umřít, to je tak maximum, co jsem dokázala. Připravit pořádný povídání už ne. Teď jsem si sedla, že se na to vrhnu, ale je už zase půl jedenáctý, ráno musím vstávat, protože po osmý přijede ten mix, tak už nestíhám a věřím, že mi to s pochopením odpustíte. Že zrovinka v pindělí, nemáte co číst. Ale já fakty musím do peří. 

Tak dobrou, nebo dobrý ráno, poledne, odpoledne. Vydržte a díky předem.

29 komentářů u „Omluva – jsem kantáre

  1. mám chut po 3 hodinách spánku napsat-omluva se přijímáááá!:-D:-D
    hele my na tebe pořád myslíme-at vyjde počasí!!!!!!!!!!!!!!!
    a všechno si sedne-beton,řemeslníci,všéééécko,všecičkooooo
    takže v klídku si házej lopatkou,my to všicí tu chápem-omlouvám se,že mluvím za všéécky tu-ale myslím,že všichni tu to chápem,?!!!!že jooo děvčice?

    1. Javor! Teda… co že to bylo za stromek? … no jasan!
      Počasí je na beton. Půda teda taky, takže až se tu zas šéfová bude hudrat na sucho, tak jí připomenem jak se teď modlila aby nepršelo. Vono se to s tím modlením totiž nesmí přehánět.
      Tak přeji pěkný tlapičkový vzorek do betóna! (to musí být, to je jasný!)

  2. problém máme. Brtnik spadnul ráno do výkopu a Udělal si něco s kolenem, odmakal to celé a teď jedeme do nemocnice 🤔

  3. Připojuju se k Petrs01 – Murphyho zákony fungujou spolehlivě. 😦🤦‍♀️ Moc, moc Vám přeju, abyste to zvládli co nejlíp, a to včetně betóna, ale hlavně, ať je Brtnik brzo O.K.👌🙏 A jak řečeno výše, bez vyprávěnek chvíli vydržíme, ale prosím, aspoň jednou větou dej vědět, jak na tom jste.✍

  4. Děkuju všem, právě jsme se konečně vrátili, nic výrobního, utrženýho, zlomený, Brtnik má silný nohy, ale má 14 dní totální klid, zůstává foma, ja jsemstastna, že nemusí třeba na operaci, odridila jsem to celý po cestě kde jsem nikdy nedělal,zítra musí autem sama, musím sekat na chalupě i doma, domů lezeme oknem, se psala vůbec nevím jak to zvládnu, ale hlavně že je cajk, ale bolí to prý hodně to on není fňukna.

      1. No to ne, ale domů se dostal. blbě, ale dostal a pak už jen leží, aspoň nemůže utikat a bude doma a ne cárat do práce.

    1. Tak alespon ze tak. Na dva tejdny ho prikurtuj k zidli. Sekani pocka, zrovna vcera jsem na to koukala a uz to tak neroste, uz tenhle tyden sekat nebudu, az dalsi, ted uz to staci jednou za dva tejdny. Jo, ten kostival gel od Alpy porid, to je fakt zazrak, mame taky vylecil zrakveny koleno.

      1. Sekání nepočká – 8000 čtverečních je porce, to prostě jsem musela, včera jsem zmákla zatím zahradu – dvě hodiny jsem lítala se sekačkou naší starou, malou a bez pojezdu. Kdo zná naši zahradu, bude vědět, že to byl extrbuřt výkon tohleto. No a až si vorazim a posekám to doma, pojedu sekat louku se svým černým ďáblem. _Včera jsem šla spát ve dvanáct :-/

  5. Tak snad Brtník až to špetku povolí nebude mít roupy.
    Nemůže ta chalupa trochu počkat ,abys tam nejela sama?

    1. Nemůže Zlatko, nemůže, ale půlku už mám hotovou, teď mě čeká traktórování, což, když se nic nikde nevysype, tak je taky až do večera, ale nenadřu se tolik.
      Horší je, že jsem na všechno prostě sama a provoz zkomplikovanej tím, že když chci z domu, musím do “obýváku” vyšplhat na okno, sešplahat z okna a pak zase zpátky, cokoliv zvenku potřebuju, musím takhle – do zítra, pak aspoň tohle odpadne, ale domácnost, tři čokle, úklid -jinak tam bude hroznej bordel, nákup, zahrada, záhony, do práce taky čék musí, že jo………. no bude zábava.

  6. A sakris. Petrs psala o tapickovym vzorku do betona, ne kolenovym!
    Drzim palce, at klidovej rezim zabere, ja mela natazeny vazy a bylo to peklo. Pozdravuj pacose, natirej ho kostival gelem (primerene) a at beton pekne schne!
    A tobe pevnej nerv, at to vsechno zvladnes, hlavne, ze se nestalo nic horsiho…

    1. No on má tu nohu fest zmasakrovanou, nechápu, nechápu, jak to ty vazy klouby a kosti vydržely, prostě šlápl do prázdna – úzký, dva metry hluboký, výkop na základy, kam zahučel pravou nohou a ta levá tu celý odskákala – vč. kyčle, jak tam zapadl. Plus karisítě, který tam ležely…………není to prdel – pardon. Tu nohu si totálně protočil. Já vím jak mi bylo, když jsem měla tu nohu jak v pračce, jak mi nevypla lyže a mlelo mě to, tohle je mnohem horší, protože tam si ta noha nemohla pomoct nikam uhnout. 🙁 Pozdravy vyřídím.

  7. Kalamita, si to nedovedu představit. Myslím tím, jestli neohrožuje už provedené práce počasí, nebo jestli Domeček (v momentálním stavu) vydrží bez zásahu stavbyvedoucího po dobu, co musí být noha v klidu?
    Jejda, jsou to ale nepříjemnostě.
    Brtníkovi ať se co nejdříve potlučené kolénko vyzdraví. Hlavně, že nejde o něco horšího.

    1. No ohrožuje to všechno. Není nikdo, kdo by stavěl štít. S vypětím všech sil, se dotáhlo to betonování, já jsem řádila na střeše a srovnávala beton na pozedním věnci, on to srovnal dole na těch základech. Ale tím končíme. Na nějakou dobu.
      Mohlo to ale pochopitelně dopadnout mnohem hůř, kost žádná netrčela, vazy to podržely, nic není urvaný, zlomený. “Jen” totálně pochroumaný

  8. Jejda, chvíli jsem tu nebyla, a ono se to všechno takhle pos… Myslíme na Vás. A Indy zvládla ťapičkovej vzor včera do betonovejch základů naší hladový zdi bravůrně.

    1. Nu ano, pos se to pěkně, ale je pravda, že by to mohlo být horší, když bude poslouchat a tiše srůstat, bude to rychlejší, ale znám ho, jak mu otrne…. musela bych ho přivázat.
      Nám se o vzorek postaral Mouses. Blbý to má v tom, že vzorek je na základu, přes to přijde ještě habakůk vrstev. A i tak řval stavbyvedoucí jak prokopnutej, nechápu proč jako?

      1. S přivázáním to máš myslim blbý, asi jako já, páč i v takhle umrtvenym stavu ho asi nepřepereš.
        No Indě na to taky přijde asi deset vrstev tvarovek, ale vona to tam má pro ty budoucí generace a archeology 🙂 A asi bude mít dost příležitostí se podepsat ještě někde viditelnějc, páč stavbyvedoucímu to přijde vtipný.

        1. To máte dobrýho stavbyvedoucího, náš je psychopat pedant a i drobná kocouří ťapka ho uvedla do stavu blízkýho žinfárktu. A myslim, že Mouses do tý doby netušil,kolik těch jmen vlastně má 😀 a já se přiznám, že vůbec nechápu, proč je to takovej problém, když je to spodní vrstva. Teď jako nekritizuju, jen opravdu nechápu tu podstatu věci, kdyby to bylo finále, tak jasný, ale takhle se podle mě zbytečně čílil, zvlášť, když ho tak bolela ta noha…..nebo možná právě proto. nevim.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..