Už rostou!

Kdo?

No hádejte! Je to hádanka tak trochu mimo pořadí. Možná vám napoví Rumíček? 😀

 

Nemám teď moc sil a prostoru a vlastně ani témat, o kterých psát, protože momentálně trochu makám jako barevná, buď vařím  a nebo vypomáhám na stavbě a tak pro tento-doufám- krátký časový úsek, jsou ohaříci jakoby víkendově paradoxně ošizeni. Protože místo dvou veledlouhých procházek, kdy jednu absolvují s Brtnikem ráno a druhou odpoledne se mnou, mají – tedy měli – teď jen tu ranní. A pak se pinožili po zahradě a já je vzala jen tak na chvilku kolem komína. Nicméně k  mému překvapení, jsou servaní víc, než když procházkujeme 😮 . A taky rozhodně odmítali to teplo, který se venku udělalo. Nedivím se jim, to jen my, jak paka v tom vedru musíme makat. Takže nebylo moc o čem psát.

No ale, nějaký to téma se našlo. Třebas z minulýho víkendu. Kdy se, jak píšu v nadpisu, opravdu urodilo. A sklizeň byla veliká. Už jste uhodli, co se nám to urodilo? Nebo vás mám ještě chvíli natahovat. Hele ale mohla bych. Chtěla jsem vyměknout a dopsat to, ale…. zase mě napadlo, že to neudělám, protože budete mít do zítra třeba – třeba taky ne – nad čím přemýšlet a těšit se na zítřejší vyluštění. Jo?  Tak jsem zvědavá, co vás napadne.

 

6 komentářů u „Už rostou!

  1. Marně si lámu hlavu, co by to mohlo být. Co mi teď na zahradě přebývá je moc vody, slimáci a mravenci. Neurodilo se mi zatím nic. Nasela jsem ředkvičky a ty mě každým dnem ubývaly, až nezbyla ani jedna. Slimáci je všechny sežrali. Že byste byli úspěšnější?
    Rozlitá struha se do koryta nestáhla, poněvadž v jednomu kuse prší. V bývalých trvalkových záhonech mi plují kachny s mladými.

    1. Tak to teda koukám, Raven – podle těch kachen v záhoně – že máme velký štěstí zatím, že nám do díry před domem nenapršelo. Bojím se mocinky moc, aby to do pondělí vydrželo.
      Zkoušela jsi na záhonky nasypat nějaký koření? Četla jsem, že třeba brablenci velmi velmi neradi skořici.
      nasušila jsem si dlouhou tvrdou trávu, zkusím ji dát mezi zeleninu, třeba to ty šmejdy slimáčí odradí?

    1. Aaaano Kimi to skorem trefila! Hračky plyšový se nám urodily, jak je ostatně vidno v dnešním pokračování 🙂

  2. Podle vyrazu Rumicka to budou slimaci? Chtel si zakousnout travinu a tam hnusak. Mysi se vam asi neurodily vzhledem k Mousesovi, ze by Rum durky hlasil. Na ty druhy fotce ale vypada, jak kdyz ho neco bzodlo, ze by vosy? Coz je blbost, kdyz ma neco rust, max vosi hnizda. Nevim.

    1. Myši snad Mouses opravdu drží na uzdě – i když – dneska se ráno nažral k prasknutí a předpokládám, že se pak půjde povalovat k babičce do duchen…. tak toho moc nenaloví.
      Heh, vižla se takhle elegantně překusuje furt, hodně často vypadají, že maj otok tlamajzny. Brtnik, když to viděl prvně u Ešátora se taky leknul pěkně 😀 . Myslím, že jiný plemeno to nedělá, nebo jich bude jen pár, je to vižlí specialitka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..