Hádej, hádej hadači – díl 103.

Tak mě zas nenapadlo nic jinčího, než rozdílová hádanka.

Nebudu sválně říkat, kolikatě rozdílů máte najít. Jako vždycky – je dobrý si obrázky otevřít v novém okně pravým myšítkem. Snad se to ke kávičce bude hodit:

 

Origoš:

A zde hledejte rozdíly:

 

Tak přátelé! Nastal čas rozuzlení. Ofšem! Tentokrát sem teda nedám svůj klasickej vobrázek, kde jsou ty rozdíly zakroužkovaný, ale! Bez dovolení a s dovolením sem zkusím vložit ten bezva obrázek, kterej vyrobila černej čaj a dala ho do diskuze. JE BOŽÍÍÍ ČAJDO! A ano, máš to úplně správně! (na obrázek je nutno kliknout a pak se začnou hejbat ty věci, který byly změněný)

 

13 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 103.

    1. Letí to, co? Já si to uvědomila až včera a tak jsem honem vyráběla na poslední chvíli hádání, aby se moc nepřerušovala tradice. 🙂

    1. Se seznamem vydrž, já pak na konci dám fotku, kde budou rozdíly zakroužkovaný a každý si to právě může ověřit, jak hádal.

  1. Halo, halooo hlásím, že asi budu bez intronéta, takže vyluštění hádanky je možný, že bude až v pindělí. Ale nevím to na sto procent, tak mějte trpělivost a občas jukněte, zda to tu je, nebo ne.

    1. Jooo, je to ftipný, jaks to uďála ty hejbací obrázky? Použila jsem to, páč je to výborný a mnohem lepší, než moje zakroužkování na fotce “žlutým fixem”, a dala jsem to jako vyluštění do hádanky přímo, jo? Nevadí?

        1. dík za odkaz. To bé na mě asi vyšší dífčí, bohužel. Každopádně ale jsi měla boží nápad.

          1. 😀 😀 to ne Anoným, to neee anoným, to jáá! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..