Hádej, hádej hadači – díl 102.

Máme tu Velkej pátek a tak já mám velkou hádanku.

A naprosto netradiční.

Koupila jsem Mousesovi domeček. Aby měl taky svojí útulnu, místo vyvýšený, kde se bude moci zdekovat do výšky, když ohaři budou rejdit, něco, co bude opravdu jeho a bude to taky trochu hezký. Hezčí, než bývají ty věci, které si vybere on, nebo věci provizorní. 

Po zkušenostech, který jsem s ním udělala, jsem se nehrnula do nějakých náročných akcí za bambilijoun peněz, ale šla jsem programově po tom nejlevnějším. Páč ešivá mě s tím pošle k šípku, tak mi to aspoň nebude líto finančně.

Takže zrovínka měli v Lidlu akcičku, takže jsem nelenila a objednala. Přišlo to rozložený v krabici a instalace se zhostil Brtnik. Já dala dohromady základnu a pak jsem se zasukovala. Musím tedy říct, že domeček je bytelný a za ty peníze dělá docela parádu, řekla bych. Aji do interiéra se hodí. 

A teď padne ta otázka. Hodí se taky Mousesovi? Jak myslíte, že to dopadlo? Zajímalo ho to vůbec? Šel dovnitř, nebo ne? Poslal mě do dálav? Nebo se mu domeček zamlouval. Šel tam hned, nebo vůbec? 

Sválně, nastiňte svoje představy, jak to asi mohlo  probíhat a nechte fantazii pracovat. Nezapomeňte, že je to Mouses 😀 . Času máte spoustu, jsou Velikonoce, máme dlouhý volno, tak sepisujte, režírujte, neváhejte. A já v úterý dám článek, kde naleznete odpověď. Jo?

6 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 102.

  1. Já se rozmýšlím nad dvěma variantami:
    1) Mousesovi byl domeček ganz egal a naprosto ho ignoroval 😉🤦‍♀️😼
    2) Nachystalas tam nějakou ňamku nebo domeček aspoň ovoněla a Mouses ho vzal na milost 🤷‍♀️😜😻

  2. I já bych brala variantu 1) – zcela nezájem…. Dává přednost někam zalézt do staré krabice

  3. Nevím jak Mouses, ale Texík do boudičky, která byla také ve spodní částí škrabadla, nikdy nevlezl. S tou svojí prdelí by se tam ani nevešel. Zato rád lehával úplně na vrcholku, roh odpočívadla zapíchnutý pod bradou, přední packy svěšené do prostoru a vzadu luftem povlávala jakási dlouhá štětka na mytí sklenic. Musely ho ty hrany strašně tlačit do hrudníku, ale vydržel v téhle pozici dlouhou dobu. Stejně tak s oblibou visíval i z rohu skříně.
    Být Mousesem, přivítala bych, aby vchod do nové kukaně byl otočený více ke zdi (však se prosmykne) a nebylo na mě tolik vidět. Shora by mohl blahosklonně shlížet na své latifundie a poddané a do boudičky se zašít až mu polezou na nervy. Však brouček na to přijde, je inteligentní. I když jemu je to asi šumák, klidně bezstarostně chrápe u kamen enem na polštářku v místnosti plné psů. 🙂 Trubka malá. Že jste mu (vy tyrani) vzali starý pelíšek a chudáčkovi nezbylo než vzít zavděk novým krámem? Nebo líp, ještě si nezvykl a nasáčkoval se do pelechu k Talince, odhaduju. 🙂
    Bazinga, doopravdy netuším, co na škrabadlo jeho veličenstvo říká. U koček je to indivindi.

  4. Dobra, necham fantazii pracovat. Kdybych tohle nekam instalovala, Trolda by se vydesil, Ruzice by nejdriv urvala ten balonek, nasledne by cely skrabadlo uchopila do huby jako velkou cinku. 😀
    U vas? Kulina na provazku nemohla nechat cokle bez reakce. Predpokladam, ze Rumicek se ovinul kolem skrabadla a pinkal si cumakem. Taliprdka se chtela nacpat dospod, cimz padem se tam sprajcla, shodila Rumicka a Bubrdle je nasledne vsechny servala, ze delaj bordel.
    Mouses to dozoroval z jinyho bezpecnyho mista. Kdyz se situace uklidnila, vy jste celou tu vec znovu narovnali, nakracel a vychcal se do kukane. 😀

  5. Mousese domek moc nenadchnul. Jen si trochu pohrál se zavěšenou koulí. A horní plochu škrabadla využívá k lepší dostupnosti skříňky vedle.
    Moji kočičáci mají vysoké škrabadlo a s velkou oblibou využívají takové ty závěsné lžičky, ve kterých se jim dobře leží. Na škrabadle mají dvě a jsou neustále obsazené. Rovné tvrdé plochy je k odpočívání nelákají. Domek v dolní části využívají minimálně, jen pokud se chtějí schovat před návštěvou, se kterou se nechtějí kamarádit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..