Hádej, hádej hadači – díl 98.

S dovolením a bez dovolení jsem si na dnešek vypůjčila od Dennyky jedno lední medvídě.

Páč, když jsem tak na toho pupika sněhovýho koukala, zjistila jsem, že je ideálním modelem na dnešní  postřehovou hádanku. Tak ideálním a vhodným, že to dneska budete mít sakra ale těžký. Nebo teda já si to aspoň myslím. Páč mám radost, jak pěkně sem to na vás ušila a vymyslela. Tak sválně – vezměte si šťopky a stopněte si to, jak dlouho vám bude trvat najít obrázek, který se od ostatních liší? Budete to mít o to těžší navíc, že von je tak otomilej, že soustředit se, je těžký 🙂 . Tak stopky do ruky a jde se na to:

11 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 98.

  1. Hned. Koukla jsem na hodinky, že až bude celá tak to rozkliknu, střelila jsem okem zpátky a co to? Jako fakt? Tak mám. 🙂

  2. Taky jsem to našla dřív, než jsem stačila zapnout stopky 🙂 Ale roztomilý to je, ne že ne 🙂 Podle mě teď byla výhoda v tom, že to bylo na monitoru krásně viditelný a nebylo potřeba nic zvětšovat. A kafe si za nález zasloužim, to taky jo 🙂

  3. No vidíte a já si říkala, že tentokrát to bude těžší, než minule, co mi právě těžký nepřišlo. A ono je to obráceně.
    Kafe jasný, to je za vyluštění základní taxa 🙂

  4. Tentokrát jsem to zvládla i já, i když to určitě bylo dýl než pět vteřin, ale kochat se tím roztomilouškem bylo fajn.

  5. Uviděla jsem hned po rozkliknutí. Minule mi to trvalo, než jsem viděla rozdíl. Miloučká potvůrka 🙂

  6. Tak to teda koukám, jak to fakt bylo snadný. A já si myslela, jak vám dám všem zabrat 😀 😀 no…. je to jako s muzikou. Kapela vydá album, říká si, tahle písnička na něm bude pecka a…….. lidi překvapí a za pecku vyberou jinou.
    Tak asi ani řešení nemám dávat?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..