Rumíček……..

Domácí skřítek 😀

Dneska to nebude o dlouhým čtení. Dneska to bude vobrázkový. Ten jouda rezatej se upíchnul na myčku a já s ním furt musím bojovat, aby zvostala otevřená.

 

A pak už jsem tak zblbá, že mu tvrdím, že musí zvostat zavřená 😀 😀 

 

To máte tak, když toho psa naučíte něco zavírat. Zavře vám pak všechno, úúplně všechno 😀 i to co nechcete. A pak nevíte ešivá máte dřív vařit, nebo otvírat, nebo zavírat……… peklo jako 😀 . Blbý je, že jsem to naučila aji Taliprdovou, takže když neprudí se zavíráním jeden, vystřídá ho ten druhej 😀 .

12 komentářů u „Rumíček……..

  1. Jsem se pobavila po ránu, video řekne víc, než tisíc slof :-DDDD
    A vůbec ti to NE přeju 😀

  2. Joo, to máš z toho že učíš psy kraviny 😀
    A Rumíček je kouzelnej pán, tomu bych i posledního piškůta dala.

    1. 😀 jo, já vim. ale na druhou stranu, když nesou vyblízanej kelímek od jogurtu a vyhoděj ho do otevřenýho šuplíku a tento pak zavřou, tak se to hodí, ne?

      Rumíček je můj tajtrdlíček, má dycinky takovu radost, když vymyslí nějakou podobnou hovádinu a může mě s ní zlobit 😀

  3. Rumíček hospodáříček 😁 Korinka byla podavačka věcí spadlých na zem, mně každé ráno spadla aspoň ponožka nebo něco, taky byla čistička kelímků a předmývačka některého nádobí. Pan Goliáš se spíš nechá obsluhovat, vše se mu musí strčit až po čumáček. 😉

  4. Ano, kelímky je u nás taky nutno umývat, aby si je pak správně vyhodili do tříděnýho odpadu. Blbý je, že čoklidi jsou tři, kelímek zpravidla jeden a navíc Bubi tohle /tzn. vyhazování kelímku do odpadu, čištění ji naopak zajímá velmi 😀 /zatím nezajímá, ale ráda by taky byla pak odměněná…. 😀 .Tak musím vždycky vymyslet nějakej úkol, který může splnit, aby taky byla odměňovaná a ščastná 😀 .

    1. Na ja, pořádek muší bejt, dneska za mnou běhal s prázdnou krabičkou, taky bylo zapotřebí jí vyhodit 😀 😀

  5. Rumicku, ty ses uzasnej pomocnicek. 😀 Hezky pekne panicce pomahas, co by si bez tebe v kuchni pocala. 😀

    1. On se mnou hrozně rád hospodaří. Zatímco ty dvě ludry jsou v kůchni čistě zištně, aby mě pumply vo žrádlo 😀 (sem jim dala dneska, vobíhaly ostrůvek, že se nestačily divit 😀 ), tak Rumoušek potřebuje hospodařit 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..