Já mám radost, já mám radost, já mám radost

A tak se o ni musím hnedle podělit.

Minulý pindělí po příchodu z práce jsem  byla svědkem něčeho mocinky moc pěknýho. Co je Bubinka u nás, nějak moc se herně s ostatníma neprojevuje. Jasně, je nutný zmapovat si teréna a vědět co a jak. Byly občas nějaký jakoby náznaky, ale spíš to vypadalo, že si hrát neumí. Protože, když se do toho napřou Rumouš s Taliprdovou má velký tendence je rovnat, že aby se klidnili. Hlavně vždycky narukuje na Tali, páč ta řve jak prokopnutá a pak na Rumouška si Bubi moc netroufá. Taliprtku pak nahání a chce na ni dělat carevnu a vychovatelku a je za přísnou úču. To jí pak vždycky trošánek osvětlím, že se má držet stranou a nekafrat jim do toho, protože si jen tak hrajou.

No ale teď! Chystali se akorát ven a já připravovala prostor na luxování. Nacpala jsem na sebe pelíšky a toho využil Rumoušek. Hópnul na to s krysou a děsně se mu to líbilo, jak je vysoko a dělal tam kraviny. 

To evidentně inšpirovalo Bubrdli a začala dovádět. Mám už zase jen ten poslední střípek, kdy pak Rumouš dělá pána hradu a spolu s Bubi si tam i v tichosti něco povídají,  ale je to moc hezkej střípek 🙂 :

 

Tož vám mám takovou radost, že byla taková radostná, že jsem vám to musela taky vokázat 🙂 .

10 komentářů u „Já mám radost, já mám radost, já mám radost

  1. No ta byla vopravdu výborná, jak si tak přešlapuje a naznačuje haló, pane, budeme si hrát 🙂

    1. JO! Přesně tak. Je to jen malej segmentík toho momentu a je to takový první oťukávání se, ale jsem za to hrozně ráda, že se takhle zapojuje. Pes si má hrát, aby byl celej a kompletní a ščastnej a vona si vůbec nehraje, tak se snažím, aby se rozpumprdlikovala. Tudle jsme hrozně řádily s ruličkou vod hajzlpapíru. Háský to bylo.

      1. No tak je holt opatrná, kdo ví, co všechno má za sebou. Ale teď ta výzva ke hře byla naprosto jasná. Indy taky dost trvá, než si někoho pustí k tělu – v podstatě jí to trvá tak dlouho, že než si to rozmyslí, tak už si s ní nikdo hrát nechce.

        1. 😀 😀 promiň 😀 😀 rozesmálo mě to. Protože mi zase proběhl před očima komiks 😀 😀 Prtka malá, vona tak dlouho váhá, až to každej zabalí.

          Ona je Bubišková taková zakletá princezna. Ona by si ráda s Rumouškem asi byla blíž, ale má z něj respekt, von jí totiž , když se po čase u nás rozkoukala a měla hračku, důrazně vysvětlil, že ta hračka je jeho. Grrrrr! Já to obratem osvětlila zase jemu, že všechny hračky jsou moje, ale to už byla Bubiška zaražená jako ty prdy a tak se osměluje pomalu. Naštval mě tehdy hodně jako. A i překvapil teda. On takovej měkoušek a miloušek. Já ho chápu, že potřebuje mít fraucimór pod paspárkem, aby mu dámy nepřerostly přes hlavu, ale vodcama pocama.

          1. No kdyby jen váhala, vona je nejdřív protivná, jakože k dámám se ani nečuchá, natož aby se s nima hrálo, babka jedna nevrlá, načež druhej den by už to podle ní jako šlo, protože to už se vlastně znaj a mohli by si i něco dovolit, jenže to už na ni obvykle všichni kašlou.
            Rumíčkovi se taky nediv, musí si to pohlídat, aby mu taky nějakej majetek zbyl, když už se panička sama rozdá.

          2. Jo taklenc, vona to má Indíra Gándiová až jako na dny naporcovaný, no jo, brouček, to to má potom extra složitý, když je ze starý školy, kdy na prvním rande ani pohled na kotníky ne 😀 😀
            Jo, já se mu nedivim, ale zase šécko si dovolit nemůže, to zase ne, tady byl krapítek nevrlej – zbytečně, protože on přišel v momentě, kdy Bubi měla už hračku jakou dobu. kdyby mu ji uzmula, tak neřeknu ani popel, ale ona si jí vzala, on jí to chtěl sebrat, ona řekla v klidu nenene a on se rozdurdil jak stará pavlačová drbna.

    1. Jojo, pak se tam prdelkovali fšicí tři. Včera by se bývali zase “rvali” když tam byl pan tesař, já chytala stromek…… je to malý den Domeček 😀

    1. Jo, mám z těchhle projevů velkou radost, že se zapojuje, je to pro mě hodně důležitý, nechci, aby byla prtka nějak stranou.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..