Máme doma…….

Poltrgeista!

Nevěříte? No tak koukněte, co se u nás po večerech povánočních děje. Měla jsem na gauči rozloženou svou galerii psích obrázků, připravenou na instalaci a najednou……pochoduje polštář! Až z toho i Taliprtka měla málem ujímání 😀 :

 

Video bylo bohužel moc dlouhý, tak jsem to musela střihnout. A všimněte si,  jak ji pak na konci milej Poltrgeist láká ocáskem 😀 .

Ale říkala jsem si, že by bylo zajímavý poslat ho takovejm těm exprtům, co furt choděj na nějakým kanále v tydlevízi hledat duchy. To by čučeli, co by s nima ten náš duch uďál, kdyby ho vodhalili ! 😀

 

15 komentářů u „Máme doma…….

  1. Už, už jsem myslela, že to budou ta morčata… 😅 Ale polštářové strašidlo je taky super. 😂

    1. 🙂 Jo, že bych byla fakt prakem střelená do brňafky a dotáhla domů devět morčat. je fakt, že Brtnik fčéra instaloval do předsíně provizorní, ale vzhledný lino, neb se nám pravděpodobě šécko posouvá a než dojde na vydlaždičkování předsíně, bude to za dlouho, tak abychom tam nebyli s tou linoleovou skládačkou, položil tam vzhledný nový lino. Tak tam by se určitě tý partičce líbilo 😀 .
      Ale ne, ešče furt mám zbytkovej rozum 😀 . Mně mrzí, že jsem to nestihla natočit dřív, jak tam ten polštář tancuje a pochoduje. Taliprdová byla výrazně poděšena 😀 😀 . Dobrý to bylo.

      1. Gremlin by si káknul. 😂 Jednou vyřvával na dvoře za dveřma (není skrz ně vidět), a když se začaly pomalu otevírat, protože za nima zrovna stála drahá půle, což on ale nevěděl, běžel se za mnou hned schovat – oči jako žárovičky a prý mamííííí, je tam strašidlóó, pomóóóct!!!

        1. Ani nemusel pánik za polštář, stačily dveře 😀 😀
          Ftipný bylo, že nikdo další na tu udatnou obranářku nereagoval. Páč jako nevěděli proč , že jo 😀

  2. Blbne mi počítadlo, často vypadává připojení, video se kouše a načítá strašně pooomalu. Něco pro cholerika!
    Nakonec jsem videjko shlédla a ostražitou Talinku taky. Kdo to kdy viděl – chodící polštář! Řvala bych taky. 🙂

    1. Jo já řvala taky, smíchy- potichu teda, ale řvala, však je vidět, jak se vídejo klepe . Hrdinka naše 😀 😀 a jak šla hrdinně řvát radši vo kus vedle 😀

    1. To jsou ftipný momenty, když si myslejí, že nejsou vidět, protože oni sami nevidí 😀

    1. By se pak divila, až by polštář zaútočil 😀 I když dneska ráno si na něj omylem sedla Bubrdle náš malý tank č. 2 . Ona nic nevnímala, on syčel jako pominutej svoje nadávky a ona …..nic. nevědíla, že nesedí na měkkoučkým pelíšku, alébrž na živým polštáři. Se pak vykroutil a s nadávkama odešel 😀

    1. Výborný, co? 😀 😀 já se tam řehtala jako pitomá, potichu, až jsem se málem počůrala 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..