Fotos? Zde….

Volala tuhle Zlatka po fotkách. A těch se mi jako většinou nedostává.

Ofšem! Když přijede návštěva a navíc návštěva s dělem a jde s námi na procházku……..tak fotky jsou. Ešče, že ta Petrs s Peťanem teda přijeli. Byli u nás na chalupě a pak nám v pondělí vezli klíče. A vydali se se mnou rovnou i na procházku, aby se podívali nahoru ke Kostelíčku. 

Ač jsem den před tím byla ve vlastnictví tří civilizovaných ohařů, pro ten den jsem ohaře asi někde zapomněla a s sebou vláčela tři naprosto nevychovaný čokle. Nebo ne naprosto, ale bylo to s nima takový jako složitější. Hlavně s Taliprdem, že jo. Ale Bubrdle si taky nezadala, to zas jako ne, že ne. Páč, kdo ne nechtěl využít toho, že moje pozornost je rozstřelená, když nejdeme sami, že?  😀 😀

Kupodivu jsem nikoho z těch tří nezardousila, i když nakročeno bylo několikrát 😀 . Nicméně tedy můžete se kochat obrázkama. Navíc obrázkama ve výrazně, ale výrazně lepší kvalitě, než mívám já 😀 . Jo a pro tentokrát jsme šli část cesty komplet, sérii záběrů tedy zahajuje Mouses, který se pak v lese za Kostelíčkem rozhodl, že jdeme moooc daleko a moooc rychle a vrátil se sám zpátky:

Tady jsme ho ještě měli s sebou – před vrcholem kopce, zkazil hromadný “vodložení” 😀 resp. tedy vodsezení, když fšicí seděj, že jo 😀

A zde ohaří  podzimní náladičky – zrzavej kožuch a spadaný listí – to jde krásně dohromady, což? 

 

Takže dámy – buď se srovnáte, nebo….!…

Rumoušek gymnasta:

Domů jsme tedy dorazili komplet, nikdo cestou nezemřel – ani já na žinfárkt z čoklidů, ani žádnej čokl nebyl ubezdušen. A tak jsme mohli na zahradě uspořádat závody ve sbírání ořechů. Tak jako každý den v tuhle dobu. Já ale tentokrát vyhrávala, protože jsem měla dva velkopomocníky – Petrs i Peťan se zapojili a za trest, že toho tolik nasbírali si taky museli ořechy odvézt.

Moc prima to bylo, díky za návštěvu, fotky a pomoc ořechovou 🙂

A ešče dodatečně trochek ohařích fotek a Rumíček letec kosmonaut a Mouses válecí a jak jinak – kostelíček :

13 komentářů u „Fotos? Zde….

    1. No, to PetrS. A to mi poslala, jak tak koukám, ešče další a Ty už jsem nestihla do článku dát – tak je můžu dodat tetkonc, jdu na to:

  1. Paní ředitelová a její oblíbené holinky :-DD
    Jo taky miluju ohaříky v podzimní přírodě. Vůbec podzim je nejvíc.
    A vůbec, nepomlouvej je! Jsou úžasní

    1. Holinky se staly mými lodičkami, bez nich ani ránu 😀
      Úžasní jsou – když spěj 😀 😀

  2. Hafani jako vždy nádherní (i se svítícíma očkama) !! A dotaz – toho Mousese koupete v Perwolu, že je tak čisťounký??

    1. Heh, mělas ho vidět dneska ráno, vejlupka jednoho. Po delší době spal včera zase doma, nacpal si ráno pupek a vyrazil. Za nějakej cca 15 minut se vrátil a stihnul se zaprasit tak, že jsem přemýšlela nad tím, že ho odmítnu vpustit domů. Místo toho jsem mu dala papáníčko, protože lhal, že mu pánik nic ráno s ohařema nedal 😀 . Měl misku plnou masa, ale konzervička jako zákusek prej dobrý.

  3. Krásné fotky.😊
    Pak že psí oči uměj manipulovat s páníkama. Mouses je lepší, klame celým tělem.😁😋

  4. Musis si petrs zvat castejc, super fotky a ste tam vseci 4 to je malej zazrak a taky divnyho psa kourovatyho mate:D

    1. Mouses byl úžasnej, čtvrtej pes. A poslouchal líp jak Tali, ta se fakt předváděla. Fotky nic moc, bylo už šero, proto jsou často přiblesknuté.

      1. Byla výborná co? 🙁 Mno, mám pocit že ta nezbytná kastrace to hodila někam do blbýho, bohužel.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..