Hádej, hádej hadači – díl 79.

Tak ani nevím, zda to jako hádanku dávat.

No ale protože nikdo nic neposlal, tak ……….nic jinýho nemám.

Hrála jsem si s fotkou – tu původní sem pak dám jako řešení – a zmáčkla filtr PopArt – najde se někdo, kdo z toho zjistí o jakou rostlinu původně jde?

 

P.S. – nebudu od pátku na netu, takže vydržte nejspíš s řešením do pindělí, ju? Ale třebas se mi to zadaří z mobila, nevím, radši neslibuju.

 

Tak jak se dalo předpokládat, nestihla  jsem se sem dostat, tak ale vydržte o několik řádků níž – tak, aby mohl případně hádat i ten, kdo někdy přijde později – dám fotku, kde už pozná každý:

 

 

9 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 79.

  1. Nikdo nic, este se ani nevari? Mne se povedl klasickej burtgulas, podobne zbarvenej by vypadal taky jako umelecky dilo.
    Ovsem tys to tvy je popart jak stehno. 😀 Ja tam vidim pri zvetseni normalka mumii ci zombie. Horni pravej roh lebza, pod ni krcisko a hrudnik, ohnutou levou svira zbytek ctyrlistku u pravyho ramene. 😀
    Puvodni rostlina? Listy vorechovy, javorovy? Nebo jen lesni porost naplacato fotnutej? Tohle zadani nabizi hroznou furu reseni. 🙂

  2. Fuchsie. Bo je mám ráda. 🙂

    A Fifi, ta příšerná držka v pravém horním rohu bylo první, co jsem spatřila.

  3. ja si rikala jak su dobra ze to je urcite nejaky listi ale to ze je to rostlina uz esuska pise v uvodu takze zas nic 😀

  4. Na první dobrou mě napadl chmel, ale přijde mi to spíš jak psí víno. Ale nejjistější je ta mumie, souhlas. 😱👻

  5. Tak fuchsie je dobrej nápad,ale to bude něco divokyho.Chodí na šípky,třeba to budou.Mumii nevidím sakra jsem slepejš.

  6. Moc se omlouvám, moc, jsem v děsným presu, jako že fakt. Ale! Výhercem je každej, kdo tam krom MŮMYJE 😀 /je fakt hrozná ta mumie, sem si nevšimla/ viděl to javorový listí.

    Jdu tam dát dolů do článku origoš fotku /neuhodnul ani Brtnik/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..