Jenom fotky

Tím, jak jsme nestihli nikam vyjet, tak není moc jiných dovolenkových témat, než těch venčících a stavebních.

A to je asi furt dokola, kam chodíme, co děláme, neděláme a tak jako podobně. Tak abych to trošku oživila, nandám sem místo povídání nějaký fotos, co jsem si cvakla, třebas se vám taky budou líbit. Kvalita daleko za Čajdou, nebo Dennyky, ale tak co už, že jo 🙂

Asi nejvíc zajímavá je obloha, kterou jsem nacvakala, když jsem se vraceli z nějakýho odpoledního stavebního shánění, ty první tři jsou neupravený a musím říct, že to nebe působilo kraaapááánek jako apokalypticky, že jo? Byl to zvláštní pohled. Ty poslední dva obrázky jsou upravený pro legraci, to je i vidět:

Je to focený z auta, za jízdy, ale i tak to působí nebezpečně. Aspoň na mě.

Co na mě nepůsobilo ani trochu nebezpečně, byla tahle banda 😀 😀 . Jsou děsně ftipný. Dokud tam byly samý holky, tak byly stydlivý a člověk je viděl jen, jak utíkají. Tetkonc tam mají Alipašu – tak jsem si toho hošíčka rohatýho, roztomilýho pojmenovala a to je teda jinej formát. Jak mě zblejsknul, zavelel a “Holky mazejte, dem se tam podivat!” a představil mi celej ten svůj fraucimór. Tak já vám ho představím taky 🙂 , jsou fakt boží:

Mimochodem – na tý první fotce vypadá jedna koza, jak když jí půlku někdo uříznul, všimli jste si? A ta poslední fotka, tak ta mě trošku inspirovala:

Pak tady mám ešče jedno nebeský fotos:

A když jsme tu měli kozenky, tak sem dám i kravěnky:

A jestli můžu, tak taky jednu náladovku, takovou hezky podzimní, kterou jsem pro vás vytvořila:

No a na závěr,  i ohaře lze unavit o pracovní dovolené 😀 a to až tak, že si vyleze na židli, opře hlavu o stolek a mlátí špačky o 106:

Byla ftipná, jak tam tak seděla a usínala 😀 . A Rumoušek se svým výrazem Dona Debilita byl taky ftipnej:

Tož takhle jsme se o tý dovolený měli.

4 komentáře u „Jenom fotky

  1. Jenom? fotky? 🙂 Krasny kozi kozi tam mate, kravicky to samy, vy ste vlastne ve Skotsku! A vubec moc pekne tam mate. 🙂

    1. Jé! Tak já myslela, že už si nikdo fotek ani nevšimne. Kozenky jsou boží, viď? A s tím Skotskem máš pravdu, kopečky a louky…………a v současnosti i déšť. Teď končně prší tak, jak na podzim pršet má. Ne, že bych z toho byla odvázaná, páč je lezavo, ale je to moc dobře, v lese konečně není sucho, už jsou vlhké i břehy lesa u cest, což je supr.

  2. Jé, já sem chodím furt.
    Kozenky miluju a hnedle bych se k sestrám přidala. 🙂
    A janky z podzimního zátiší bych bez skrupulí ukradla.

    1. Aj tak to jsem ráda, já jsem si myslela, že se to přehlídlo. Kozenky jsou ňuňu a ten kozlík šikula nejvíc. Když jsou malý kozlátka – tak vypadají přesně jako Jack Russel teriér 😀 . Fakty, to tam prostě po pastvině pobíhá smečka 😀
      Já bych je i ráda darovala, křemílky , protože to je prostě pro mě, krom lišky, úplně nejvíc nejlepší houba a člověk by si to neměl syslit jen pro sebe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..