Jsou mu tři roky hošíčkovi!

Fčéra měl Rumíček narozky. Je z něj už velikej pán. Trochu se to teda nesešlo s tím, že jsme včera začli vyklízet byt po mamině, takže jsme domů všichni dorazili až před osmou, ale Zrzavoflekatí se zabavili i tam. Sebrali ovčí bačkory a rvali se tam o ně jako ty koně. Jemeni to jsou.  Rumíček si navíc k narozkám nadělil tak trochu zvraceníčko 🙁 . Budu doufat, že mu nesedlo to mletý kuře a s novou dávkou masa se to srovná.

Jako dárek dostal plátky na žouželení a……… a…. měla jsem pro něj koupenej novej a velikej a pískací ŽŮŮŽLOOBALONEEK! Ale protože jsme přišli pozdě nechtěla jsem je nechat lítat moc bytem a bylo jasný, že Tali bude balonek chtít mocmocmoctaky. Tak jsem si říkala, že to nechám na druhý den. Jenže to by Rumíček nesměl bejt takovej Kolumbus objevitel a Colombo dedektýf.

Páč takhle jsem ho po chvíli našla sedícího na sesli, kterak nyvě hledí na linku. Kde trůnil ten NOVEJ, NOVEJ ŽŮŮŮŮŽLOBALONEK. Chjo, to byl najednou hrozně těžkej psí život. To bylo vzdycháního, nikdo na tom nebyl hůř.  No takže co. Jasný. Vyměkla pánčička a ten balonek mu na chvíli dala, žužlomaniakovi. Když má ty narozky a Talířku jsem si vzala do pokoje zacvičit si, aby měla kompenzaci, flekatice.  A ona dostala “dáreček” ráno. Na rybňajzu byly kachénky, čekaly tam na ni 😀 :D. Dneska to bylo lepčejší, o fous byla vnímavější. A my si pak s Rumíčkem ještě zašli na narozeninový prodloužení procházky a trošku balonkováního. V podstatě se mnou ani nešel péf, ale dva obří reflektory, páč měl kukadla jako filmový osvětlovací tělesa, aby uuuž ten balonek letěěěěěl.

6 komentářů u „Jsou mu tři roky hošíčkovi!

    1. Jej, díky vyřídím, jdeme dneska na soukromou vycházečku jen spolu, na narozeninovou, s balonkem (ešivá zas teda nebude za poblijouna). Šelmije Rumíček rád, staříčka uřvanýho Dreama oblibuje.

  1. Teeda to strašně utíká, tak on už je úplně dospělý, tak ho za mne pěkně podrbej.
    Jinak si tady na stránkách lebedím, akorát nestačím zpětně číst, ale mám se na co těšit

    1. Tož velkej pán von je, to jo ale vlastně je to pořád moje malý pipíí miminko, co se chová na klíně, dává hlavu kolem krku a objímá. Moc dobře ví, že hrát to na mě jako malý ščenátko, se mu vyplatí 🙂 a i ten gezichtík mu zůstal ščenátkovskej.
      To jsme rádi, že se to tu líbí, a články zpětně nikam neutečou a jsou pěkně pohromadě, tak kajn štréz 🙂 a podrbání vyřídím.

  2. Hosickovi Rumickovi prejeme vse neeej k narozkam, hodne zdravi a trpelivost s tou cuzou flekatou. 🙂 Sokolik mlady, urcite si dnesni samovychazku dulezite vychutnal. Treseme packou a posilame bleeeeeeeeeemc pres zrzavej gesicht. 🙂

    1. Děkujem Fifi převelice a vyřídím mu to od jedné i druhé krasavice 🙂
      Myslím, že se Skřítkem by si povahově rozuměl. Je to taky taková všeobjímající veselá duše.

      Edit – tady je po dnešní procházce krásně mrtvo aneb – cíply šécky dobrý víly. I ty nedobrý co chtěly prchat do stařiny a nakonec se nechaly odvolat !!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..