“Prasnice jedna stará!”

Ty dobytku vodpornej!!

“Nepouštěj to tam, nepouštěj to tam, je celá vod hoven!” řičela jsem tudle na půl vesnice, krátce poté, co jsme dorazili domů z prasé a chystali se ven na procházku. “Ešče, že to sou hovna naše, to je dobytek!” lála jsem velmi hlasitě dál (asi k pobavení sousedů)  a snažila se bleskově vymyslet co teď. 

Neb naše milá důchodkyně objevila bohužel dřív než my, že pán, kterej nám během dne přijel vyvézt žumpu a zároveň ji trochu propláchnout, po své práci zanechal  nevelkou, ale přeci jen “navštívenku” . U plotu bylo  prostě poznat, že tu byli na vývoz žumpy. A ta nebohá stařena psí nevěděla nic lepšího, než se do toho komplet naložit.

Tak tohle tady dlooooouho nebylo, aby se mi pes takhle vymódil. Nechutně vymódil. Popadla jsem smrdutou modelínu a vlekla ji k místu činu. Ne z nějakých výchovných důvodů, ale čistě prakticky. Chtěla jsem ten hovnokabát smýt tam, kde si ho pořídila. Popadla jsem hadici a pustila se do očisty,

Chudera Bubí byla zcela a celá ztuhlá. Pravděpodobně očekávala vylágoš. Ten se tedy nekonal, ale mou nelibost nešlo přehlídnout. A taky přeslechnout. Už tedy ne tak jako na začátku, kdy si půlka vesnice mohla vyslechnout doslova hovory Há 😀 😀 , páč jsem se teda nežinýrovala a volume jsem měla dost doleva. Bylo mi jí ale líto, takže jsem milý výtržnici poté lála už jen tak spíš na oko, kdy jsem jí sdělovala – už poměrně v tichosti, že je prase nechutný a odporný. Další názvosloví si už nepamatuju, páč jsem se soustředila, abych tu trestankyni řádně očistila. 

Když bylo dílo dokonáno, byla ešče chvilinku zatuhlá z té bleskoakce. Pak si ale uvědomila, že se vlastně i osvěžila a popadla ji “běhavka” . Začla skákat jako ta koza a dorážet na mě, tak jsme si daly pár koleček zahradou. Tou dobou už byl Brtnik pryč a duo ohaříků s ním a tak nám s Bubi vzniknul prostor pro pěkný samostatný venčení. Bubi – osvěžená sprchováním- pádila vesele vpřed a to, že je prasnice odporná už jí bylo fučík 😀

8 komentářů u „“Prasnice jedna stará!”

  1. Auuuu to je snad nejhorší co může bejt, vzpomněla jsem si na Bukáčka, kterého jsem si přivezla v březnu. Pár dní potom začalo sněžit. Zastavil se na kraji lesa a něco si tam významně prohlížel, až jsem zjistila, že se láduje lidským hounem…hrůza. Taky jsem popadla to malé zvířátko v tom velkém kožichu a domů s ním…bohužel z huby se to moct vymejt nedá.
    Pak ho kámoška labradorka učila zdrhat na hnůj. To jsem ještě mohla běhat, takže jsem prďolu vždy odchytla a letěl vzduchem. Vždy asi 4x pák už tam raději neběhal. Ale než jsem doběhla, tu hubu si vždycky tím hnojem napěchoval plnou….ble.

    1. Nejhorší jsou cizí hovna a mršina, tohle je ještě pohodička 😀

      Jsou to dobytkovééééééééééééé voporný, hnusný, smrdutýýý! 😀

        1. Průzkumnice – prasnice 🙂 kdyby mohla, do hoven se naloží 😀

          Jsem ráda, že Tě vidím 🙂

  2. Chudinka, pořídila si nový parfémek (a ještě Vaší výroby 🙂 ) a Ty jí ho bezcitně umeješ. No na druhou stranu, buď ráda, že je hladkosrstá, u Indy by ostříkání nepomohlo, z její vlny se to musí vydrbat šampónem.

    1. No jooo, no, nenastěhovala se úplně ideálně, to uznávám 😀 😀
      Ano, výhoda holoprtek je, že oproti dlouhovlasáčům se to dá snadnějš odsranit… hehehe, překlep se mi povedl, ale to “t” do slova odstranit už dopisovat nebudu, tak nějak to tématicky dost sedí 😀 😀 😀

  3. Haha, nic tak nepotěší, jak cizí neštěstí. Mám v živé paměti různá voňavá extempore Arinky. Bylo to většinou rybí a hodně výživné.

    1. No ne, tohle ještě byla “dobrá” 😀 varianta, vlastní hovno furt dobrý 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..