Já vám dlužím vídejo!!

Jsem do toho posledního článku o Mousesovi úplně zapomněla dát video, kterak ten buřt vypasenej “chodí” těma svejma dvířkama.

Ty úvožofky u slova chodí jsou zcela správně. 😀 😀  Proč, to zjistíte, až se na vídejo podíváte sami.  😀 😀 Nekoukat prosím na stav chodbičky, kterou v současný době projíždí různá technika a demoluje již tak vetchý stav tohoto prostoru. Co je totiž podstatný, je závěr toho procesu – resp. průlezu. Tak ten mě pobavil hodně. Myslím, že bychom mu měli ubrat na žrádle…..

Enemže uberte na žrádle někomu, kdo je schopen loupeživě vypáčit z kyblíku na ohaří maso polozmrzlý kuře a pustit se do něj od biskupa. Mám ten dojem, že kdybych nepřišla včas, je schopen tu zmraženinu do sebe narvat snad celou a pak se potácet zahradou ve tvaru zmrzlýho kuřete 😀 . Je to hroznej loupežnik a rabiják.

Ale……….někdy večer…………. ve zcela vzácných okamžicích přijde, vyskočí mi na klín, párkrát do mě ducne tou svou makovicí s hitlerovským knírem, zadrnčí, asi aby mi udělal radost, když jsem tak nesvá z toho, že už nepřede, rozvalí se na tom klíně, asi tak na dvě a půl vteřiny a pak zase jde.

Já mám ale plána! Jak z něj udělám vyklidněnýho jedince!! Vynašla jsem na jůtrubce vídeja pro kočky a koťátka a tak………když všichni už spí……… máme svou televizní chvilku, kočičí večerníček (černej čaj by se asi dívat neměla, nebo jí švihne z toho, jak je zacházeno s IT technikou 😀 :

18 komentářů u „Já vám dlužím vídejo!!

  1. Pomoooct tak o tomhle si včera mluvila?
    Kolik váží otesánek? Ale tak je zima, potřebuje trošku špíčku.
    Vony se mu hlavně ty nožičky po tom linu kloužou, přilípla bych tam oboustranou lepící páskou kousek rohožky.

    Hele holky taky furt tlapkaj na mobil, myslím, že je to proto, že je teplej.

    1. Jo, to je ono, jen jsem si ráno myslela, že jsem to vyhodila na včerejšek. A to byli ovšem ohaři na zázvoru 😀 . Je drobátek robustnější, chlapec mourovatej, je.
      No nalepit tam teď nic moc nelze, páč se tam jezdí tou technikou a to by bylo za chvíli fuč a někdo by se o to přerazil.

  2. Von chce rybičkůůů, to je bomba!

    Ty dvířka jsou podle mne moc dole, měly by být tak nějak ve výšce trupu. A vypadá to, že máte dost tlusté dveře, takže má nízkej dlouhej tunel, to moc jinak prolízat nejde.

    1. Ano povšimla sis správně, že nejvíc jde na tom kolotoči po tý rybičce 🙂 . Zatímco srdíčko tak jako plácne skoro něžně tlapkou, jak projíždí (a to i na tom druhým) rybička – jde po ní 😀 .

      No teď už s tím nic neuděláme, musí si poradit tak jak to má halt. Ale už to má celkem vychytaný, včera jsem na něj koukala, že se kupodivu ani nezaseknul 😀 . Každopádně je to veleftipný i tak. 😀

  3. Jak by vypadalo, kdyby dostal stejný předmět ve skutečnosti, zavěšený třeba pod židlí?
    To se po odrostlých kojencích dá jistě sehnat.
    Jinak je na videu krásně unavený a něžný.
    Poslední poznámka: přirozeností kočky je lovit. I ospalé kočce to cuká tlapičkami a dočasně ji to probere.

    1. Jojo, časem mu něco vyrobím, teď měl – už nemá, dotrhal ji – na lednici přivázanou stužku, s tou bojoval s nadšením. Momentálně ho uchvátily šňůrky od podsedáků na židli právě. Tak musím něco vyrobit. Či sehnat, jak říkáš. Je mám kolem sebe zatím právě enem ty čerstvý kojence. Tak to budu muset koupit.

      Ano byl moc miloučkej takovej právě, tak jsem si řekla, že když to k tomu bude, budem tudle terapii provozovat. Evidentně mu to bylo příjemný. Ovšem …. od tý doby přijde a ulehne rovnou před monitor na klávesnici. Ešče, že je bezdrátová a můžu ji přesunout jinam.
      On si právě takhle chvíli pokoukal, pohrál a pak šel pěkně chrupat.

      Ostatně…. slyšel tam někdo to chrápání ohařů? 😀

  4. Budete muset když tak pořídit větší dvířka. 😀
    Ale on to v létě zhubne, venkovní kočky jsou vždycky v zimě jak prasátka, když mají dost krmení.

  5. To krčisko! Ty nožiska! 🙂 🙂 🙂 miluju ty jeho mizející klustý kejty.
    Na linu to klouzalo, hópnout při okružním běhu z parapetu rovnou do zahrady přijde broučkovi určo jako elegantnější řešení. 🙂

    1. No brouček má trošánek smolikof s tím skákáním z oken, páč sítě, že jo 🙁 . Což mě teda mrzí, protože mě to bavčilo stejně jako jeho, ale krzevá ty myše prostě není zbytí.

      Ofšem zadní nožičky…….. má trochu tak jako ……..barokní taburetek 😀 😀 😀 😀

  6. Tak to teda nemá chybu :-)… Video s dvířkama mi evokuje komiksovou bublinu: “Vejdu se tam – nevejdu se tam… tak to teda zkusím…. huráááá… vyšlo to…”
    A jak se válí před tím monitorem 🙂 🙂 Kolotoč měly vnučky coby miminka, ale už taky nemáme….

    1. Jojo, jak von chvíli dumá před těma dvířkama, to je přesně ono 😀
      Já, když jsem si prvně pustila to video, jsem se musela hrozně smát, jak je tam vyvalenej a cozcabenej 😀 😀

    1. Jo přesně užívá si to, jen teda od teď je před tím monitorem furt a já ani nemůžu Brtnikovi vysvětlit, proč tak najednou se tam začal povalovat, myslím, že by nás zahlušil fakt oba, kdyby zjistil, co provozujem 😀

  7. HIIILFEEE! 😀 😀 To se neda! 😀
    Twe to je Mr. Soukal, uplnej olgoj chorchoj v blahobytny kondici. 😀 A ten pupek vyvalenej u pc! Nevim, u ceho se rehtat vic, diky! 😀 😀

    1. Myslím, žes to vystihla dokonale 😀 😀 😀 Olgoj chorchoj 😀 😀 😀 pomooooooooct!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..