Dva mordýři v bytě 2.

Říká se, že když se natočí film a pak se udělá dvojka, nebývá to zpravidla už ono.

Já si troufnu oponovat, že občas se zadaří. Páč tuhlencto vídejo trumfne ty předchozí stoprocentně. Myslela jsem si, že se mi ho nepodařilo na stránky nahrát a tak v tom článku nebylo. A teď jsem zpětně zjistila, že ho v knihovně médii nakonec mám. A že by byla tedy škoda vás o to připravit, protože tahle jízda je rozhodně divočejší, než tamty. Povšimněte si prosím, jak mu ta hajtra flekatá přeměřuje krčíček, kde by se nejlépa dalo pustiti žilkou a jak mu papá nožičky . Rumíček musel být napomenut, neb on tyhle “šarvátky” bere děsně vážně a jde kolikrát Mousesovi, kterej je v tom i nevinně, vynadat. 

8 komentářů u „Dva mordýři v bytě 2.

  1. Opět výýborný. Ta si ho přeměřuje celýho, jestli by kožich stačil na rukávník 🙂 Ale jak jsou při tom oba něžný 🙂

    1. 😀 no přesně – přeměřuje si ho celýho 😀 😀 . Musím říct, že je to pro mě pořád neskutečný překvapení, jak ona otočila a jak si ti dva sedli.On přijde zvenku a jde si lehnout k ní. Když teda zvenku přijde, teď poslední dobou ho furt přemlouvám a jemu se domů nechce. Což mě teda mrzí, kvůli němu, ráda bych, aby spal v teple.

    1. Jojo, ti dva se opravdu hledali, až se našli 🙂 a jsem za to ráda. Mouses teď poslední dobou je takovej odtažitej, mazlit se nechodí vůbec, domů v podstatě jen na žrádlo a vyspání se. A nejvíc tíhne k tý Tali, tak aspoň někoho má.

  2. Absťááák. Si pouštím broučky pořád dokola aspoň na videjku. NUTNĚ potřebuju zvířecího kámoše nebo zdechnu.
    S lidma moc nevycházím a čtyřnozí mě milují bez ohledu na to, co jsem za kreténa.
    Strašně mi nějaký ten čumák doma chybí. Jenže…..

      1. Musím na další operaci, to “zdravější” přetěžované koleno je v háji taky. Takže stále o holi, ale chodím určitě líp, než před zákrokem.
        Zasraná korona, teď opět rušili termíny plánovaných operací. Já ani netuším kdy bych přišla na řadu a nechci si pořizovat němou tvář a vzápětí shánět pracně hlídání a splácím tu blbou pračku tak holt musím chvílu počkat.

        1. Kuskusi – to je sakra zádrhel. Kdy na to přišli? Nebo to se vědělo hned?
          To naprosto chápu, že se nechceš pouštět do nějakých zvířecích akci. Ale napadá mě jedna věc – nenašel by se v okolí někdo, kdo by naopak byl rád, za nějaký pohlídání zvířecí? Že bys dělala něco jako chůvu? Já třeba bych za někoho takovýho byla moc ráda, kdyby v mým okolí byl. Byla jsem ráda, když máma chodívala za Ešátorem, když byl člověk v práci. Nebo když jsem k ní třeba odvedla Bubi a po práci si ji vyzvedla.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..