8 komentářů u „A ještě pár záběrů

    1. 😀 von je hroznej despota. Takovej malej Somoza či lépe prostě Hitler. Jak pravil Brtnik včera – von je Hitler nejen kvůlivá tomu kníru, ale protože se tak i chová 😀 . Ale tuhle byl děsně ňuňuňu, dali jsme si hru na babu a pak jsme v předsíni čutali fotbal, zatímco vostatní se povalovali.

  1. Z toho videjka dýchá taková pohoda. Krásné.
    Na konci jsem se přistihla, že se usmívám jak debil. Rumí jako trdelko s pytlem na hlavě a jak pak chvilku váhal esli vstoupit za kocourem na plachtu a Mouses ho lákal jenže Rumíček si to rozmyslel.
    Přimlouvala bych se nechat na zahradě mezi kytkama kousek plachty pro Hitlera, esli se pod ní opravdu drží myšiska, za odměnu mu ji jednou za čas nadzdvihnout a pustit ho páchat myší genocidu. To by měl radost, zlatíčko.

    1. Pohoda to byla úžasná – nejvíc když jsem se vždycky zvedla ze země, přesezený nohy, klouby zatuhlý a lilo ze mě jak z fontánky, protože peklo povětšinou sluníčko.
      Rumíček je skvěle naučenej, že do záhonů se nesmí, to Hitler jaksi to má na háku (bože to zní úplně debilně v týhle souvislosti) . Vyvalí pupek a kejtu, kde se mu zachce a vyštvat ho, to je jak boje u Stalingradu. (abych už teda zůstala tématická 😀 ) . Tali nemá šanci to pochopit, na tu nutno hulákat. Na chalupě se to povedlo …jakž takž, tady zase nechápe.
      Hitler má svou plachtu u míchačky, tam chodí děsně řádit. Miluje bejt pod plachtou, igelitem a dělat tam bordel a ještě líp od tama útočit na nic netušící průchozí neščastníky 😀

    2. Taky jsem se usmívala celou dobu :-).
      Je vlastně dobrý, že když jsou ty zvířata tři, už se zabaví sami navzájem!

      1. Jo, určitě je Mouses pro ohaříky oživení, tuhle se zabavili tím, že pořádali ve třech dostihy přes celou zahradu. Mouses dělal coursingovej střapec a ti dva ho naháněli. Pak si je podal, vyběhl bravurně po plotě nahoru, tam jim udělala pápááá a hópnul na druhou stranu, kde jim strouhal mrkev 😀

  2. Legrační Rumíčkovo pytlový zkoumání. 😁 Mě by to teda nenapadlo, protože kdysi jsem pracovala se zeminou a kůrou v pytlích holýma rukama a měla jsem z toho nepříjemný ekzém. Koře jsem nechávala k prozkoumání tak leda pytlíky od jídla, Goliáše takové věci nezajímají vůbec.

    1. On má jakousi úchylku na zahradní pytle. Dokáže strávit odpoledne v zahradním vaku s vypletým materiálem, rochá si v tom, přehrabuje to, dělá inventarizaci…. 😀 😀 . Je to pan hračička.
      Tali si pytlíky od jídla zkoumá sama, k tomu mě ani vlastně nepotřebuje 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..