Je to magoooooor!

Kdo?

No, výjimečně ne Taliprdová, jak by se dalo očekávat, ale Rumoušek. Ten inteligentní tvor, kterej zcela propadl výkopování.  Je mu jedno, že se kope krumpáčem,  vyhazuje lopatou…. cokoliv. Ba i sám, malou troškou přispěje do mlýnice a trošku si hrábne do zeminy. Dokonce ho nerozhodí ani to, když začnete vrtat a jde vám do toho kibicovat 😀 :

 

Jak někde zaregistruje práce ve výkopu, naprosto se pomine – jak to s ním vypadá, můžete ostatně posoudit sami, asi není moc co dodávat :

14 komentářů u „Je to magoooooor!

  1. Bááječný :-). Měla jsem to bez zvuku, páč jsem v práci, ale i tak jsem se moc pobavila.. jo výkopové práce, to je velká zábava.. Čerstvou hlínu prostě milujou – Siňda onehdá, když muž na zahradě vykopal nějaké pařezy a zasypal díry krásnou čerstvou zeminou, taky hloubila nějakou trasu metra zřejmě – samozřejmě v těch čerstvě zasypaných dírách. Ona jim ta čerstvá hlína tak pěkně odletuje pod packami 🙂 🙂

    1. jo, krásně odletuje pod packami………někdy i s krtkama. Jako Taliprtce tehdá. Hloubila taky nějakou trasu z chalupy do Krušnejch hor asi, podle směru a nevšimla si totálně, že prostě s tou hlínou vyhrabábá i malý krtky 🙁 vyletovali jí za hlavou, chudáci 🙁
      Rumoušek je i v tomhle badatel, ten ty díry hlavně zkoumá, přeměřuje, zkoumá kvalitu vykopanýho matroše…. 😀

      edit – se zvukem je to druhý výýýborný 😀

  2. To je teda fakt pako – nevšimnout si létajících krtků :-)… Siňda taky zkoumá – říkáme tomu: “jsou doma nebo nejsou doma”. Vrazí ten svůj hranatej nosál do díry a funí.. Když “jsou doma” snaží se je samozřejmě vyhrabat, když “nejsou doma” jde zkoumat jinou myší díru 🙂 .

    1. no ona prostě není moc bystrá, vnímavá a všímavá. Je to v podstatě tak trošku retard. Bez urážky a bez nadsázky, v některých ohledech ano. S něčím se u ní prostě fakt hnout nedá, má to v hlavě nabouraný nějaký.

  3. No jo no, jsou prostě bystré jenom na něco ty naše hroudy flekatý… Slovo retard jsem použila teď nedávno, když jsem jí na chatě při ranní procházce syčela do obličeje, že snad do p….. není retard, aby nepochopila, že na druhým konci šňůry jsem já a že tedy nemůže se najednou sebrat a vystartovat někam, kde si myslí, že je zrovna něco zajímavýho…(nemá to tam teda chudinka jednoduchý – zvěř je tam na každým kroku, i prasat už jsme spolu potkaly…):-(

  4. . není retard, aby nepochopila, že na druhým konci šňůry jsem já a že tedy nemůže se najednou sebrat

    je a může, bohužel. Bože tohle si pamatuju moc dobře. Určitě nám pomohlo trénování klidu při odhazování hlavně odkopávání tenisáku při zemi. Určitě by se ti hodil i takovej ten vystřelovací dummík – teď t o nemůžu sakra najít. Uvažovala jsem tehdy o něm.
    Stejně jako o takovým tom zařízení, jak uvolňuje třeba křepelky, ale to jsem nakonec odmávla, protože jsem nechtěla trápit nebohou křepelku.

    1. Neviiim?? když jsem si to zadala, tak mi to nevokázalo to, co myslím. Je to prostě dummík na pružině, zapíchnutý je to do země, uloženo v trávě, pes leží/sedí- uvolníš to, vystřelíš dummíka při zemi vpřed. Imituje to dokonale pohyb malý kořisti v trávě a pes se tak učí klidu na trenažéru. Dalo by se určitě i samodomo vyrobit.

        1. nee – teď jsem našla vídeja – tohle je taky asi funkční, ale tamto je lepší v tom, že ten pes to prostě dopředu nevidí, protože je to prostě natažený po zemi ta pružina a učí to toho psa klidu, když mu to vyrazí přímo před čumákem. Tohle ten pes dopředu vidí (a to co jsem-teda v krátkosti – viděla, tak ty lidi to spíš používají na aport, ne? )

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..