JÁÁÁ MÁM RADOST!!

JÁ MÁM RADOST, JÁ MÁM RADOST, JÁ MÁM OBŘÍ, OBŘÍ RADOST!!

A víte proč?

Já vám to neřeknu!

Ne.

Já vám to totiž vokážu. Páč slov asi moc netřeba. 

 

 

Chápete to? Chápete?? Já mám knížku v knihkupectví!!! Já tomu ešče nemožu věřit vůbec! Mám takovou radost ale! Tak velikou! To se nedá říct ani. U nás otevřeli maličký nový knihkupectví a mě hned napadlo se jít zeptat, zda by neměli zájem zkusit prodávat mou knížku. A! Mají, mají! A ešče je ta knížka hnedle v regálu proti dveřím a hnedle taky ve výloze.

Chápete to? Chápete??

JÁ NE, EŠČE NE! ALE RADOST, RADOST MÁM VOBŘÍ. A tak jste hnedle třetí, kdo se to dozvěděl. První byl logicky Brtnik, druhá byla nakladatelská Megi, no a tetonc vy. To je co??? Eh, prostě mám radost a taky tomu trochu nevěřim a mám radost a nevěřim, a radost….. a…. JO MÁM KNÍŽKU V KNIHKUPECTVÍ. TO JE KRÁSA.

23 komentářů u „JÁÁÁ MÁM RADOST!!

  1. to je krásná radost a taky máš důvod, protože přinášíš radost dál a to je taky radost.

    1. Děkuju, Zuzucho 🙂
      Já si u týhle knížky kolikrát už řekla, že je škoda, že tohle máma moje nezažila. Protože vím, že by měla velkou radost a byla by pyšná.Ne pyšná ne, to máma nikdy nebyla, byla by hrdobec. Vím, že by se jí knížka líbila, aji obrázky a kdyby pak viděla tohle……. usmívám se, když si to představím. Jsem člověk, kterej dělá takovou neviditelnou práci a tohle, to je něco naopak velmi hmatatelnýho. A jo, mám prostě velkou radost, veeeelikoooooooooou . Asi musim na koncert, potřebuju křičet 😀 . V lese a na loukách se mi nechce.

  2. Tetelím se i za tebe, paní spisovatelko!!!
    Vydat knihu (a velmi slušnou) to bych se samým štěstím také vznášela. Kdysi dávno bylo i mým neskromným přáním spatřit své povídky za výlohou. Sen asi nejednoho milovníka knih, literatury a puberťáka. Bohužel výsledek byl tristní a strom by tudíž káceli zbytečně. 🙂
    O to více rozumím tvé radosti a fandím Ohařům, ať se knížka dobře prodává a kouzlí úsměvy na mnoha dalších tvářích.

    1. No… Kuskusi, tak ale mě právě něco napadlo – tak pošli svoje povídky sem k nám!! my si je rádi přečteme. Protože víme, že Kuskus umí.

      1. Nikdy. Byly trapné a hloupé. Ani nevím, jestli už jsem je v záchvatu sebemrskačství nevyhodila.

        1. No ale co třeba teda takhle dál o papůchovi? Však to bylo veselý a pěkný čtení a my furt doufáme, že se pochlapíš…. 🙂 Však to tady nemusí být jen ohařský, přemlouvám v diskuzi Zlatku, aby sepsala kterak rezatý duo nové doma našlo.

        2. Kuskus, věř si! Když to bude dobrý, tak to na nás poznáš. A když ne, tak taky a už nám nic nepošleš. Prosíííím, zkus to!!!! Dobře vím, jaké to je, pustit mezi lidi své texty a duši, tak jako Peťa, moje milá jmenovkyně, no a taky vím, jak to pohladí, když někomu udělám radost. Že Peti? A Tobě gratulace veliká!!!

          1. Se mi vlastně nikdy nepsalo lehce a je to čím dál horší. Stárnu, hloupnu, zapomínám slova, neudržím myšlenku o gramatice ani nemluvě. Neměla jsem tušení jak obtížné a vysilující bude v 70+ byť jen zachovávat status guo. Na nějaký růst, nebo stařecké zmoudření nevěřte, jsou to kecy. Už dlouho postrádám to puzení “hodit něco na papír” naopak začíná převládat lenost, stařecká demence a neschopnost se soustředit. Jinak příhody s Tydýtkem (na které si pamatuju) jsem vám tady popsala všechny a nic nového nemám.

    1. Díky Kimi. Nechtěly jsme s paní nakladatelkou knížku v nějakým obr knihkupectví, ale tohle je něco jinčího, klasický, krásný knihkupectví. Jiný, než jsou ty dneska, tam je prostě duch knihy 🙂 .

  3. Kuskus

    …..Stárnu, hloupnu, zapomínám slova, neudržím myšlenku o gramatice ani nemluvě……

    no a právě proto něco napiš, sepiš, aby mozek měl tréning v posilovně. Vím, že píšeš hezky, fšicí jsme tu rádi četli – asi tedy četly spíš – o Tydýtkovi. Já věřím, že by se něco našlo, co by se dalo napsat. Zážitků určitě fůra.

    1. Kuskusáčku, právě proto piš a piš a popíjej čaj z gingko biloba a dej si vitamíny – B, magnezku a věř si!

  4. moc,moc,moc gratuluji!!!!!!!!!!!!!!!
    mě uveřejnily akorát 3 člnánky…
    jedn v Mladé frontě DNES ve středční příloze-o Duxovi
    druhej v BK novinách v Monitoru
    a třetí v psovi…..

    1. No a hele, to jsem netušila, že jsme kolegyně 🙂 .
      Jo v Psovi mi taky vytiskli článek. O Bubince, vyhrály jsme tehdy s Bubi nějaký pobyt, ale až na daleký Moravě a než jsme se tam dokohátali, tak Bubinka přešla přes Duhový most.

  5. Nádhera! Být v knihkupectví je největší odměna za to, jakou sis dala práci se sepsáním ohařích příběhů – nám všem pro radost. Jsi skvělá a moooooc a tuze gratulujeme všemi tlapkami!

    1. Ano, ano, být v knihkupectví – to je sen 🙂 . Zrovna včera jsme po sekání na chalupě jeli kolem výlohy a já jsem jásala jako malý dítě 😀

  6. Ty jo, to je krasa, gratuluju. Ve kterym meste to je? Hodim si to kdyz tak na fb kdyby tam nekdo mel cestu.

      1. no to je naprosto úžasný knihkupectví…tam bych chodila každý den 🙂 přesně takové, jak má knihkupectví být, voní po knížkách, dřevu, kávě paní knihkupky a vanilce…máváme do Nového Bubu a ať se daří jim i Tvojí kníííížce !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..