Kaskadérka

Helejte já se musím podělit.

Poslala mi kamarádka Sokol vídejko s tímhle názvem a já tu sedím s hubou kolem celý hlavy (a že to dneska fest potřebuju teda). Tohle prtě mě absolutně uchvátilo a rozsvítilo den. A tak si ho taky rozsviťte. Líbí se mi na tom i ten minipříběh, který jsem si u toho představila. Jak když ho máma tou tlapkou vyšle s tím: “Tak běž a zkus to.” a když to pak to prtě s přehledem zvládne a vrací se hrdě k mámě, tak si člověk  může představovat jak jí se zaslouženou pýchou říká: “Vidělas to? Supr co?”

10 komentářů u „Kaskadérka

  1. To je miláček malinkatej….
    Jelikož máme doma Cairušku, moc ráda pozoruju, jak se učí, jsou to úžasní tvorečci.

  2. Jó. taky okamžitě koutky nahoru. Parádní videjko s pruhatým Nebojsou.
    Zdravím Sokol, to je ta s kulatým razítkem? Já už si nic nepamatuju a všechno spletu. 🙂

    1. Kdepak, nepleteš, pamatuješ si to dobře, ano Sokol je ta s tím razítkem! A mocinky moc se jí to povidlo, že mě poslala tuhletu etýdu!
      A bylo mi jasný, že ji oceníš 🙂

  3. Mě na tý prďolce fascinuje ta profesionalita, ta sebejistota, soustředění, vyměřování a centrování. Takový malý prtě a fakt naprosto dokonale. A jak letí s tim narvaným pupikem dolů! 😀 😀 dopadne naproto dokonale na všechny čtyři a pak se odrazí a v šipce krásně dopadne znovu. odchází z ringu jako vítěz. Za celou dobu ani jedno jediný malinkatý zaváhání, nic. V očích výzvu a odhodlání. Krása. A na začátku, jak jí ta máma dá tlapku na záda, je to jako by říkala: “Tak di na to a dávej na sebe pozor.”

  4. no to je krása bezvýhradní a dokonalá! malá pruhatá provazochodkyně kráčí se sebejistou elegancí a ten skok do hloubky je naprosto ukázkový 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..