Bubrdle slavila

Svoje první přichozeniny.

 A já si moc přeju, aby nebyly poslední.  Aby to, co teď řešíme, a o čem se v dalším článku chci s Vámi poradit, mělo dobré řešení. 

Prozatím ovšem díky práškům Bubrdlínka značně ožila a řádí jako před tím. Vzhledem k tomu kolotoči, co teď trošku nastal, nebyla oslava jejích přichozenin nějak velkolepá, protože sem třebas nestihla udělat dorta. Ale byla a to je podstatný. A celý ten den si Bubinka užila jako velmi privilegovaný pejsek. 

Protože o hračky nestojí, tak největším dárkem pro ni byla žužlací šlacha, s kterou strávila značnou část dopoledne. Zatímco Rumíček a Tali dostali “jen” sušený ucho, tak tu jednu jedinou šlachu měla ona a opravdu ji zabavila na dlouho. Ležela si důležitě na pelíšku v chodbě a hlodala si. S přestávkama na to, aby se rozhlédla po okolí, ešivá jako fšicí vidějí, co vona to má. A ešivá taky záviději.

No to si pište, že záviděli. Páč zpracovat jedno sušený ucho nedá zase ohaříkům tak jako moc dlouhou práci. A tak posléze chodili kolem a k její radosti a důležitosti závistivě počumovali 🙂

Jako druhej dáreček jsem pro ni měla měkkoučký a vláčný sůši, který fšicí milujou. Jasně, že se musela taky podělit s ostatníma, ale byla to ona, kdo dostal nejvíc a hlavně-všécky jako první. 

Očička jí svítily  nadšením. Když je jídlo a je hodně jídla a pořád, tak to je prej nejbáječnější den, tvrdí  Bubinka. Tak jí prosím, držte palce, aby takových dní plných radosti měla ešče hodně a hodně. 

15 komentářů u „Bubrdle slavila

    1. Jojooo, slavila pořádně a celej den! Vyběhla si na kostelíčkovej kopeček, neustále do sebe něco fedrovala, co víc si může ohař přát! 🙂

  1. Bubinku žužlání dárků pořádně zmohlo. Přeji oslavenkyni ještě hodně takových pěkných dnů.

  2. Jejda, ten rok strašně rychle utekl.
    Snad to dneska dopadne a budete si navzájem dělat radostě ještě nějaký čas.
    Drž se Ešusko.

      1. Bubí zabojuje, páč je jí s váma na světě fajn, ale na tý veterině to budou dneska nervy.

    1. no, uběhlo to hodně a ona za ten rok stihla taky hodně. Ze psa, který chodil na stopce a neslyšel, je pes, který docela slyší a může chodit na volno. Je skvělá.

  3. Holcicko rezata, preju ti jeste hodne moc nejvic dni, tydnu a roku v tomhle skvelym novym bydliku s tema nej panickama a smeckou! :* 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..