Kuskusové bylo učiněno za dost :-)

A Mouses se dočkal.

A bylo konečně po jeho. Pro ten pátek jsme shodou okolností prostě nevyrazili nikam. Počasí a nedostatek času nás limitovalo. A tak jsme se prostě upíchli na loučce malý, hnedle u komína za silnicí. A nehli jsme se odtama. K veliký – a zcela pochopitelný – radosti toho mourovatýho zločince.

Házela jsem tam a schovávala a přetahovala se s ohaříkama o jejich aportíky, nechala jsem je čmuchat, pást se, zevlovat a jen tak jsme si vegetili.

A Mouses se motal kolem nás, občas jsem si ho cvičně taky přivolala, odměnila, pohladila. Zkrátka jsme tam opravdu jen tak byli. A fšicí pohromadě, tak jak si to on přál, tak se toho dočkal . 

A i já jsem se dočkala.

Páč si tak zevluju a čučim s úsměvem po těch ohařících, jak se pinožej a najedou: “Jauvajs, sakra to bolí!” vyjekla jsem a než jsem to dovyjekla, objevila se mi u gezichtu vytlemená mouratá hlava s knírkem, ke který patřily nožénky, jenž mi zatínaly drápy do hrudního košíčku. Jak jsem vyjekla a cukla s sebou, sjel  dolů jak hasič po tyči. A asi trošku zaskočen, že jsem nejásala, se usadil opodál na svou tlustou kotelnu. Mrzelo mě to, ale  fakt jsem se lekla. Kdyby dal avízo, třeba bych ty jeho drapsáky ustála.

Enemže Mouses je Mousesem právě proto, že se nevzdává. Takže sice chvíli trucoval i přes mé sáhodlouhé omluvy 😀 , nicméně už kul další plány a monitóroval si situaci. Vybral si tu nejlepší možnou 😀 😀 . Sehnula jsem se právě, abych pohladila Bubrdlínu a najednou ……čááááry-mááááry-fuck………..zmizela jsem a na loučce stála enem ježibaba. Trochu nestadardní, páč ježibaby obvykle nenosívají softšelku v popelářským odstínu 😀 , nicméně ježibaba s klasickým kocourem /dobře nejni černej, ale to už v souvislosti s tou softšelkou je zanedbatelnej problém 😀 / na hrbu.

Ten zmetek pekelná mi hupsnul na záda, usalašil se za krkem a nožénkama a hlavně drápečkama mi dával najevo, jak je konečně spokojenej do nejvíc. “Ty vole, Mousesi, to fakt bolí.” mrmlala jsem si tiše a trpělivě, čistě jen pro sebe, protože jsem ho nechtěla znovu vyplašit. 😀  Proto vony ty ježibaby takhle mrmlávaly, to nebyla zaklínadla, to nebyly kletby, to byly tichý nadávky na tu hroudu, co se jim láskyplně usadila na zádech a kterou tam  s láskou  přes tu bolest chtěly mít, nechtěly ji vyhnat.  Ony taky neměly žádný hrb, shrbený chodily zase jen kvůlivá těm smetákům mňoukavejm, aby nespadli. Já to vím, musela jsem učinit totéž. 

Tudíž auta projíždějící kolem měla pravděpodobně  – teda řidiči těch aut – o překvápko a zábavu  postaráno – po louce se značnou dobu pohybovala ježibaba v popelářským ohozu s kocourem na hrbu :D. Ono nestačí, že už takhle jsem po vesnici slavná, tetkonc budu navíc slavná ježibaba  😀 😀 😀 

Hlavně, že hošíček byl spokojenej 😀 😀  A to teda byl, to byl, to vám můžu garantovat.

První pokusy udělat “seeelfí” -i ta poslední fotka je pokus o společný foto, ač se to tak nezdá 😀 😀 

 

A tady už to vypadá líp, ale , což?

 

Šel pak taky s námi spokojeně dom. A tak tetkonc může bejt spokojená i Kuskus, která mu to celý vymyslela 🙂

 

13 komentářů u „Kuskusové bylo učiněno za dost :-)

  1. 🙂 🙂 🙂
    No to je ale veliká krása. Moc dobře věděl, že akcičku podnikáš kulivá jeho veličenstvu a
    tak tě za krkem vyznamenal řádem nejvyšším. 🙂
    A vypadá šťastně jako tuhle Bubinka s parůžkem v hubě. Nějak mi připomínáš australskou Maričku.

    1. Jojojooo, tohle byla jeho chvilka. I proto mě mrzelo, že jak jsem se lekla, tak jsem ho odehnala. A byla pak ráda, že se nenechal odradit. Taky mi povídal sousedky manžel, že mě právě viděl, jak se tam belhám jako ježibaba s kocourem na hrbu, když jel kolem v autě 😀
      Jsem ráda, když je zvířena ščastná.

        1. No, já už to ani neřešim. Voni asi projíždějící už taky moc ne. když mě viděj, jak vyzývám Bubrdli úklonou, aby udělala ŽÁÁBŮŮŮ a jiný záležitostě 😀

  2. Mě se smála sousedka,vždycky když jsem k ní šla ,šly všecky kočky se mnou,někdy az k ní na dvůr.Minulý týden si stěžovala,že k nám jde a za ní všecky její kočky.😁😁

      1. Úplně tu Zlatčinu delegaci vidím. Černej a pruhatej. 🙂 Nejen, že doma propleteni společně chrní, ale kráčí důležitě vedle sebe i na návštěvu k sousedům, ocásky zdvižený. 🙂 Pusenky to jsou.

        1. Kuskusi
          To byl Zrzek,Čertík a Tomáš.Micák je mladší a nejtlustsí.
          Já dám vedle fotku.

  3. 😀 Pani domaci, se tu tlemim fest. Predstava zensky, ktera venci tri cokle a na hrbu ji este drepi kocour… 😀 Pro divaky musis bejt skvela naplava, takovy show asi este nevideli. 😀

    1. Já se taky hihňala. A snažila jsem se o to vyfocení, abyste aspoň něco z toho měli 😀 . Je to pakoň.
      Ne nevím, zda úplně fšicí mě berou jako skvělou náplavu. Vzhledem k tomu, že jsem konala ve věci špatný péče o zvířata. A vijolá, jsme na vesnici, takže se to profláklo .

    1. jojo, spokojenej, že je u mně nahoře, nese se, má přehled, je v suchu…. kočka si to umí zařídit 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..