Ach

Žiš to vám byl ale bájo den.

Vyloženě holčičí takovej.

Nejdřív jsme si vyrazili hromadně pěkně odpoledne na procházku a měli jsme velkoštěstí, že jsme ji stihli hezky dřív, než přišel ten velikej plavák. Jen pár kapek na nás spadlo a když pak přišla ta hromada vody, co nesnáším a vichr k tomu, byli jsme už fšickni pěkně v teple. 

A došlo na ty  holčičí záležitosti.

Ponejprv manikůrka. Tý už bylo dost potřeba, měla sem to už spíš jako tak dračí drápy. A uvést to do řádnýho stavu, byla celkem šichta a i tak to bude chtít ještě nějakou další péči. To víte, rekonstrukce, tak na takovýhle věcičky nejni moc času. No ale tetkon už sem trochek civilizovaná zase.

A když už péče o tělo, tak se vším všady, že jo.

Takže na mě čekala i……….masáž. Oj, to byla krása. Teploučko, přítmí a teplý ruce masírovaly sem tam moje namůžený tělo. To víte, když se tolikatě naběháte jako já, tak pak se to halt občas projeví nějakou tou svalovou únavou. A tak  jsem jen měla slastně zavřený oči a nechala se hýčkat. Nejlíp záda, to si užívám hrozně moc. A taky stehna, ty sou taky namáhaný převelice. A krčíček, joj, to je vyloženě slast. Masírovat by mě mohli třikrát do týdne a ani tak by to nestačilo!!

No  a když bylo to odpůldne tak pěkně rozjetý, tak ………..by to chtělo ještě nějakou sladkou tečku, aby to bylo dokonalý. Něco jako návštěvu cukrárny, že jo?

Kdo by se ale hnal v tomhle počasí do cukrárny!!

Zvlášť, když na lince jsou čerstvý pudingový řezy.

Mňam! Mana nebeská to byla. Přesně tohle byl dokonalej závěr toho úžasnýho odpůldne, který už se tou dobou přehouplo do večera.

Šla jsem se natáhnout a podřimovat stejně jako zbytek celý smečky.

Vlastně celý ne, úplně celý ne.

Páč……..

………………………………….

…………………………………..

Kdo nespal byla totiž pánčička, která mi poté, co mi pánik ostříhal přerostlý drapsáky, masírovala celou mou já. A která před tím paníkoj upíkla ty vynikající pudingový řezy. 

To, že pak si šel pánik lehnout na chvíli a pánčička nejdřív telefénovala  a pak uklízela a nikdo na ty řezy nedával pozor, tak to jako pozor, pozor, to nejni moje chyba.  Taky to dobře ví, pánčička, páč když zjistila, že řezy nedožral pánik, ale někdo úpa jinej, jen rezignovaně pokrčila rameny. Což bylo fajn, uznejte. 

Měla sem prostě krásnej holčičí den se fším fšady.

Vaše Taliprdy (aby se to rýmovalo)

P.S. Pokud si někdo celou dobu myslel, že to píšu já, jako já pánčička, tak ne, tyhle zážitky jsou čistě flekatý a já si o manikůře, masáži a posléze i žloutkovejch řezích (který se mi tentokrát povidly vynikajícně) můžu nechat jen zdát.  

Věnováno ABYT – protože přes ten smutek, který v sobě po přečtení té smutné zprávy mám, mě v duchu Abytím napadlo napsat tohle pohodový a – dle mě aspoň teda -ftipný čtení. Vím, že by tohle ocenila a kdo ví, třeba mi to do klábosnice foukla právě ona. Bylo by jí to podobný.

2 komentáře u „Ach

  1. Já fakt myslela,že za tebou chodí masér domů.Super napsaný.A mně se vyčítá,že dávám Trixe 3piškoty denně,🤣🤣😎

    1. No , to by se mi líbilo, kdyby za mnou masér chodil až domů!! Bohužel to nemám jako Prdy Taliprdy 🙂

      Co tři pičkůty! Pudingový řezy jí upeč, pacientce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..