Jeden spešl videočlánek pro Kuskus

Pro Kuskus, jakožto největšejší fanynku celerbríty zvaný Mouses.

Pro vás ostatní to asi nebude taková zábava čučet skorem dvě minuty na kocoura an si hraje s pentlí. Ale já vím, že to Kuskusový udělá radost. A když bylo jeho rabijástvo tak dobře naloženo a naladěno nahrála jsem jeho roztomilost, aby se měla Kuskus čím kochat alespoň takhle. Ač se start tváří rozmazaně, tak nejni:

 

No a  na závěr – jeden záběr. Na břichatce, kterej se válí po gauči, ač moc dobře ví, že nesmí. Dokud tam jsem, leží disciplinovaně na svým plyšovým pelíšku a dělá vzornýho. Jak za mnou klapnou dveře………. prt a je tam. A že jsem se vrátila, už neví, páč je v bezvědomí a vypadá při tom, jak právě klepnutej králik k nedělnímu obědu:

😀 😀

13 komentářů u „Jeden spešl videočlánek pro Kuskus

  1. Šiš, díky za slaďouše k pomuchlání a nejsem sama jeho fanynka.
    Klusťocha tady oblibuje vícero dam, přeci jen je to šarmantní osobnost. 🙂

    1. Mělas ho vidět tuhle, slaďouše, jak si pohrával s myšou 🙁 . Přiznám se , že s tímhle mám velkoproblém. Když ji zabije, dobrý, ale tyhle kočičí kruťárny, to mi vadí. Leckdy a nejen já, i Brtnik – zachraňujeme.
      Leč přiznám se poctivě, že mi je někdy líto, že není mazlící. Stačí mu pár pohlazení a pak jde od toho. Nenutím ho, ale člověk by si ho rád poňuchňal, to ne, že ne.

  2. Tez jsem se chtela optat Kuskusovy, jak se ji dari. Toz jak se dari?
    Mouses je hracicka, vypasena hracicka. 🙂
    Tady asi zacina naky mrouskani kocek, uz zhruba tri noci jeceni kocici, sousedovi se pred garazi rozsvecuje automat svetylko u vrat dilny, jak mu tam couraji.

  3. Šécko je jak má být, akorát poslední dobou trochu klempíruju a tak více “běhám” 🙂 po doktorech a na psaní není nálada.
    Stáří je fakt hnusné i bez chorob. Kuva drát, nemůžu si zvyknout na ten úbytek sil a narůstající počet neduhů. Ke všemu na obzoru i stařecká demence, zaboha jsem si nemohla vzpomenout na název rukoly a tak jsem půl hodiny popisovala do telefonu (švagrová chtěla recept na moje pesto) jak vypadá a chutná to hořké zelené lupení, co krom jiného do pesta přidávám. Druhý dement švagrová nechápala lautr nic. Už jsem začínala zuřit, ale pak jsme se obě mimoňky rozesmály. Fakt jak u blbých na dvorku. 🙂

    Pusinka Mouses na Hrad. Furt nevím komu to hodím.

    1. Kuskusi – za tu rukolu nemůže demece, ale érekce. Na slunci. Já měla tenhle týden nesčetnějkrát dost stejnou situaci. Blbý, když je to v práci a člověk se nemůže vyžvejknout. Vypadala jsem min. tak 3x možná 4x jako neskutečný jelito a debil. Tak neboj, to zase odejde.
      A výsledky dochtorový vyšly jak?

      😀 😀 vidim toho smrada MOuratýho na tom Hradě, jak s gustem vymetá ten svinčik, co tam momentálně je, to by si to užil! každou krysu by dostal. to by byl výhřad! 😀

      1. Milé dámy, vrchol demence je, když jdete do marketu, v batůžku pár zálohovaných láhví, a uprostřed nákupu přemýšlíte co to v tom barůžku máte…
        Ano, ty láhve. Já je prostě zapomněla vrátit 🙂
        Včera.

    2. Taky mám steka na svou začínající zmatenost 🙁
      Co se týče zapomínání slov, to mám už určitě dvacet let, je to nejspíš daň za osamělou práci na počítači. Už asi deset let na to beru doplněk stravy Kognivel. Doporučila mi to má psychiatryně, jsou to vitaminy pro mozek. Bez nich už by si se mnou nikdo nepopovídal 😛

    1. Jo tak proto mi nekdy predevcirem trestila lebza a dneska naky repete?

      Kuskusova
      My si s kamoskou zaboha nemohly vzpomenout, jak se jmenoval ten politik se “sexy mozkem”. 😀

  4. Spadl mi kámen, díkybohu za erupce, ale pro sichr to pojistím Mileny Kognivelem, esli nezapomenu. 🙂
    Jo, a jakožto hypochondr jsem si diagnostikovala mimo jiné i ausbergera.
    Symptomy sednou jak prdel na hrnec. 🙂 A jsem jaksi klidnější když znám příčinu svého blbství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..