Hádej, hádej hadači – díl 87.

Tahle hádanka asi nejspíš nemůže být – min. v té první fázi, hádankou.

Spíš rozeběhne vaši fantazii, kdy se můžete pokusit odhadnout, co to na obrázku je. Nemyslím si, že by se to uhádnout dalo, ale když jsem ten obrázek vytvořila použitím filtru na původní fotku, hrozně se mi to zalíbilo. Tak pusťte fantazii v tomhle svátečním čase na špacír a piště, co vás napadá, že byste v tom obrázku tak viděli. V druhé fázi pak dám fotku původní a uvidím, zda to pak někdo uhodne. Já budu mezitím matlat brsalát a pomatlánky.

 

 

 

 

Padly tady hodně zajímavý představy – některý se v něčem aspoň malililliiiiiinko přiblížily…. tak sem dám origoš fotku, ať  se může fantazírovat dál. Tak co?

 

 

 

Tož a úplný rozřešení hádanky je tu:

 

14 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 87.

  1. Vypadá to jako jeskynní malba paleolitického umělce. Vpravo dole hlava a dále pokračuje tělo velkého zvířete.

  2. No co to je toto? Chuchvalec prize, ze kteryho jehlou plstis vanocni ozdobu? Sklenicka s proseccem, ve ktery se odrazi Mouses? Detail rozslapnutyho ledu v kaluzi?

  3. Hmmm, vidím hlavu, tedy ucho a oko nějakého zvířete a nad tím ještě nějaké leží (?). To je zapeklité, připadá mi to, jako když koukám skrz zamrzlé okno …tak nevím.

  4. Jste blízko – tou houbou, ale bedla to néni, to se Fifijová nemusí bát. Viz. nově vložené fotky. Je to prý jakýsi choroš – Dennyky či Odetta, který ho tu v létě pojmenovaly, ho znají, já ne, páč už sem stará pani a nic si nepamatuju. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..