Mně to nepíše :-(

Já se vám všem moc omluvuju, ale vono mně to nepíše 🙁

Mám, prosím, nějakou úplně blbou náladu, nic mi nejde, ale fakt vůbec nic, asi se potřebuju nějak zrestartovat nebo co. Sem na sebe načtvatá i vzhledem k těm Vánočkám milůvaným, ale nevim co s tim, sem v klinči. Myslela sem, že to přeperu – vono jo, přeperu to, ale nejde to asi honem tetkonc. Tak se mnou mějte, prosím trpělivost. Ale uďála sem vobrázky vánoční, třeba tuten:

Chtěla jsem vám natočit, jak se Mouses rasí s Taliprdovou a….. prd… vyšlo z toho todle:

A taky sem si vyrobila ledovou mísu:

Dala sem ji ven a vono začlo pršet 😀 😀 – takhle to mám tekonc se všim.  Takže je Vám jasný, že s tím psaním je to stejný. Tak musim prostě počkat, až to přejde. A to jsem chtěla napsat, krásnej článek, jak jsme u nás měli báječnou předvánoční návštěvu – prt, mám tam tři věty a dál ani tečku.

Hlavní je, že jsme dneska dojeli do prasé v pořádku, páč ta cesta stála teda za to. Ledovka, ledovka, mrznoucí mrholení. I tak jsme se ale stihli stavit na kafe. Tož užívejte času předvánočního.

17 komentářů u „Mně to nepíše :-(

  1. Neřeš to, že Ti nejde psát.. To nevadí… Myslím, že Tě opravdu dohnala ta kupa práce a všeho dohromady… lidské tělo má prostě svoje limity, ať chceme nebo ne… Takže odpočívej, dělej co Tě těší – mimochodem krásně to máš nazdobený… a občas dej vědět, že jste zdraví – to přece stačí…
    Já mám letos taky pocit, že to je nějaký divný všechno… ono se to zase vylepší..:-)

  2. Nebuď z toho v nervu, my se budeme těšit, až Tě zase psavá chytne. Užívej si domečku, adventu, krásných fungujících kamen, čtyřnožců a hlavně ať jste zdraví, a ono se to srovná. A pokud možno zpomal a odpočívej.

  3. Moc děkuju fšem – za pochopení. Já nevím vůbec, co se to se mnou děje,tak čekám, až to prostě odejde. A když to neodejde, nasssštvu se a to teprvá potom se uvidí! 🙂

    ale protože jsem měla jedno nosný téma, tak zítra ČLÁNEK BUDE! No, to koukáte, že jo. Enem nevim, co bude pak. Jo pak bude vlastně Vánoční ohaří přání, aby ho mohli vidět fšicí, nejen ti co na ně mám emila a pak bude páteční hádání. I když to úplně asi hádání nebude? Páč to nepůjde podle mě uhádnout, bude to o fantazírování totiž.

  4. Před chvílí jsem měla dlouhý telefonát s kamarádkou. Samozřejmě přišla řeč na prožívání svátků a ona říkala “Nic neřeš, vždyť 24.prosinec je jen den v kalendáři.” Takže tak – nepustit ten stres k sobě, vše překlopit do nějakého pozitiva. Já jsem celé svátky sama, Jakub má různé služby, takže se uvidíme až 28.prosince. Nikam jinam ani nechci, Dnes ráno při venčení (děsná klouzavka) jsem potkala paní ze sousedství. Před pár týdny jí odešla za Duhu fenečka a teď šla s jiným malým černým – taky fenečka. Vzala si ji z útulku, kam byla umístěna s dalšími pejsky odebranými ze špatných podmínek. Paní říkala, že fenečka se na ni strašně upnula a jakmile se hne z bytu bez ní, pejsek strašně vyvádí, že na Štědrý den odpoledne potřebuje zajet k příbuzným a sousedka, která by byla ochotná hlídat odjela pryč. Protože Kelynka si s Golim padli do oka, nabídla jsem, že může být u nás. Takže sami nebudem.😁

    1. Jééé Kimiiíiii – to je supr!! Že nebudete sami!! A že paní si vzala dalšího pesana z útulku – to je v téhle kratičké době už druhý psejk z útulku co našel svoje předvánoční doma. Moje kamarádka Sokol si ve čtvrtek taky přivezla domů novýho útulkáčka. Jej, to mi uďálo radost!

  5. nám stačí, když sem tam objevíme nadpis “žijeme” nebo “ještě živi” a sem tam fotku. a třeba jen dvě věty, a až se bude chtít psát, tak třeba delší článek a pak zase jen sem tam.
    psaní tady má být o radosti, kterou z toho my čtenáři máme, ale když to bude povinnost, bude to pruda a cesta ke konci.
    přeji všem krásné Vánoce a důvod k úsměvu každý den

    1. Když mě je to samotný takový divný 😮 , to je jako s těma věncema, prostě mi to nejde – korpusy z břečťanu leží na studni zapadaný sněhem spolu s nastříhanýma větvema 😮 .

      1. Prostě to neřeš.Dej si od všeho chvilku klid.Odpočiň,pochutnej si na něčem,otevři si co máš ráda,zajeďte si někam nepracovně.Že nemáš elán na cokoli při vašem zápřahu vůbec nejni divu.A po vánocích bys možná mohla si nechat zkontrolovat krvinky(taky se na to chystam),seš měla opakovaně clovida.

        1. Provedu – budu hodná, nejhodnější 🙂
          jen k těm dochtorům na kontrolování nepůjdu, nemám dochtory vůbec ráda 🙂

  6. tak proste nepis, dyt se nic nestane 🙂

    a mas krasny to cukrovi a vanocni svicen, ten se mi libi moc:)

    1. Vánoční svícen dosvítil , páč se pochopitelně rozpustí, když teď přestane mrznout, ale je to jinak moc hezká dekorace – příště to vyladím víc, tohle byl jen hrubej pokus.člověk nepotřebuje nic víc, než dvě misky, vodu, nějaký větývky, bobule a tak. na dno velký mísy se nasype třeba slunečnice, aby bylo dno, postaví se na to menší miska, vyloží se to vším co tam člověk chce dát, zaleje vodou a prdne se to na mráz (nebo do mrazáku) , pak až je to zmrzlý, nechá se to malinko povolitk, aby šly misky vyndat a vijoláá – máme mísu ledovou dekorativní. Venku, když mrzne to vydrží hezky svítit.
      Cukroví se mi letos velmi vyvedlo, udělal jsem si ho málo ,a le o to hezčí je.

  7. Pridavam se k ostatnim. Nelamej nic pres koleno, jen se obcas ozvi nadpisem a fotkou. 🙂 Potrebujete kompletni odpocinek, dyk jedete furt jak lokomotivy. Az se znovu nadechnes a zatopis pod kotlem, uzijem si tvyho grafomanstvi dosyta. 🙂
    Kimi, to je bezva, ze budes mit partacku ke Golimu na svatek, navic pomuzes pani. 🙂

    1. Jo, zatím zatápím hlavně v Pomněnce. To je taková krása, když to praská. Přindem dom, Brtnik vezme ohaříky do tmy, já tam po nich uklidim ten bordel, co vyrobili,rožnu světýlka, svíčku nějakou, nakrájim něco na talíř a pak si sednem ke stolu.

      Hezky se to u Kimi sešlo, že jo?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..