Podzim fakt maluje

Můj foťák a moje ruce to sice neumí tak dobře zachytit, ale zase existují filtry, který to občas zakamuflujou.

A kdyby ani to nepomohlo, můžu se vymlouvat na ohaře, že s nima se nic moc fotit nedá. To je sice pravda, ale pro ten den se mi něco ulovit podařilo. A to přes to, že tentokrát to bylo jak venčit skupinu z křižovatky v Brtnikách.  Dennyky a zasvěcení ví, pro ostatní krátce vysvětlím – v Brtnikách na křižovatce stojí ústav pro mentálně zaostalé. A přesně takhle se všichni tři ohaři to sobotní odpoledne chovali.

Zahájila slavně Bubrdle, která si za haldou hlíny na louce za Domečkem našla nějakou echtgold uleželou smrdutou mršinu . Podle toho, co jsem z ní vytřepávala – PETRS01 DÍKY ZA TY KŠANDIČKY!!! 😀 – to byl nějakej urostlej potkan. Myslela jsem, že ji ubiju, neubila. Myslela jsem, že ubiju Taliprdovou, která si ucpala zvukovody, neubila. Myslela jsem, že ubiju i nejhodnějšího z nejhodnějších Rumouše, kterej si vyžádal  balonek a pak po jeho odhození,  čučel jako ten retardér, co to po něm chci, když jsem mu sdělila -přesně v momentě, kdy jsem vyrážela za bufetící Bubicí – že má balonek přinést. Potřebovala jsem, aby ho vzal, než ho tam ztratíme, protože musím pádit za Bubinou a třást s ní, abych z ní vytřásla ten humus. Následně procházka, po tomhle úvodu, probíhala v dost podobným duchu. 

Tudíž jsem si řekla, že na ně kašlu, nejdem nikam daleko. Půjdem jen k pastvinám a za nima za silnicí na kaskády louček a pak domů, když jsou takový zlořádi. Nakonec mě ale, jako vždycky ukecali a šli jsme pod kostelíčkovým kopcem po cestě a pak sešli na jednu z mnoha louček. Říkala jsem si, že dost riskuju, podle toho rozpoležení v jakým všichni tři byli, ale nakonec pohodička. Až taková, že jsem se právě mohla kochat. A zkusila se o tu krásu barevnou podělit. Nejni to žádná sláva, ale tak na detaily nehleďme:

 

Nakonec Rumoušek k rozumu zpět přišel a tak jsme si mohli spolu hrát:

A při tom hraní dozorovat Taliprtku cárající se kolem:

A trénovat s Bubrdlí ty hezký příchody na zavolání:

Takže nakonec to bylo odpůldne jako vyloženě vymalovaný. A to doslova, když vidíte ty barvy 🙂

4 komentáře u „Podzim fakt maluje

  1. Jo v Brtníkách na křižovatce, tam se dějí věci :-DDDD
    Tak zase moc nepřeháněj, dyk voni to s tebou taky nemají jednoduché :-DD

    To je ráj, budu se zase opakovat, moc vám to přeju 🙂

    Podzim je prostě top

    1. No dějí, stejně jako u nás 😀 . Kdyby nedělali jak z Brtniků, budou to mít jednoduchý až se budou divit 😀

      Jo, tenhle čas, když je hezký podzim, tak to je opravdu jak od malíře.

  2. moc se mi libi ten sirokouhlej zaber krajiny 🙂 a s filtrama taky zajimavy, ja je nepouzivam, protoze nasazovat a sundavat je opruz 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..