NO TY VADOOO!

Tak tohle je neuvěřitelný. O to se musím podělit.

Ten malinkej prďous, jak je rozumnej!! Chápete to? Takhle malinkej (ehm, no malinkej, on je to kusan, ale je to miminkoooo) a tak mocinky moc opatrnej? To je teda fakt neskutečný! A moc hezky se kouká na to, jaký mají s kočenkou krásnej vztah. TOMUDLE SE ŘÍKÁ HARMÓNYJE!! COŽ? Tak se hezky jako já pokoukejte a rozněžněte. A majitelka obou zvířat má můj obdiv, protože to je i její zásluha, jak zvířata vede – ono je to taky v záběru na chvilku i vidět, že je spravedlivá a ví, co a jak. Tak se potěšte, páč tohle je opravdu mocinky moc hezký pokoukání: 

 

6 komentářů u „NO TY VADOOO!

    1. Že jo? Mně se na to tak moc hezky koukalo a obdivovala jsem toho “prcka” jak je něžnej a opatrnej, že jsem se musela podělit. Krása, krása.

  1. Krása. Není to, myslím, nic neobvyklého při soužití zvířátek v jedné domácnosti. Nevím, jestli jsem psala sem nebo na Zvíř, že naše kočka Káča, když chtěla jít ven, nanosila koťátka do pelíšku jezevčíkovi Lesanovi a zatím, co ona courala venku, on se nehnul z pelíšku a dělal kotěchůvu.😁

    1. To jo, to jo, to není nic nebvyklýho, ale to štěndo je opravdu malinký, je to miminko a chová se krásně a opatrně jako porodní sestra 🙂 . To bych u štěnda fakt nečekala. Ty kočičáčci jsou taky čerstvoučký.
      až to doroste to bude banda k pohledání, až budou řádit. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..