ČTVRTÁÁÁ, ČTVRTÁÁÁ ADVENTNÍ NEDĚLE

A já už 4 neděle zpívám Jéžiškůůůů panááčku!

Stejně jako ty předchozí i pro tuhle nám všem přeju klid a pohodu.  Mně se kupodivu přes určitou pupeční indispozici podařilo teď v pátek upíknout šécko, co jsem chtěla a tak  náš stůl nebude prázdný.

 

A tak můžu v klidu popřát:

 

8 komentářů u „ČTVRTÁÁÁ, ČTVRTÁÁÁ ADVENTNÍ NEDĚLE

  1. Ja predevsim obdivuju, ze dekorace i cukrovi jsou netknute. Bych cekala, ze si Mouses zaradi, pohraje, zakradari. 🙂 Toz krasnou nedeli zitra. 🙂

    1. Mouses jest poučen, že po stole a po lince se pohybovat rozhodně teda nebude. Jako kočka venkovní, myši žeroucí to má dost přísně zakázáno 😀

  2. Zlatíčko Mouses byl určitě vyšoupnut do bedny před dveře, aby se paní domu mohla chlubit. 🙂
    Měla bych tip. Vypulírovaná jablíčka a ostatní ovoce mám také v proutěné ošatce a moc hezky vypadá, když mezi jabka rozhodím pár vlašských ořechů.
    Recept na kuličky vypadá extra jedle. V naší sámošce jsem se ptala na jáhly a paní se na mě dívala jak na mimoně netušíc co po ni chci. V Lidlu měli zase jen jáhlové vločky. Ty neznám já. Mám kapku omezený akční rádius, myslíš, že by kuličky šly umatlat z těch vloček?
    Hezký zbytek sváteční neděle.

    1. Zlatíčko Mouses nemusí být vyšoupnut, protože mu hnedle v počátcích bylo stritkně osvětleno, že některý věci teda netoleruju a zatím se snaží to i dodržovat.
      Vidíš, na oříšky jsem v ošatce zapomněla! Vždycky je dávám. Ešče, žes mi to připomněla, díkec!
      Já myslím, že z jáhlových vloček by to taky mělo jít, jsou asi jen nějak předpřipravený, ne? Já bych do toho šla. zaimprovizovala bych. Ostatně, já ten recept taky nedodržela – mandlovou mouku nemaje, nasypala jsem tam tedy místo jí víc toho strouhanýho kokosu. Kokosové mlíko nemaje, uvařila jsem jáhly v normálním mlíce. A dodrý to je a rychlý to je a vypadá to espesně! S chutí do toho.

  3. mas to moc krasny 🙂 je dobre, ze jsi zvladla pripravu tak at muzes byt spokojena a hezky si vanoce uzit

    1. Jojo, jsem ráda, že se po podařilo to v našem provizoriu a nacpaným programu takhle udělat. A je to hodně Brtnikova zásluha, že předělal tu kůchňu.

  4. Hlásím erupce na Slunci nebo tak něco – i já mám vánočně nazdobeno!
    Teda tak jako trochu, stejně jako při úklidu nebylo zasahováno nijak hluboko, ale vánočně to teda vypadá.

    1. Aaaa Vánoce dorazily i k Petrs01, vono je to nakažlivý děsně! A to jsem ráda. Duch Vánoc je něco, co ten rok dělá prostě hezčím a dává člověku něco, co v jinou roční dobu nedostane.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..