Hádej, hádej hadači díl 39.

Nikdo zatím nic novýho neposlal a já si myslela, že mám v záloze poměrně dobrou hádanku.

Schovávala jsem si ji na zimu, kdy svým tématem nebude prudit nikoho, kdo na houby nemohl jít, nebo v jeho okolí žádný nerostly.

Jenže – když teď na to tak koukám, tak to asi bude hádanka na prt. Ony ty fotky nejsou takhle v počítadle nic moc, nebo spíš jsou moc nic 😀 . Ale dám je sem stejnak, páč nic jinčího nemám.

Takže otázka zní, kolik je na každý fotce houbiček?

 

 

 

 

Takže já sem dolů vložím odpověď, tak se ti, co jste nehádali případně ještě, nedívejte dřív, než si zahádáte.

 

 

 

 

17 komentářů u „Hádej, hádej hadači díl 39.

  1. Jé , a já si myslela, že nikdo nepřinde. Tak hádejte, hádejte dál, já to pak zveřejním. Ešivá necípnu na ty křeče v břiše.

  2. To je ta tvá křemenáčová pěstírna? Ách….
    V prvé řadě bych eliminovala babu co ji minule vyplenila a kolem posvátného místa bych zakopala nášlapné miny. Takové ty cvičné odstrašující fejky, né, aby hned urvaly noženku, prostě aby mi tam kurva nikdo nelez. 🙂
    Jak mám k ničemu i zrak tak skoro všade vidím kočenky a křemenáče. Takže hádám na prvním obrázku nejmíň osm janků a kousek malé kočky úplně nahoře a na druhém obrázku jeden výstavní krasavec plus šest jeho prťavých brášků (nebo uschlých listů). A Mouses vzadu na stromě. 🙂
    PS včera jsem klohnila zelňačku a řádně si lokla láku z kys. zelí. Taky mě “pokrutilo”.

    1. Ano prosím, to je ona. Baba tam pak nejspíš nechodila, takže jsem jich tam občas našla víc, než jeden, ale tolikatě, jak píšeš Ty, bohužel ne.

      Ať ti je líp, než mě.

  3. No já prej teď nevidím, takže bych se mrkla až příští týden,
    ale opravdu těžko se to počítá, páč něco může bejt list atd….

  4. “Schovávala jsem si ji na zimu, kdy svým tématem nebude prudit nikoho, kdo na houby nemohl jít, nebo v jeho okolí žádný nerostly.”
    Mno, me teda iritujes i tak, cuzo. 😀

    S odhadem nebudu troskarit! Na prvni fotce 4 kusy musej bejt! a na druhy minimalne 2! Zis, jak ja bych si dala smazenici…

    1. Na Tebe jsem právě myslela, stejně jako na Zetu, že to můžu dát až v čase zimním, aby vás to neštvalo. Nebo aspoň ne tolik 😀

  5. Tak já jdu na to. Vložím odpověď přímo do hádanky – jen to dám hodně nízko, aby ten, kdo nehádal, si rovnou nenašel i odpověď.

  6. Nesouhlasim s jednickou, tam si prece prehlidnula jednoho bobka! Doufam, zes ho nerozslapnula, dyk tam trci presne nad prostredni sipkou. Ne, to nemuze bejt list.
    Na druhy fotce jsem se trefila, tadaa, dva kousky. 🙂

  7. Jojo, listí to dokonale maskuje, to se někdy těžko hledá, zvlášť, když je po dešti a listí se leskne. Tak jsem ráda, že jsme si zahoubařili.

    Tamto, co myslíš, že je další křemeňáček je fakt lístek, prozkoumala jsem to i lupou. Stejně jako v reálu – tam teda ne lupou, ale dávám si vždycky záležet, aby nějakej nedošel úhony.

    Taky bych si dala čerstvý! Kulajdu, nebo gulášek! Mňam!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..