A máme třetí adventní víkend a neděli.

Tentokrát jsem dobře připravená a tak můžu popřát.

Ať je to zase čas co největšího klidu, co nejmenšího shonu a aby se v každým z nás probudilo to malý dítě, který v nás dříme pod nánosem životních zkušeností a peripetií, abychom mu mohli aspoň trošku, pokud to situace dovolí, dopřát zažít zase to předvánoční tetelení. 

Tady náš pan Stromeček, budiž vám k tomu pomocníkem:

 

P.S. největší radost z tohodle stromečku mají Rumouš a Mouses. Rumouš proto, že konečně, ale fakt konečně má kvalitní strom, kterej může vobčůrávat, prase jedno zrzatý! A Mouses proto, že konečně, ale fakt konečně má kvalitní schovku, kde se může schovávat.

Trošku kecám teda, páč největčejší radost mám stejně pochopitelně hlavně já a to malý dítě ve mně, který konečně, ale fakt konečně má svůj vlastní stromek na zahradě, kde si může rozsvěcet světýlka. Zatím enem jednu lajnu, ale ……… brzo budou další světýlka. Toooo je taková vám krása! 

6 komentářů u „A máme třetí adventní víkend a neděli.

  1. Nelíčenou radost z vůně cukroví, čerstvě napadaného sněhu a všech těch svátečních příprav můžu jen obdivovat a tiše závidět.
    Taky mám ráda Vánoce, moc, ale srdce léty okorané….. už mě tak netěší.
    Stromeček posledních pár let nekupuju, přitáhnu z lesa obrovskou náruč větví a nazdobím. Loni jsem si rozbila krásný kameninový džbán a v tom skleněném to tak pěkně nevypadá, zato se mi (nešikovi) letos povedlo uvít malý jednoduchý věnec na vchodové dveře a to byl teda výkon.

        1. Petřičko, už nevyšiluju, podařilo se mi vzpomenout na staré heslo k mailové poště a změnit ho. Takže moji milostnou korespondenci nepovolané oči neuvidí.
          Sem si uvědomila, že bez hesla se odkaz na mé maily z jiného počítače nejspíš stejně neotevře.

  2. já miluju Vánoční kreslený pohledy,každej rok si 2 koupím,jen tak pro sebe,miluju Vánoční dekorace,clkem mě i baví velko Vánoční úklid-dělám někoik týdnů a postupně po něčem-třeba 3 skřínky za den,prostě po troškách,na tom mě baví jak jednou za rok všechno letí ven-na sedačku,stůl křesla-a něco se vytřídí,něco se vrátí zpět-oblečení,knížky,časopisy,občas i nádobí…
    su hodně třídící-rozuměj vyhazovací
    miluju Vánoční koledy,ty si pouštím celoročně
    vlastně mě ani nevadí nakupování dárků-tím,
    co neumím a nemám ráda a nebaví mě-a su na to veleextrémně nešikovná je balení dárků-děsně u toho zuřám-fakt zuřím!
    šíleně mě to nejde,vypadá to děsně,zároven su skrblík,takže nakoupit hromadu papírových tašek a narva to do nich se mi nechce-na to je mi líto peněz:-()
    minulý rok jsem se trapně snažila přsvědčit rodinu,že budem ekologičtí+praktičtí-žádný vánoční papír,žádný papírový taška-to je tase drahé,že:-)))
    ale každej dostane plátěnou nákupní tašku-tašku dál využije a v ní budou dárky-takže to neprošlo…
    na Vánocích nemám ráda 2 věci
    vybírání dárku tatínkovi-nic nehce,ničím ho nejde pottěšit,a je na něm vidět jak by Vánoce s chutí přeskočil,on je dost rád nemá
    no a nemám ráda Štědrý večer-ten bych z chutí přeskočilá já….
    neumím se radovat z dárků,
    mám nervy že jsem ostatním dala málo a blbě-ano už jsem za život pár dárků co se pak nepoužívaly dala a není to teda fajn pocit….-pivní kosmetika třeba,modráková blůza,co si obdarovaný ani jednou neoblékl….přestože dělá často v dílně/na zahradě…
    a fakt HODNĚ,A HODNĚ nemám ráda,když dám někomu dárek za 200kč a on mě za 2000…prostě to nemám,ale fakt nemám ráda,připadnu si blbě,skazí mi to večer….
    jasně dárky nejsou prý o tom kolik stály,i drobnost potěší a tak…
    ale mě osobně to prostě vadí….
    a taky-málokdy se můžu dívat na pohádky jaký chcu,puštěný během roku nejsou ono,ale toto je detail…
    a taky bych nějak někdy aspon JEDNOU V ŽIVOTĚ FAKT CHTĚLA UDĚLAT RADOST TATKOVI S DÁRKEM,ALE NETUŠÍM JAKÝM….takže to pak taky není ono
    nejradši bych dárky dala nenápedně…a nenápadně beze svědků bych si vzala ty svoje….
    to by se mi líbilo…..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..