Halooo lidi

Jak jsem tu ve středu vyhazovala ten odkaz na psí bazárek v Kouřimi, tak…..

… tak jsem prolejzala dál ty stránky a napadlo mě tak jako hříšně…. jestli nevymyslet nějakou formu pomoci. Zima se blíží a mě k tomu zamyšlení inspirovalo tohle:

https://www.psizivot.com/aktuality/277-pomoc-zviratum-na-ulici-v-zime

Co myslíte, dalo by se něco vymyslet? Jasně poslat prachy, to jo, to jo, to můžeme každej za sebe, když budeme chtít a je to asi pochopitelně to nejlepší (a já za sebe můžu říct, že jsem našla místo, kde zase vidím, že můžu smysluplně pomoct, protože těch psů na ulici je evidentně hodně moc, jen to člověk nevidí a pomoc potřebují dost teda) , ale – já nevím, třebas by se šikly nějaký deky, nechtěný a nepasující psí oblečky….. nebo tak něco? Zatím jsem s nima nemluvila, je to jen nápad, třeba někdo přinese něco dalšího? Nebo je to blbost? 

17 komentářů u „Halooo lidi

  1. Deky někam zvládnu dopravit ku Zbraslavi, u Pružiny vezmu pár záušků, ale to je tak všechno, čeho jsem teď schopná.

    1. Dobrý, tak já se zeptám, zda vůbec by o něco stáli. Zatím se mi neozvali na dotaz, zda jejich odkaz můžu vyhodit tady do sekce Spřátelených webů, tak se pak s nima domluvím.

  2. Petro
    Já tenhle měsíc chci poslat par korun Docaskam Písek,a příští měsíc bych chtěla poslat do taborskyho útulku.
    Minulý týden jsem zrovna nadávala,protože se tu objevilo as 5koťat,tak jsem zakázala veškerý krmení venku,aby si je kočka odvedla domů.Potkat souseda tak mu vynadam tak,že si to fakt už za klobouk neveme.Peněz ma dost,ale na vykastrovani kočky ne.

        1. No co, kočka se na 14 dní “zatoulá” a vrátí se s jizvou na břiše. A já se tvářím ve stylu “to je dobře že se vám vrátila, kdoví kde se toulala, potvora”.

          1. No jo, to můžeš Ty, předpokládám, že u Zety by to bylo složitější, navíc se nejedná o jednu kočku, ale už jich je vícero. To aby si na to založila nadační fond.

    1. V klídku Zeto 🙂 .Člověk nemůže “být všude”. Souseda fakt …………. ehm… nebudu komentovat

  3. Petrs
    Ono jich je asi 5koťat,kdovikolik jich tam ještě má.A buhvikolik starejch koček ,já vidím jenom něco,je to divoký.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..