Víte jak nebezpečný sou Kavalíři???

Nevíte?? Jak to?? No tak to se teda zeptejte Rumouše! Páč podle něj, podle něj, je Kavalír velmi nebezpečnej péf! 😀 😀 😀V životě mu žádnej kavalír nic neudělal a přes to, že od ščenátka byl Rumíček velký Družimír a komunikátor, tak jakýmsi záhadným přesvědčením dospěl k názoru, že kavalíři jsou život ohrožující plemeno. 😀 . A úplně nejvíc ze všech ten, který chodí u nás a kterýho KAŽDÝ, FAKT KAŽDÝ ráno potkáváme. Již celé tři roky. Pochopila bych, kdyby se někdy onen pejsek nějak projevil, nebo byl mrzutec nebo něco. Ale jest to velmi vlídné stvoření. Vždycky tak klidně a moudře kouká . S jeho páníčkem z toho máme bžundu 😀 . Rumíček se vždycky tváří naprosto obezřetně, pohybuje se jako pyrotechnik na minovým poli a dělá véééééliký oblouky. Není to oblouk ve smyslu slušnýho pozdravu, jest to velmi vyhýbavý oblouk.  A je to velmi komický. Pokaždý.

Tohle ráno taky. Vycházíme z domu, Rumíček má v kušně velkej žužlobalonek A radostně si hopiká. Jdeme si ho pustit po ranveji. Nejdřív se Rumíček netrefí, ale je to venkoncem jedno, balonek seběhne aspoň po schodech, i když to nemá ty grády. Na druhej pokus už to vyjde, aaaa balonek utikááá….. Rumíček utikááá…. a pak radši  neutiká! Stojí a vyčítavě na mě kouká. Zjišťuju proč. ………. Ale… jak mu mám vysvětlit, že za to, že kolem teď zrovinka prochází ten životu nebezpečnej Kavalírek, fakt nemůžu a navrch teda nechápu, proč s tím má takovej problém? 😀 Když navíc milej kavalírek je v dostatečný vzdálenosti. To za á. A za bé si ho vůbec, ale vůbec nevšímá??????? Nevysvětlíte. Prostě………..vižla 😀 😀 😀 . A to pozor, to von tendle kavalírek je specielně tak nebezpečenej……….. že ani radši nepůjdeme tou samou cestou, co šel von, páč co kdyby náhodou číhal třeba u popelnic 😀 😀 😀 . Smáli jsme se s páníčkem od onoho kavalírka. Jako ostatně pokaždý. Mám takový tušení, že má tohle Rumíček jako národní sport. Moc dobře musí vědět, že ten pes je v pohodě, že od něj nic nehrozí, ale páč je to Kašpar Kašparovič Kašparof a natuty zjistil, že se tím bavíme, tak to pořád vybrušuje do větších detailů.

P.S. Kdyby někdo pojal myšlenku, že by mu mohl vadit nakrčenej nosík kavalíří, tak ne. U buldočků to tak moc nevadí. Sice si jako správná vižla teda nejni úplně jistej, jestli ho ten “vrčící” = chrochtající péf s nakrčeným nose nějak netento, ale rozhodně je neobchází obloukem o poloměru třistasedmdesát a půl metru 😀 :D.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..