Bubinka už tady s námi není

Dneska přeběhla přes Duhový most.

Včera nás po dlouhý době přišla po příchodu z práce přivítat, vydala se ven za branku, s chutí zbaštila svou večeři.

Jsem moc ráda, že ten den si ještě užila. A že už jí nic netrápí. 

Poprosím o pochopení, nějak se mi nechce dodělávat připravený články, páteční hádanku udělám a pak už v pondělí zase články budou. Min. do úterý.

Díky.

41 komentářů u „Bubinka už tady s námi není

  1. Petro, je mi to moc líto, ale postarali jste se jí o krásné poslední roky, a odešla bez dlouhého trápení. Za Duhou se potká s Pixličkou a budou si spolu hrát. 🖤🐾💧

    1. Ano já vím, jsem za to všechno moc ráda, jen i když to člověk ví, tak prostě ten smutek je velkej. Jsem opravdu moc ráda, že ten včerejšek byl takový jaký byl, i když jsem věděla, že to značí brzký odchod.

  2. Bubinko! Máš tam nahoře několik ochránců, kavalírů. Např. jednoho puntíkáče.
    Petro, objímám tě

  3. Nemusela za tou Pikslí tak pospíchat.
    Teď už ji nožičky nebolej a plíce pořádně dýchaj.

    1. Pospíchat musela, nechtěla bych, aby se to zhoršilo. Užila si předchozí den, kdybys ji viděla, jak nás odpoledne vítala…. /v duchu jsem věděla, že tím pádem moc času už nemáme/
      Tak jako to bylo u mojí mámy – ten odchod je totožný, jsem ráda, že už ji nic netrápí. Rozhodla to za mne.

  4. no dopr…..teda bylo první co mě napadlo…
    Petro,je mi to moc,moc líto…………
    achjooooooo
    budu se opakovat,ale tohodle konstatování není nikdy dost-měla s vámi krásný důchod,
    je to na té lásce ke psům to nejtěžší-ty odchody…..:-((

  5. V noci jsem nemohla spát,
    tak chodila jsem s Bubi po hvězdách.
    Pak jsem jí řekla, běž a utíkej,
    kdejakýho srnce a zajíce vyštěkej.
    Ráno pak jsem v noční košili po silnici běhala
    a bílýho koně před autem a autobusem zachraňovala.

  6. To je mi líto s Bubiškou, tak teď už je s první Bubi a můžou si pokecat jak bylo krásně u Brtníků.
    Je to těžký tohleto, i když má člověk to zvíře jen chvilku.

  7. Vižlí babička Bubinka i skřítek Pikslík si nemohly své doma vybrat lépe. Velký dík patří všem lidem, kteří se o ně do poslední chvíle s láskou a péči starali. 🖤 Ať se vám, holky, za Duhou dobře běhá. 🌈

  8. Je mi to moc líto. Měla u Vás přenádherný důchod a teď už je s Ešusem a Bubinkou první. Nějak přes slzy nevidím na klávesnici. Opatruj se.

  9. Děkuju všem, moc. Všichni to známe a kdyby tisíckrát člověk věděl a byl připraven, nebude mu to nic platný. Já mám jednu malou výhodu – berličky, který mi tu nechala první Bubinka, která mě nějak naučila ty odchody umět vstřebat, pochopit, uchopit líp, než jsem do té doby uměla, resp. neuměla právě. Nevím, jak to udělala, ale udělala to, pomohlo mi to, když odešla máma a stejně teď. Nezhroutím se, opřu se o berličky od Bubinky. Smutek v duši je, bolí, ale umím ho trochu líp nést. Nebo si to aspoň myslím.

  10. PETRA
    “V noci jsem nemohla spát,
    tak chodila jsem s Bubi po hvězdách.
    Pak jsem jí řekla, běž a utíkej …”

    ani to nádherné a dojemné loučení nemožu dočíst, jak řvu.
    Bubinka odešla…. úúútyyykají s Piksličkou a nic je nebolí.

    1. Kuskusi, neřvi, neřvi. Je svobodná, nic jí nedrží, může právě letět, volně dýchat, takhle přesně jí vidím. Jak letí tou loukou a řve, jako když k nám přišla. Jsem na ni pyšná a vím, že má klid v duši. Dva roky do plnejch s nohou na plynu a jen ke konci brzda.

  11. Ctu to z ted…. je mi to moc lito…. Peťo a Davide dekuju vám za ty krásné chvile strávené s vámi a vasi smeckou…. Holcicko pozdravuj Bukacka a ostatní tam, za Duhovym mostem 😇

  12. Vzpomínám, když odcházela Kora, dívala se na mě, natahovala packu, poznala jsem, že chce odejít. Když už nebyla, brečela jsem a pomohlo mi, když jsem si vyjela někam do luk, kde jsme se spolu radovaly a zavolala jsem na ni. Chtěla jsem vám, co jste teď přišly o své psí kamarády, poradit takovou pouť, ale vidím Petro, že to máš stejně a už jsi na Bubinku zavolala.
    Píseň od Mira pěkná, já, doporučuju od 4TENOŘI Mně sílu dáš. Pouštím si ji vždycky, když mě na duši něco trápí.

    1. Já jsem takhle prvně nechala běžet Ešínka, v místech, kde jsme spolu hodně chodívali, nechtěla jsem, aby mu moje bolest svazovala tlapky.
      Já v tyhle chvíle nemůžu dojímavou muziku. Musí přijít pořádná rána, výbuch .

  13. Uprimnou soustrast, Petro.
    Bubi, litej svobodne a stastne za Duhou, jsi v dobre parte. A jednou se tam vsichni shledame…

    1. Děkuju Ireno, podrbte černou krásku- už se jí někdy ukázal rozum? Že třebas zdálky ví, jak vypadá? 🙂

    1. Děkuju Raven, jo, bolí to, vždycky. Chybí mi její ťapání, nemám se s kým ráno malovat v koupelně.

  14. Peti, dočítám až teď… je mi to líto za Tebe, ale Ty víš, že to tak mělo být a čas se naplnil. Bubi si užívala života u Vás na plné pecky a odešla tak, jak si sama přála… rozhlížej se pilně, až budeš chodit po Vašich společných cestičkách… ona tam na Tebe a zbytek smečky přijde nakouknout, však víš…mávám za celou smečku a hladíme po tlapce…

    1. Ano Evi, to je přesný, odešla tak, jak si sama přála, tohle, přesně tohle jsem si v toku myšlenek říkala dneska ráno, když se mi věci pospojovaly. Ano, měla bych se pilně rozhlížet, jen mi to zatím moc nejde. ale to asi ona ví, počká si.

  15. achneeee ❤ bubinko, melas ohromny stesti, ze jsi nasla tenhle uzasny domov ve veku, kdy ho malokdo jeste ma sanci ziskat…

    drzte se

    1. Děkuju, černej čaji. Máš pravdu, v tomhle věku ho má málokdo ještě šanci získat, ale lepší se to, i díky těm, kteří se na starší psejky orientujou.

  16. Bublinka II byla tajný zenový mistr. Učila radost ze života. Učila, jak žít naplno přítomností.
    Na zdejších stránkách jste jejímu učení postavili trvalý pomník.
    Dík,že jsme ji poznali.

    1. ano! Netřesku! To máš vlastně pravdu, ona byla zenový mistr-agent v utajení!! Jednak teď v tom konci a pak taky, člověka hodně školila v trpělivosti, protože prostě když se starej pejsek zasekne, člověk ví, že na něj nemůže spěchat. A trpělivosti učila i ty dva zbývající ohaříky, museli se teď poslední dobou dost upozadit – i když jsem to pochopitelně kompenzovala, ale přeci jen to byla pro oba nová situace, zkušenost.

  17. Bubinko, Piksličko, pozdravujte za duhou naše pejsky… 🥺

    Moc mě to mrzí, holky, upřímnou soustrast. Obě odešly brzy, ale obě se loučily s milujícími rodinami – co víc si opuštěný psí senior může přát… 🖤

    1. Díky Odetto – i za Petrs01. Já jsem , na rozdíl od Petrs, věděla, že to přijde, Bubík měla svůj věk a u nás krásný dva roky, tak se mám o co opřít a poctivě tak činím, to Petrs to má horší, ale i těch 3/4 roku dostala Pixlička vrchovatě zážitků a hezkýho žití.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..