Hádej, hádej hadači – díl 64.

Tak! A tetkonc něco uvidíte!

Petrs poslala obrzvláštnost – nebo takhle – mi to přijde jako obrzvláštnost, třeba je to nakonec něco obyčejnýho, co  známe?? Fak nevím. Navíc obrzvláštnost vyfocenou tak, že je z toho i zajímavá fotka. Tak koukněte a jsem zvědavá, jestli někdo ví. Já totiž ne. Takže se budu odkopávat v noci  zvědavostí do tý doby, dokud se to nedovím 🙂 :

To je co? A nevíme co to je, nebo to někdo ví? 

 

25 komentářů u „Hádej, hádej hadači – díl 64.

  1. Ty jo já od prvního momentu, co jsem tu fotku viděla dumám, co to sakra je, furt na ni čučim a nic mě nenapadá. Jakási industriálnost, navíc nafocená tak bombově s tím světlem…Já už vim!! Už vim co toje!! JE TO SVĚTLO NA KONCI TUNELU!!! 😀

    A jsem zvědavá, co by z tohodle uvařila Kuskus 😀

    edit -a v tom tunelu je určitě někde i ten Vetřelec, co jsem ho kolikrát hádala v těch prvních hádankách 😀

  2. Taky mě napadlo světlo na konci tunelu, ale taky by to mohlo bejt světlo na vrcholku komínu?

    1. Mě tam mate ta “zástěna” a komín nebude takhle hranatej, co to sakra je?? Dumám nad tím fakt od tý doby, co mi to Petrs hodila do emila.

  3. Jó, tyhle fotky už prodal někdo Blesku. Jedná se o vstup do atomového krytu, který si pod svým příšerným barákem buduje Tomio Okamura. Pro vyvážení proporcí bude kryt hranatý. Zároveň se Tomio pokouší ve spodních spárách pěstovat rýži a podle fotky se jí v osvětleném podzemí daří.
    Bodla by, dělám k obědu zeleninové rizoto. 🙂

    1. Néééééééééééééé to nejni možný, Kuskus dokáže uvařit i atomovej kryt Pitomia Okamůry 😀 😀

  4. Dělám si srandu, normálně hádejte. Nemám ani tucha vo co gou.
    Nejblíže se mi to jeví jako chodba kolem, nebo pod přehradou, sloužící k odvedení (já nevím, vzlínající spodní vody?), bo stěny se svažují. Myslela jsem také na přechod pod dálnicí pro větší zvířata. Daňci, srnčí (na víně) a tak. Je to vysoké, aby moh na druhou stranu prolízt i jelen s parohama, třebas. Eště by to mohlo být netradiční obilné silo navržené třa Velčovským. 🙂
    Sem teda fakt zvědavá.

    1. Správně, jen hádejte. Já večer nakouknu zda už jste hádaly dostatečně a zasloužíte si vyluštění 😀
      Jelen s parohama by se tam vešel. Mnohokrát.

      1. Vida, nakonec bude i zvěřina na víně 😀 ! Výborný, dostaneme tam nějak karlovarkej knedlik jako přílohu? 😀

    1. HA!!! První, kdo se k něčemu přiblížil asi. ???? To vypadá jako nadějnej tip. Jsem zvědaváááá!!

  5. Podobne vypada prehrada zevnitr nebo jeji prepad. (Hodne davno jsem byla uvnitr Orlicky prehrady, deda tam mel znamyho. Byla jsem prtava a moc si to uz nepamatuju, jen takovej stisnenej a neprijemnej pocit.) Ale silo je tez skvelej tip. Proste neco, kudyma ma neco usmernene tect/sypat se/proudit.
    Jinak skvely foto z exkurze na hypersonicky galakticky lodi. 🙂

  6. Nějaká kontrolní šachta, neměl by být obrázek otočený doprava?🙄🤷‍♀️ Už by mohlo být vyluštění, večer už je – nebo ještě néé?😜
    O.T. -včera jsem se vrátila ze špitálu, tentokrát mě nakopl žlučník (možná nervy z tý ledviny). Jak jsem se obávala, poperou se chirurgové, nejdřív ledvina, když to dobře půjde, tak koncem prázdnin ten žlučník.☹🤦‍♀️

    1. Kimi, ojoj, teda ty si uzivas. 🙁 Prcic, at chirurgove konecne pomuzou, nemas to jednoduchy. A souhlas, vylusteni by to uz chtelo. U tebe i tady.

    2. Kimi, při vší smůle je žlučník ta lepší varianta. S nemocnou slinivkou by léčba byla obtížnější. Stáří je hnusné tím jak plíživě přibývá chorob, neduhů, mantinely se nám zužují a sil ubývá.
      Nepropadej trudnomyslnosti a vydrž. Bude líp až ti chirurgicky odstraní z těla nedobroty a představuj si podzim, babí léto, pséka a sebe s houbařským košíkem v lese. Zpočátku pomalu a opatrně a nechodit moc daleko, budeš ještě v rekonvalescenci. 🙂

  7. Vypadá to jak sešívaní tentononc, to jsou dráty tam? Vůbec nemám tucha, tak tipuju dřevěná kostelní věž.

    1. Tak přehrada! A moc zajímavá teda. Díky za supr dupr hádání! Taky mě hned napadlo, jako Fifi, jak se tam člověk cítí. Netrpím klaustrofobií, ale jestli jako člověk pod tou vodou nemá blbý pocity.

  8. Petrs
    Tak to byla super hadanka. Diky, navic foto se ti moc povedlo. 🙂 Jaky to tam pocitove bylo?

    1. Za mne paráda. To světlo na fotce vykukuje za lávkou, kterou procházíš všechny ty duté pilíře, pod tebou 35 metrů prostoru. Pak sestoupíte a jdeš totéž po dně, nad hlavou až 50 m, pod nohama občas voda. A za tím kusem betonu je celá přehrada.

  9. to byla super hadanka teda, ja hadala zas nejakej dul, ale ta fotka je fakt super industrialni!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..