MÁRINKA VŮBEC NEJNI OŠKLIVKA!!

Dáša, její panička pěkně kecá!

Podívejte se sami:

Já tam vidím moc hezkou pejskovou, která má konečně svoje opravový doma, protože……….tohle, to se za domov rozhodně pokládat nedalo 🙁 :

Dášo znovu to zopakuju – jste úžasní, úžasní. Dali jste domov hrozně zubožený duši, která mohla konečně objevovat klid. Vím, nebude to nikdy úplně stejný, jako s ostatníma pesanama, ale pro ni je to zázrak. A vy jste taky malej zázrak, protože přátelé, tady máme další zachráněný adeptky:

První- jestli jsem to dobře pochopila – byla kočička Julinka, která přišla z útulku ke knírajdě Bettynce.  Když odešla za Duhový most Bettynka, přišla k Julince knírajda Matylda. Tady spolu holky vytvářely vánoční přání (a šlo jim to moc hezky):

Pak přichází na scénu naše hvjézdička Márinka, která je důkazem, že i z ošklivého káčátka, který si prošlo peklem na zemi se může stát krásná labuť. A já v ní tu krásnou labuť teda vidím.  Že jo?

Když odešla za duhu i kočenka Julinka, doplnila fousatou dvojku Matyldu a Márinku ještě adoptovaná knírajda Frídulka. A takhle to vypadalo, když jela do svýho novýho domova:

Následně se, po provizorním ostříhání, zcela samozřejmě nasáčkovala k Márince, a byla prostě doma 😀 :

A tady všechny tří fousatý hvjézdičky : zleva Matylda, Márinka, Fríďule

No, a protože za duhu odešla pak i Matylda a bylo zapotřebí tří fousů do mariáše, páč jinak se to hrát nedá 😀 , našla v týhle skvělý smečce domov i další adoptovaná knírajda – Lottynka. A jak pravila Dáša – na gauč už se nikdo z lidí nevejde 😀 😀  . Což je fakt, tendle kníratej gang ho obsadil dokonale 😀 .

 

Tak, teď už je z obrázků známe šécky, holky jedny fousatý, a můžeme se těšit, že panička napíše, jak se jim žilo, žije, jak probíhalo soužití, jak spolu holky vychází  a tak. Protože si myslím, že tahle banda nám může ukázat, jak by to mělo vypadat, aby to fungovalo. Páč fšicí víme, že ženský občas nejsou jednoduchý osobnosti na společný žití a já obdivuju každýho, kdo to takhle doma má a vládne tam pohoda. Zvlášť, pokud ti pesani přichází ne od štěňátka, ale už s nějakou složitou zátěží z předchozího žití.

Dašo, byla bych hrozně ščastlivá, kdyby si lidi z takhle dobrých duší, jako jste vy, brali příklad.  Bylo by hnedle líp na světě. 

 

P.S. – a protože – Dáša u tý poslední série fotek nenapsala, kdo je kdo, napadlo mě, že bychom mohly tipovat . Márinka je jasná, tu poznáme fšickni. Ale ty zbývající dvě? Která je která? Já mám tip, ale prozrazovat ho nebudu. Každej ho může dopsat do svýho komentáře pod článek, páč myslím, že jich bude požehnaně, takovoudle bandu hned tak člověk nevidí 🙂

17 komentářů u „MÁRINKA VŮBEC NEJNI OŠKLIVKA!!

  1. TAKŽE MÁRINKA JE POCHOPITELNĚ PŘEVELIKÁ,MOC VELIKÁ A NEJHEZČÍ FEŠAČKA
    to je jasný!!!!!
    velká poklona její paničce za tyhle zachráněný dušičky!!!!!
    a odpověd na hádanku-Márinka,vedle ní Frídule a Lotynka

    1. Ha mám stejnej tip jako Ty! Jsem zvědavá, ešivá ještě hodí někdo odhad a jak to pak Dáša vylouskne.
      To sis kníračsky pošmákla, co? A min. ještě jeden článek bude. A třebas i víc, třebas pak Dáša napíše pokračování, páč myslím, že se kníračí čtení bude líbit.

  2. No ted tady pul hodiny hraju hru najdi deset rozdilu, ale furt nevim. 😀 Me teda pripada vlevo Fridule a vpavo Lottynka, ale tipuju, ze je to blbe a ze MirkaD ma na knirace urcite lepsi voko.

  3. Jo počki, já to zblbla – můj původní odhad je právě vlevo Fríďula, vpravo Lotka a pak Márinka, takže přesně opačně, než to říká Mirka. tak jsem zvědavá, jak to teda nakonec bude 🙂
    A je to stejně ftipný, jak člověk nemá problém svoje dva stejný psy identifikovat, kdežto lidi vně, nepoznaj nic.

  4. Márinka je černá, vedle ní je Lottynka a potom Frídulka. Lottynce ostříhali fousy, obočí a nohy a nechali jí obrovský kožich. Vypadala jako ovce. Kožich jsem ostříhala, ale ty kníračí věci jí ještě nedorostly. Frídulka je menší, má hranatější hlavu a dlouhý ocásek. Lottynka je samá ruka samá noha, kebulka je dost velká a kulatější, a nemá ocásek.

    1. aa tak jsme to dobře odhadly? Je to stejně ftipný, jak jsem psala, že je cizí člověk takhle tězko rozezná.
      A můžem se těšit na další vyprávění ze života? Jak spolu holky vychází, kdo šéfuje, kdo je s kým kámoš?

        1. To, co už mám a půjde příští týdne,neboooo jsi byla pilná a už máš sepsáno další?? No pak huráá! 🙂

  5. Holky střapatky. 🙂 hezké jsou šecky a nad moje rozlišovací schopnosti.
    Márince bych snesla modré z nebe, aby úplně nezanevřela na lidské plémě.
    Už jsi v dobrých rukou, broučku.

  6. Márinka je nádhernej pejsek 🙂
    A jak na tý druhý fotce odevzdaně sedí, to je hrozný!
    Dášo, jste skvělá, že se těch pejsků ujímáte 🙂

      1. No Dašo moc dík,takhle člověk aspoň vidí ze když posílá trochu peněz na určitou kauzu že to má smysl.Aspoň drobitek pomoci pro ty nebozaky.Já když tenkrát ty fotky viděla,to se nedalo přejít.A děje se to furt.

      2. Ani trošku, ani trošku se Ti nedivím. Je strašlivá a kdyby člověk aspoň věděl, že takovýhle podobný lidi nevyrábí někde jinde desítky dalších takových nebožáků.
        Já opravdu jednou skončím jako Bardotka, budu nenávidět lidi a mít kolem sebe zvěřinec, protože prostě tohle se nedá vydržet, když to člověk vidí, jak to postupuje dál a dál 🙁 . Místo abychom jako lidstvo byli empatičtější, vyspělejší- morálně, tak klesáme pěkně hluboko. Podrbej tu čubinu černoprdelatou, zlatou, bojavou. Je moc dobře, že má nejen vás, ale taky holky kníračí kolem sebe, který jí podle mě hodně pomáhají, hlavně asi Fríďulka? To bude nejspíš??? taková malá pani ředitelka? 😀 Nebo se pletu?

  7. teda to je vousu a chlupu!

    Daso, smekam ze takhle davate domov zviratkum, ktere to potrebuji, smotane vanocni prani je uplna pecka:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..