Sraz PODZIM 2021

Fóra Ostatní Sraz PODZIM 2021

• Toto téma obsahuje celkem 123 odpovědí. Do diskuze (12 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel brut a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 124)
  • Autor
    Fifi

Poslusne hlasim, ze Brutice na 99 % dorazi tez. 🙂 Nejspis bez Chloe, misto ni mozna vezme nejaky to vnoucatko. 🙂

Kdo bude z vychazky pokracovat na zraso, jaky epesni domaci polevce byste dali vetsinove prednost? Vyber:
    Drstkova
    Gulasova
    Hovezi s jatrovyma knedlickama

Ja zeru vsechny, tak si zvolte vy. 🙂

Milena z Prahy

Ahoj, Fifi,
    děkujeme za optání 🙂
    My jíme gulášovou a hovězí.

kachna

Gulášová, ale teda dršťkovou už jsem nejedla ani nepamatuju

cernej caj

Ja bych dala hovezi protoze se z ni daji vybrat knedlicky:D tedy na me se nevazte, pravdepodobnost ze s vama pujdu jeste do arealu je bohuzel casove nizka:( ackoli jist asi taky budeme muset… takze nejakou klobasku bychom si s muzem treba dali, pokud je parkovani blizko a stihly bychom to kolem te 12 a z polivky by si dal asi gulasovku

PetraK

žjo , tady už se vaří a nejde se nakonec do Kolína jo?

No na mě se taky nevažte, já to nevidím růžově. Dneska jdem na veterinu a Tali ještě nehárá, takže já si asi počkám na nějaký další srážení. 🙁

MirkaD

já ještě nemám docházku na listopad…
    ale,kdybych měla volno,tak bych velmi ráda jela
    akorát teda jestli bych sebou mohla vzít chlapa,co míá rád výlety a turistiku?
    Martin by to nebyl,byl by to můj tatka-jinak šance,že tam nějak dojedu správným vlakem je dost při mým orientačním smyslu nulová
    ze psů bych vzala Žeryka-není taková hysterka na psy
    tak jestli by nevadilo,že bych dojela s rodičem?

Fifi

Mirko
    Klidne dorazte, to byste jeli vlakama? Se mrkni dukladne na spoje, protoze 17. 11. je statni svatek.
    Tak nemrkej, jsem ti to nasla:
    https://idos.idnes.cz/vlakyautobusymhdvse/spojeni/vysledky/?date=17.11.2021&time=04:00&f=Brno&fc=1&t=Chlumec%20nad%20Cidlinou&tc=1

Fifi

A pripadne cesta zpatky:
    https://idos.idnes.cz/vlakyautobusymhdvse/spojeni/vysledky/?date=17.11.2021&time=10:00&f=Chlumec%20nad%20Cidlinou&fc=1&t=Brno&tc=1

To je docela silenost, prestupy a nejaky vyluky… Jsem to brala, ze byste vyrazeli z Brna. Jestli by vam za to staly ty 3-4 hodiny na jednu cestu – aby to nevyznelo spatne, to myslim kvuli vam a Zerykovi.

MirkaD

no,jely by jsme vlakama no
    ono je to složitý s těma spojama,já uvidím,co na to rodič
    ale říkal,že by jel,tak uvidíme
    snad budu mít volno
    no bez auta je to na nic no:-(((

MirkaD

no a z Brna by jsme jely,děkuju a ty spoje,
    no bydlím jaksi daleko no….

Fifi

Vsak, na tuhle protapku, ktera bude jen asi 2hodinova, to mate sakra daleko. Ale mohli byste si pak prohlidnout Karlovu korunu, asi jen zvenci, je tam kolem krasnej park, aby mel tatka i nakej kulturni zazitek nez jen les, pisak a jidlo. 🙂
    Uvidis, k Cajdum se asi do auta nenacpete treba na jednu cestu, budou mit nejspis v aute plno bagaze a navic Carlik. Jasne, rada bych te videla, ale mate to fakt hrozne daleko, to by Zeryk ve vlaku dal a neblil?
    Praci bys snad mit nemela, kdyz je to statni svatek a velky kramy maji bejt zavreny?

Petrs01

kolem krasnej park

Kam nesměj psi.

Fifi

Petrs
    Od kdy? Ja tam par let nebyla, ale bezne se tam psiska mohli.

MirkaD

tak je to daleko,to jo no…tož uvidíme,jak se uvidíme:-)

Petrs01

Byli jsme tam v červnu 2017 a nesměli. Netuším zda to někdo kontroloval, ale když mají vedle brány škrtnutého psa, tak tam nelezu.

Fifi

Petrs
    To se divim, bezne tam lidi chodili vencit. Zkusim zjistit, na netu jsem nic nenasla.
    Mirko
    Jop, daleko to mate prevelice. Toz uvidite. 🙂

cernej caj

MirkaD
    no omlouvam se, ze ja asi svezeni nenabidnu, coz pri ceste ciste na ten sraz… ale tim, ze pokracujeme na dovolenou, tak jeste navic s zerykem… porad jeste nevime, jestli psi vubec muzou byt spolu v kufru, zatim jezdi na sklopenejch zadnich sedackach at je vic mista… jinak by treba sel vzit tranzit no ale s tim na dovolenou jet muz asi nechce, no:D

protoze to zere jak malej tank, nikde ve meste s tim nezaparkujes kdyz chces na zmrzlinu…

takze se muze zeptam, ale omlouvam se, ze to asi neni pro nas realny:(

D O T A Z

kdo by chtel par zavarovacek spis sklinky od marmelad nebo nejaky zeleniny a jedna mala placatka od esusu co jsem kdysi dostala orechovou dobrotu (ta by semohla nejak dostat zpatky k esusum idealne, ale jak?)

Fifi

Cajdo
    Zavarovacky vem s sebou, se to nejak rozebere, si myslim.
    S odvozem Mirky mi je jasny, ze se nevejdou, kdyz ficite na dovolenou.
    Hele, mam stary, nepouzity diskety do pc. Chces je? 😀

MirkaD

Černejčaj-tak to je jasný,to se přece nemusíš omlouvat-budete mít 2 psi v autě a ještě blicího Žeryka,to néééé,to nejde

cernej caj

Fifi
    zeptam se muze, jestli by nechtel ale ja to fakt neuziju 😀 tak nejaky vezmu, jinak se to hodi do skla ale to mi prijde skoda

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 124)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.