SRAZ listopad 2022

Fóra Ostatní SRAZ listopad 2022

• Toto téma obsahuje celkem 54 odpovědí. Do diskuze (7 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 41. až 55. (celkem z 55)
  • Autor
    Petrs01

Dámy, upotřebíte pytlíky na bobky? Předpokládám, že jo. Mám jich samozřejmě jako čistotný pejskař doma asi tak trilión (trošku přeháním). Škoda vyhodit, mohu přivézt?
    Připomínám, že se pak stavíme u Ešusovejch, takže jestli jim chce někdo poslat třeba tričko s pavoukem, gumového hada či jinou milůstku, rádi předáme (a rychle utečem).
    Krabice ořechů od Petry pro čajdu už je v autě, stejně jako ty houby. Piškůtky mohu také přibalit? Smí je Troldík?
    Kolik se nás tam vůbec srazí?

Fifi

Hovno pytliku neni nikdy dost. 🙂
    Srazi se nas jen par – vy, Mila s Robem, Cajdovic a ja. Troldik ma piskoty striktne na pridel, ale par jich sezrat muze. 🙂
    S pani jsem este ted mluvila radsi, aby bylo vse potvrzeny, parkovat muzeme v arealu, jidelnicek na vikend daji na web vecir.
    Netesim se, tak zajtra dovi. 🙂

Petrs01

Velevážení přátelé, přichází vrchol našeho srazu – společné foto!

Attachments:
    Fifi

😀 😀 Uzasny, dekuju! 😀

Petrs01

Ty ostatní, méně hezké, byste už měly mít v mejlech.

Milena z Prahy

PESi, fakt dobrý 😀
    Tys byla (nebo jsi) Žirafa a Peťan Panter?

Petrs01

Jj, Žirafa a Baghíra

Fifi

A cos to udelala teda z Mily a Roba? 🙂

Petrs01

Vránu a Bobeše

Milena z Prahy

To jsem Petře napráskala :). Mně říkal bratranec Vráno a Robert je pro hodně kamarádů Bobeš (od Boba).

Fifi

Ahaa, ja si lamala hlavu. 🙂
    Mluvila jsem s Brutici dneska, pozdravuje a dekuje za fotky, se na ne pry nekdy mrkne.

cernej caj

Ta fotka je bomba! Diky! 😀

Ps: proc sem nedostala zadny houno pytliky? 😀

Petrs01

Protože se přihlásila jen Fifi. S radostí bych nasyslila, ale poštou se to tak úplně nevyplatí 😀

Fifi

Cajdoo, proc si nerekla? Ja myslela, ze zadny nechces, Petrs mi nacpala celou krabicu.

cernej caj

No ja si to precetla az ted, ze jo:D

ps: ty misky sou fakt bozi, konecne nemam porad mokrou nejakou polamanou misku v batohu a od ni mokrej fotak 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 41. až 55. (celkem z 55)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.