Recepty – masíčkový

Slovo úvodem Fóra Ostatní Recepty – masíčkový

Prohlížíte 2 příspěvky - 21 ze 22 (celkem z 22)
  • Autor
    Příspěvky
  • #39729
    Denny

    Zaleju vodou, a pak fláknu maso, když dělám pečený masko tak ho nechám zatáhnout ale u poblífky nikoliv. Místo psaní receptech jste mohli všici přijet na vochutnávku 🙂
    Tu klobásku takhle na pánvičce dělá i moje mamka, já ne. Takže jak je libo.

    Zahustí se to zelím, já nejsem zastánce zahušťování, nedělám to ani se svíčkovou, segošem, prostě mi tam ta mouka vadí. Raději dám do kapustničky méně vody. Ta se dá kdykoliv přidat.

    Když dělám šípkovou, František mi dycky říká a udělej símtě vomáčku pokud možno, né kaši :-D.

    #39992
    PetraK

    Dennyky

    dík za vysvětlení, takže maso do horký vody, dobrý. zahustí zelíčko dobře.Jen tu klobásku asi osmahnu, páč jak se to zatáhne, nevymáchá se to pak během vaření do tý polívky a je to moc dobrý. díkec.

    Svíčková se zahustí tou zeleninou, to mám taky taky, jen jsem si to u tý poblifky nedokázala představit, když tam nejni ani ten brambor, kterým to zahuš´tuju já, jak to pak bude.

Prohlížíte 2 příspěvky - 21 ze 22 (celkem z 22)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.